Ne yapalim peki tavsiyen ney. Geliyo Simdi ani yasa cevabi. Ani yasayip gelecegi dusunmeyecek sekilde tasarlanmis bir hayat sistemi yok. Gelecegi dusunmeyen plan yapmayan ani yasayan insanlar uzun vadede mutsuz olurlar cunku planlayip tasarladiklari guzel bir gelecekleri olmaz.
kisa vadeli mutluluk haz pesinde kosaxagim ani yasayacagim diye uzun vadeli hayatimi gelecegimi yasliligimi planlamaktan dusunmekten vazmi geceyim. plan yapmak kotu bisey degildir. Hayat surekli haz almak ani yasamak icin yasanmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne yapalim peki tavsiyen ney. Geliyo Simdi ani yasa cevabi. Ani yasayip gelecegi dusunmeyecek sekilde tasarlanmis bir hayat sistemi yok. Gelecegi dusunmeyen plan yapmayan ani yasayan insanlar uzun vadede mutsuz olurlar cunku planlayip tasarladiklari guzel bir gelecekleri olmaz.
Dunya hayati ani yasayip gulup oynayip hicbir seyi kafaya takmayacak sekilde tasarlanmamis. Ancak baban Ali koc falansa Boyle olabilirsin.
kisa vadeli mutluluk haz pesinde kosaxagim ani yasayacagim diye uzun vadeli hayatimi gelecegimi yasliligimi planlamaktan dusunmekten vazmi geceyim. plan yapmak kotu bisey degildir. Hayat surekli haz almak ani yasamak icin yasanmaz.
Bağladıklari şeyin mutluluk getirmediğini görünce başka sebep arıyorlar ve maalesef bulamıyor çoğu
maalesef öyle. hayatı son günmüş gibi yaşamak daha mantıklı
Aynen öyle biseyi elde edebilmek için hep çalışıyoruz anı yaşamak lazım
Yaşım 30 oldu düzgünce evleneyim karımla birlikte olayım dedim olmadı. Artık yetti dayanamıyorum.
Allah nasip etsin insAllah
Amin
Ertelemek temel kaçış yolumuz
Dimi
Evet
aynen oyle, ani yasamali bence
Dimi
tabj canim ertelemekle hayatimiz bitiyor, bu arada tanisalim mi, ozelden yazabilirsin
Diğer türlü yaşamayazsin çünkü
Niye bu kadar doğruları söylüyorsun
Hayatini yeni cozuyorum diyelim
Anladım
Evet öyle maalesef
Doğru.
Tavsiyen ne 😅
Anin tadini cikarmak
Düşünmeyelim diyorsun
Sen ne diosun
Derken