ben 18 yaşındayım geçen yazdan beri kafada kurma hastalığım var artık sevdiğim kız ile 2. Kez tekrar beraber olduğumdan beri var bu çok seviyodum onu bağlanmıştım geç cevap verdiginde falan surekli ister istemez kafamda kuruyodum kizida bunalttim en sonunda ayrildi ergenlik donemimden dolayimi yoksa kalici bi hastalikmi bilmiyorum bu seferde yakin bi arkadasim var ona asik falan degilim sevmiyorum arkadas olarak seviyorum ama tek arkadasim o oldugu icin kaybetmekten ve yalniz kalmaktan korkuyorum bu yuzden kafada kuruyorum yine arkadasimida biktircam zaten artik cok olmuyo aramizda olay ama en sonki olayda anlatmistim dediki sacma sapan hareketlerin var ama ben seni engellemem veya konusmayi kesmem merak etme demisti ama biliyorum birgun biktircam onuda oda gitcek yapniz kalcam cok korkuyorum artik bu kafada kurma hastaligim nasil geccek hic bilmiyorum off yardim edin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz takmamayı öğrenmen gerekiyor psikolojik destek alırsan daha iyi olur kaybetme korkusu çok bktan bir şeydir olmayacağı halde davranışlarınla oldurursun
Biliyorum daha once bu arkadasimla konusmayi kesmistik hesabini falan kapatmisti bi donem sorunlari yuzunden 2 ay sonra tekrar yazmisti ama butun arkadaslarimi kaybettim bitek o kaldi beni anlayanda bitek o ama onuda kaybedip yalniz kalmaktan korkuyorum biliyorum bosa korkuyorum sevdigim kizi kaybettim zaten sonrasinda hastaligim gecmisti simdi tekrsr basladi susmaya calisiyorum ama kendimi bitiriyorum
Bipolar olabilir misin acaba
Arkadaşlarını neden kaybettin şöyle düşün belkide onlar seni kaybetti?
Bişey yapmadimki hiçbirine kendileri birden konuşmayı kesti her mesajima kalp birakiyodu bende yazmamaya baslasim ben yazmayinca yazilmiyomus zaten bide bipolar tam olarak ne oluyo
Bipolar belli dönemlerde depresif belli dönemlerde manik yani enerjik olmayı barındıran bir psikolojik rahatsızlık bunu anlaman için psikolog ile görüşmelisin. Ve o arkadaşlarınla yaşadığını emin ol herkes yaşıyor çevren geniştir ama sürekli konuştuğun 1 2 yi geçmez belli bir yaştan sonra.
Ya galiba bipolarım çünkü yaz başı gayet enerjiktim hatta şubattan beri kafama hicbiseyi takmiyodum ama su son hafta acayip depresifim namaz kilan bi insanim normalde artik namaz kilmaya bile gucum yok istiyorum ama yapamiyorum cevrem cokta genis degil aslinda hepsi sanaldi arkadaslarimin sevdigim kizda uzak mesafedeydi ilk sevgilimde oydu daha once sevgilimde olmamisti
Çocukluğun nasıldı
Çocukluğum normaldi aslında tramva yaratacak bişey falan olmadı evimiz yanmış ama ben onu hatırlamıyorum ben daha 1 veya 2 yaşındaydım o zamanlar onun harici tramva yaratacak bi olay falan olmadı sadece şey ilkokuladayken annem ile babam küçük tartışmalar olurdu küsmeseler bile korkardım ben ama bi tartisma oldu konu bosanmaya kadar gitti o zamanlar ye. ekten falan kesilmedim ama korkuyodum sonraki gun baristilar ama bu korkum dahada buyudu iste herseye stres yapiyorum kafada kuruyorum
Evet etkilenmişsin sende suçluluk duygusu yaratmış olmalı bu yaştaki çocuklarda olur ve ayrılırlarsa ne yaparım düşüncesi ile şimdi de insanlara giderse yalnız kalırsam naparım diye düşünüyorsun. Kaygılı bağlanma geliştirmişsin
Vallaha çok güzel özetledin abla aşamıyorum şu bağlanıp kafada kurmayı yalnız kalmayı kabullenemiyorum nasıl duzelcem bilmiyorum napmam gerekiyor bilmiyorum
Psikolojik destek alabilirsin ön yargılı olma iyi gelir
Yok önyargılı degilim zatende gitmek isterim ama iste hem olacagim meslege engel oluyo gidersem ve polis olabilirsem hemde ailem istemiyo pek gitmemi ya psikolog ile duzelcem ya da saglikli duzgun stres yapmaya gerek kalmayan bi iliski beni duzeltcek ama iste o da yok psikolog mecbur gidebilirsem tabi
İlişki daha çok travma bırakabilir
Bıraktı zatende benim demek istedegim dogru kisi ile olan evlenecegim kisi ile olan iliskiyi demek istemistim ama 18 yasindayim ve bu donemde iliskiler sahte zor biraz duzgun saygılı birinj bulmam
Psikoloğa git
Olmuyo o kadar paramız yok ve yapacağım mesleğimede engel oluyo gidemem o yüzden eskiden kusuyordum simdi sadece istahim kesiliyo
Geçmez