Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır ama bazen gerçekten umursamaz olmaya ihtiyaç duyuyor insan 🤭
Sen kendine puan versen 💯 üzerinden kaç umursamazsın?

mutlluluk bana göre taze demli bir çaydır öbürüne göre lüKS bir otelin lobisinde içilen bir şarap şimdi bunun umursamayla ilgisi yok ama görsele keşke desperadoyu koysaymıştın o karizma duruyor resimdeki ağbi aynı bizim kahveci nazif dayı gibi nazif dayı karizması var amma ne biliyim bi dönüp baksaymıştı kemerde telefon kılıfı eksik ama nazif dayımın telefonu var kemerde elinde tepsiyle gelir o bet sesiyle afiyet olsun der hiç çay içiçeğim gelmez ama seviyorum nazif dayıyada burdan selamlar teşekkür ederim :)
🤭🤭
Nazif dayıya selam olsun
İnsan ömrü, stabilitesini bir çizgide tutabilmek ile uzuyor. Ve kalbi '' iyi '' olan insanların daha uzun ve konforlu yaşabildiği bir bilimsel gerçeklik.
Oysa resimdeki kişinin yüz ifadesi, hiç te mutlu değil...
Yaşamı bırakmak, boşvermek, ile mutluluk çok farklı kavramlar...

Ben kaygı eksikliği ile değil, duyarsızlık ile de değil... Ancak sadece bizi biz yapan değerler, düşünce ve davranışlar ile yaşama bir yön çizilebileceğini ve öyle mutlu olunabileceğine inanıyorum. Sizin bahsettiğiniz bir yere giderken gözlerinizi kapatarak gitmek gibi... Oysa ben üzerine giderek yaşamın nedenselliğimi sorguluyorum bu evrende...
Bu umursamazlık bana '' Her '' filmini hatırlattı... Ve gülümsetti çok ca... Duyguların oysa ne kadar da önemli olduğu hatırlatılıyor...

Çok haklısınız..
Bir an , detaya bakıp başka soruda kendi yorumumu mu okuyorum diye kontrol ettim🤭
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Rica ederim.
Ben teşekkür ederim...
☺️..
Teşekkür ederim.
Hakkınızdı..
Ben teşekkür ederim
Hangi sebeple bu duruma geldikleri mühim olan.
Doğuştan sahipse bu özelliğe, analiz edilmesi gereken detaylar var demektir.
Eğer ki ciddi yaralar almışsa geçmişte, çoğu insanın mücadelesini veremeyeceği olgularla savaşmışsa, çok insan tanımışsa, duygularını yitirmişse; umursamaz biri olabilmesi mümkün.
İkinci durum da tamamen beni anlatıyor; an itibariyle ne insanlar ne olaylar, hiçbiri umurumda değil.
Yeteri kadar gözyaşı döktüm çünkü zamanında.
Tek umursadığım şey de sağlığım; ondan önemlisi yok..
Haklısınız..
Son dediğinizi başarıyor ve başarabiliyor iseniz tebrik ederim sizi gerçekten ☺️
Başarmak zorundayım..
Hepimiz bir nebze zorundayız , ama siz bunu zorluyorsanız o zaman umursamaz sayılmazsınız ki ☺️
Öyle görünmek için çaba sarfedersiniz sadece ,
Ve ilk örnekleriniz de olan seyler bizi sadece daha dikkatli davranmaya yönlendiriyor , umursamaz olmaya değil ☺️
Beni zorlayan şey yaşantıma dahil olan olgular; kendimi bizzat isteyerek zorlamıyorum.
Umursamak istesem de engel olan şeyler farklı; belirli detaylar var an itibariyle hayatımda.
Uzun hikaye özetle.
Anlıyorum ☺️
Farklı değil düşüncelerim , tüm hayatınızın güzellik içinde olmasını dilerim..
Teşekkürler, hayırlı akşamlar..
☺️
Mutlu akşamlar
Teşekkürler.. 🙂
Hakkınızdı☺️
Umursamaz insanlar birazcık daha fazla mutlu diye düşünüyorum. Kendime bu konuda puan versem, 99 olurdu. Çevremdeki insanlar beni umursamaz, dünya yansa hasrı tütmez olarak tanıyorlar. 😄 Bu şekilde yaşamak bazen sorunlar oluşturabiliyor. Sorunların yanı sıra, avantajlar da sunuyor. Umursamazlığım genelde kendi işlerim için geçerlidir. Benim dışımda bir başkası söz konusu olduğunda, umursamazlığım ortadan kalkar.
😄😄
Tamam yedeğin yedeği olarak da ben sıramı alayım🤭
Cevap
18Cevap
Umursamadığım konularda tam puandır seviyem. Tamamen kendimi soyutlamam ama işime gelmediğinde umrum dışı.
Buda iyi 🤭
🤭🤭 Ayıptır söylemesi
🥰🥰
Çarpıntı mı var?🤔
Senin emoji öğrenme kursuna katılman lazım 😄😄
Niye öyle dedin ki şimdi 🤔
Kalp atışımı başımda hissediyorum emojisi değil mi o
😄😄😄 bak bu yorumda çok iyiymiş..
Ama sevimli , mutlu gülümseyen emoji o bana göre 😂
Bence ben o emojiden daha çok mutlu, sevimli güldürüyorum.
Seni mi kırıcam☺️
Günaydınlar
Günaydın ☺️
BENim için öğlen oldu ama
4 itibariyle uyanmış olmam benim içinde öğlen demek aslında😅
Haha😌 ben saat 2:45 te uyandım kiii🙃🤣
Oldu iyi akşamlar desem olcan sanki.🙄
😄😄 sadece takılıyorum , ne fark edicek ki
Ah, günaydın demesem iyiydi diyecektim az daha.🥺
Evet bak biraz daha devam etse, o psikolojiye girmek üzereyiz😂
Varlığmı sorgulamak üzereydim 😞
Ama tamamda , bu emojiler insanın ruhunu acıtıyor ki 🙄
Hersey bir latifeden ibaret ☺️
Acıyan ruhlara her zaman rastlanmıyor
Ruhu acıyan diye düzeltsem.😑
🥺 ve bu kadın burda susar
Erkek reverans yapar
ASlında umursamazlık kendi ile bile anlaşamamaktır..Çünkü sağır dilsiz ve kör bir insan etrafı ile ve olaylar ile ilgilenemez.. Yalnız fazla umursanacak şeyler ile az umursanacak şeyler vardır.. Ya bana ne ben karışmayayım demek bile bir nevi umursamaktır.. Mutlu insan kendisi ile barışık olan insandır bunu unutmayalım.
Teşekkür ederim ☺️ Güzel yorumunuz için
Hayatı vurdumduymaz gamsız yaşamak isterdim gerçekten, her şeyi kaale almak ürkütücü derecede moralimi bozuyor.
Kişiye göre değişir herkesin hayatında kötü anları oluyor umursamaz görünce bile içten içe üzülüyoruz sadece yansıtma şeklimiz farklı ha bana göre umursamazken daha mutluyum çünkü bir şeyleri umursadığım zamanlar verdiğim tepkilere göre insanlar yargılıyor
Gerçekten umursamaz insan yok ki, mutlu falan değiller. Rol yapmakta iyiler sadece.
Artık %95 civarında seyrediyorum ama bu beni korkutmaya başladı. "Dünya yansa umrunda değil." deyiminin vücut bulmuş hali olmaya başlıyorum artık.
Kafalari rahat oldugu icin daha mutlular dunya onlara gore pespembe hicbirseyi det etmeyince mutlu olmamak icin hir neden yok.
öyle bi insan modeli yok ki. Rol yapan var , umursamıyormuş gibi davrananlar var
Merhaba,
Belirli düzey umursamamazlık mutlu hissettirirken fazlası olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Her şeyin fazlası zehir olduğu gibi bu konuda aynı şekil dozunda olmalı.
Umursamazlık kendine yapılan şeylere karşı olmalı toplumsal olaylara karşı değil.
Umursamaz olmaya zorlanmıştır bundan dolayı sanamam mutlu olduklarını
Aslında öyle görünse de umursamazlıkları bazen büyük felaketlere yol açıyor o yüzden tarzım olmadı olmasın da inşallah
Evet daha mutluyuz. :)
Canımızı acıtıyor. Ama şahsen ben hayatımın sonuna kadar yas mı tutacam diyip sorunu kökten unutuyorum 👌
Hayır ben umursamazıma ama mutlu değilim
İşime gelmiyorsa %100
10 uzerinden 8 diyebilirim.
Bence daha umursuyorlar sadece öyle davranıyorlar
100% aynı böyle yürür geçerim
Olabilir ama onun da kötü tarafları var.
Kesinlikle katılıyorum.
evet
Aynen öyle
Evet
Mutlulardır
Kesinlikle
Evet
Kesinlikle öyle
Evet
Musmutluyuz
Evet
%40 diyelim