AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kılınmaz diye bir şey mi var ilk defa gördüm ilginç
Rüya görürsem hangisine yoracağım? 😁
Renkler ile alakalı şeyler görmen lazım veya kime niyet ettiysen onu görürsün. Yani kimi gördüğüne bağlı. Sen yap bunu rüyanı da anlat yapınca bana
Hacet namazını başka bir şey için istihare namazını başka bir şey için kılacağım ama 😁 rüya görürsem hangisinin rüyası nerden bileceğim? 😂
Gece birden fazla rüya görüyorum sende fazla fazla görürsün sonra etraflıca oturur konuşuruz bir karara bağlarız 🤭😂😂😂😂
Ahaha sağol ya😂
Umarım kalbinden geçenler olur iyi geceler dilerim ablacım
Teşekkür ederim iyi geceler 😇
Kılınabilir bunda bi engel yok ki
Rüya görürsem hangisine yoracağım? 😂
Rüyaların anlamlarını kimse bilemez diye düşünüyorum beeenn 🙄
Aslında haklısın. Rüya görsem bile yorumlayamam ki kılayım ben arka arkaya 😁
Allah kabul etsin ☘️
Amin inşallah 😇
Ama bana da dualarını eder misinnnn 🌸
Olur ederim tabi 😁
Etmezsin unutursun sen benii 🙃
Ederim neden unutayım 😁
Amaaa yaaa unutursaaaann 🌸 1 duaya nail olmak herkese nasip olmuyor
Unuttum iyi mi 🙈 edeceğim ama namaz sonrası inşallah akşam namazına artık😁
Yaaaa şu an aşırı motive oldum amaaaa Allah kabul etsin 🌸 sıkça adımı zikretmeni istiyorum ama dualarına sürekli nail olabilir miyim kii
Aklıma geldiğin her an dua edeceğimden şüphen olmasın 😇 Rabb'im seni daima dosdoğru yol üzere kılsın, günahlarını bağışlasın ve hakkında her daim hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Ve kendine yakın kullarından eylesin, hidayete erenlerden eylesin inşallah. 😇
Amin ecmain. Senin bu güzel dualarını aldıktan sonra inşallah 2023 yılı güzel bir yıl olur benim için 🌸 ama adımı zikredebilmen için adımı bilmen gerekir kii
İstersen adını söyleyebilirsin ama bence mühim olan niyet. Rabb'im şüphesiz kim için dua ettiğimi bilecektir. 😇
Yani böyle bi platformda adımı söylemek bilmiyorum yaa zor gibi ne diyeceğimi bilemiyorum
Ahaha 😂
Eee napim yaa ama beni anladığını düşünüyorum dimi 😊 kötü insanlar her yerde o yüzden iyi olduğuna inandığım bi insansın ve ne desem bilemiyorum şu an
Anlıyorum haklısın tabi. Teşekkür ederim güzel düşüncen için😇
Burada gördüğüm en karakterli insan sen olabilirsin. Bana böyle bi izlenim verdin. Senin gibi bi insanın dualarında yer almak bana nasip oldu yaa sen nasıl bişeysiiinn ☘️
İnsanları bu denli övmekte iyi bir şey değildir aslında. Onları kibre düşürebilir. 😁
Yok ben kime nasıl konuşmam ve davranmam gerektiğini iyi bilen bi insanım. Hani hayatta yazılı olmayan bazı kurallar vardır ya , işte ben o kuralları baya baya iyi bilen bi insanım :)
Ne mutlu sana 😁
Annen seni bana versin ve çeyizin hazır olsun lütfen 😁
Bilmiyorum şu an şimdi aklıma geldinn bugün duanı aldım mı kii
Neden kılınmasın
Rüya görürsem hangisine yoracağım😁