sen umursamaz olmayı başarabiliyor musun?

öyle gozukebilir ama ben umursamayan insanlar olduğuna inanmıyorum ya da umursamayanlarin daha mutlu olduğuna
hiçbir şeyi umursamamaya çalıştım sonra farkettim ki bu yolun sonu intihar
umursamiyormus gibi gözükmeye çalıştım bastirdim her şeyi ama bir yerde patlak veriyo
ben de sadece geleceğimi hayallerimi onemsemeye başkalarının fikirlerine saygı duymaya bana ters bile olsa saygı duymaya degistiremicegim gerçekleri kendi haline bırakmaya karar verdim
peki bu kararı yerine getirebiliyor muyum
tabii ki de hayır ama hhedefim boyle olmak umarım bir gün böyle olur ve gerçek bu mutluluğa kavusurum
Bana göre gerçekten umursamaz karaktere sahip bir insan ne daha mutludur, ne de daha mutsuzdur ortada bir yerlerde acı ya da tatlı birçok histen muaf boş bir hayat yaşadığı kanısındayım.
Umursamaz insanlar ne acıyı tam anlamıyla yaşarlar ne de mutluluğun zirvesine varırlar. Aslında bana sorulursa ruhen yarım insanlardır ki bu eksikliktir..
Teşekkür ederim 🧚♀️
Rica ederim ☺️
Umursamazlık durumunuz eğer hayatınıza yön şekil verme amaclı ve yıkıcı eleştirel yaklasımları görmezden gelme ise bu insanlar herzaman daha mutludur. Umursamazlık durumunuz dunya yansın banane ise yalnızlık içinde mutluluk arayısı olmadan yasarlar. Umursamazlık seviyesi geldik gidicez ise fazla mutluluk yakınlarından ama durumlar vb değiştirir inişli çıkışlı olucaktır. umursamazlık seviyesi bencillik ve ego tabanlı ben bilirim en iyiyi seklinde ise mutluluk uzak olmalı :) vs vs vs bunlar uzar bence ama temelde daha mutluluğa yakındırlar. Bence
Bence öyle ama fondaki sesin de şiddetine bağlı diyelim
Teşekkür ederim eig için @UNNkNOWN35 😊
Rica ederim ☺️
Cevap
41Cevap
Evet kesinlikle daha mutlular.
Keşke her şeyi tiye alan duygusuz, umursamaz biri olabilseydim. Kendimi rezil ediyorum bazen herkesi ve her şeyi fazla ciddiye aldığım için.
Hayat taş kalpli bencillere güzel vallahi.
Daha az yara alıp daha az acı yaşadıkları varsayilabilir lakin bu bir savunma şeklide olabilir Umursamaz görünmek çabuk incinen kişilerin dışa dönük dikenleridir ayrıca bir insanın umursamaz olması o duyarlılığı kaybetmesi acının ve bir çok duygununda mahrumiyeti demek oysa hayat acı tatlı güzel ilk yazı olmamış ilk yazı yaşamamış bir güzün hüznü hüzünmüdür der şair
egoyu yoketmektir. cesur olmaktır. o ne der bu ne düşünür diye düşünmemektir.
her şeyini kaybetmektir. kimseyi sahiplenmemektir. o benimdir bu benimdir dememektir.
her an her şeyi kaybedebilecek gibi düşünüp ona göre yaşamaktır. hayatından göçen insanlardan her zaman daha iyi insanlarla tanışacağını bilmek, kayıpları fırsat olarak görmektir.
mutlu mu bilmem ama daha uzun yaşıyorlar ve daha genç kalıyorlar. köyde bir nenem vardı şimdi rahmetli oldu Allah rahmet eylesin. çok umursamaz kaygısız bir tipti. hep öyleymiş gençliğinden beri. Zayıf güzelcene bir kadındı. Saçları kızıl uzun ve iki taraftan örgülüydü. Yaşlı durmuyordu nine olmasına rağmen orta yaşlı duruyordu.
Amacı olmayan insanlar gözümde hiçtir..
Umursuzluk ne demek? Boş insanlar net
Vakti zamanında şu an umarsızca baktıkları, geride bıraktıkları her şeyi fazla umursayan insanların dışa vurumudur umursamazlık. Mutluluk kavramına gelince, mutlular mı bilinmez ama duygusuz oldukları kesin
Mutlu mu olmak istiyorsun? Kurallar çok basit ama uygulayabilene..
En çok kendine değer vereceksin.
Sevdiklerinle bol bol zaman geçireceksin.
Elindekilerle mutlu olmayı bileceksin.
Hiç bir şeyi kafana takmayacaksın.
Anı yaşayacaksın.
bunun umursamazlıkla bir alakası yok bakış açısı diyelim ya da mutluluk kavramı nedir misal dünya yansa eğilip sigarasını yakacak kadar umursamaz kişiler var mutluluktan öldüklerini sanmıyorum.
Evet kesinlikle daha mutlular. Hayatı olduğu gibi sade yaşamak lazım zaten keyfi burda, ince detaylar yoruyor insanı
Umursamaz kişiler en azından dıştan uzaktan gördüğüm kadarıyla epey bir mutlular. E kafaya bir şey takmıyor bunun için de bize göre daha mutlu.
Umursamaz insanlar haliyle dert tasada olmaz mutludur ama umursamaz yaşanılmaz diyorum mutlaka sıkıntı çıkar
yavaş yavaş olacak bir şey bu umursamazlık baitan herşeyi kaileye alır insan sonra yavaş yavaş umursamamaya başlar zamanla olur birden olmaz
Babamdan ampul patladı desek değiştirmemek için bahane bulup küser 50 küsur olduğu halde 45 duruyor her yükün altına giren annem sürekli hasta
İşte benim gözlük sorusunun yansıması. Pemba gözlükle bakan, umırsamaz ve gamsız davranan daha mutlu yaşıyor
Onlar mutlulugun tanimini bilmiyorlar. Haluk Bilginerin mutluluk tanimi bana daha cok uygun. Mutluluk mucadele etmektir.
Galiba keşke vurdumduymaz olsam baksana kafaları rahat
Öyle olduklarını düşünüyorum. Keşke bende umursamaz olabilseydim..
Umursamaz insanlar yaşamdan zevk almayanlar asla mutlu olamazlar asla.
Umursamaz insanlar daha mutlu evet bende öyle olmaya çalışıyorum
Değil bence. Onlar sadece umarsamiyor gibi davranıyorlar içlerinde ne fırtanalar kopuyor ama
Kesinlikle oyleler. İnsani en cok zihin yorgunlugu bunaltiyor.
Umursamaz olanlar daha mutlu. Umursayanlar hep diken üstünde gibi.
Ben başaramıyorum. Başarabilenlerin kafasından isterdim doğrusu.
Umursamam ve mutluyum.
Umursadıkta noldu sevdiğimiz insanlar birer birer herkes gibi bitti umursamaz olacaksın kardeş en azından birisi gitse onun acısını çekmeyeceksin
Ben umursamaz biri değilim ve sürekli duygu değişimi yaşıyorum , kız kardeşim hiçbirşeyi umursamaz ve hayatını yaşıyor.
Gamsız, umursamaz insan dertsiz insandır. Dertsiz insan tabiki de daha mutludur.
Hiçbirseyi kafasına takmıyorlar, umrunda değil hiçbirsey tabiki de daha mutlu olurlar
Umursamaz olmak daha iyi bence kim ne derse dese umursamamak keşke öyle biri olsam hayatta
hayır ben daha mutluyum
Evet bir türlü ben öyle olamadım
Değiller ama bize öyle geliyor
evet başarabiliyorum 🖖🏼
Kesinlikle daha mutlular.
Hem daha mutlu hem daha uzun yaşıyorlar
sadece guzel ve yakısıklı insanlar mutlu
Kaybetmeyi seçen insan :D
Mumkun mesela ben acaib umursamazim.
Hosgeldin ☺️
Hosbulduk ☺️
şüphesiz daha mutluyuz..