Umursamaz insanlar hassas insanlara göre daha mı mutludur?

Umursamaz insanlar hassas insanlara göre daha mı mutludur?

İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapishane.
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını tutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor.
Tıpkı matrix gibi sistemin içinde kalmaya devam edecekmisin. kendini kendi isteğinle sistem dışına atacakmısın?
Umursamayan insanların işleri umursayanlara göre daha rast gidiyor. Umursamamazlık aslında bir şeyin umurunda olmaması değilde, kısaca mutluluk diye tabir edilmeli. Umursamazlık ne demek? Mutluluk demek. Kısacası evet, daha mutludurlar.
Hassas insanlar nasıl ki olumsuz bir durumda daha fazla üzülüyorlarsa, olumlu durumlarda da tepkileri daha fazla oluyor. Anlık olarak daha mutlu oluyorlar. Ama genel anlamda tabii ki umursamaz insanlar daha mutlu.
Cevap
8Cevap
Kesinlikle. Umursamazlık zaten ayrı bir mutuluk veriyordur, düşünsene kıyamet kopsa umurunda değil hayat böylelerine güzel.
Hassas insanlar daha naif ve kırılgan olduğu için, ince düşündükleri için ve duygusal olmalarından sebep mutluluklarını bile tam anlamıyla yaşayamazlar. Maalesef.
Acaba gerçekten umursamazlar mı yoksa o şekilde mi göstermeye çalışıyorlar kendilerini bilemeyiz.
Ama gerçekten anlamda umursamaz insanlar mutluluğu ve mutsuzluğu umursayacaklarını sanmıyorum..
Bu hayatta en iyi öğrendiğim şey umursamaz olucaksin ama maalesef olmayı beceremedim
Aynı dertten muzdaribiz esmerim
Evet tabi ki kendimden biliyorum
Kesinlikle çok çok mutlu oldukları net bana göre çevremde de bunun bir sürü örneği var. Yani dünya yansa dönüp arkalarına bakmayacak insanlar aslında çok merak ediyorum. Bir insan nasıl bu kadar umursamaz ve pervasız olabilir bana göre çok büyük bir yetenek ben de bu şekilde umursamaz olmayı çok isterdim.
Hassas insanlar her şeyi kafalarına takar, düşüncekeri bitmez mutluluğa zamanları kalmaz düşünmekten. Düşündükleri de hep olumsuzluklardır.
Umursamaz insanları olumsuzluklar etkilemez, daha mutlular.
Umuramayan daha doğrusu umursamıyormuş gibi görünen insanlar diğer "hassas" insanlardan maalesef ki daha da umursarlar ve o yüzden diğerlerinden pek bir farkı yok. Hassas insanlar en azından belli ediyorlar ve bir şekilde bunu yansıtıyorlar ama diğer garibanlar her şeyi kendi içinde yaşıyor
Öyle gözüküyorlar. Öyle midir yoksa bu bazılarında sadece huzursuzluklarını gizlemek için bir maske midir Allah bilir.
Keşke ilacı tedavisi olsa şu şeyin umursamazlık seviyemi yükseltmek istiyorum
Umursamaz insanlar duygularını dışa vurmazlar yani umursamaz değillerdir. Sadece öyle gözüküyorar.
Hayır. Herkesin stresle başa çıkma yöntemi farklı sadece.
Kesinlikle evet. Kaygisiz olcaksin, öylesine
yasayacaksin en mutlu sensin
Daha mutludur. Çünkü üzülecek bir şeyleri olmaz.
Muhakkak öyle, ama onlar bile bazı zamanlarda birilerine haksızlık ettiğini anlıyordur. Geç olsa da...
O kesin
Dünya hassas kalpler için cehennem maalesef
Kesinlikle ve geç yaşlanıyor lar
Genelde evet çünkü takmıyorlar
Kesinlikle öyle.
Aynen dert yok taşa yok
Bence evet.
Kesinlikle öyle..
evet
Bence evet
Evet
Bence öyle.