Güncellemeler
1 yıl
Kapitalizmin insanlarin parasini almak icin yarattrigi seylerden birisi de bu.
Plajda sahilde guneslenince nolacak ki. Bosa para bana gore. Cok tatil istiyorsan koyune gider insan bence. Benim icin Guzel bir Muzik esliginde sokaktayurumek bile tatildir. Herkes yaz oldu mu Ile sahile gidicek otele tonla paravericek toplumun dayatmasi bence tamamen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesin kendi parası, kendi zevki... Buna saçma demek daha saçma bence. Ben denizi, kumu ve güneşi tercih ederim çünkü daha iyi ve dinlenmiş hissediyorum... Köye gitmekte bir seçenek tabiki ama ben gitmezdim çünkü senden tarlada bahçede çalışmanı bekliyorlar bizim oralarda, nerede dinleniyorsan tatil orasıdır
nerede dinleniyorsan tatil orasıdır bende katiliyorum. Tatil olmasi icin ille kapitalist toplumun dayatmasina uyup denizd sahile gitmeye gerek yok
evimde dinlenince kimseye para vermicem ama kapitalist toplumun dayatmasina uyarsam ucaga ayri tatile ayri vs. vs tonla para harcayicam Yani kapitalizm kazanacak Ben Boyle dayatmalara uymam Ozgur bir bireyim
icimden gelirse denize girermi sirf dayatmaya uymak icin girmem Insanlarin hepsi dayatmadan dolayi yapiyor
kapitalizm insanlari somuruyor ve ozgurlugunu elinden aliyor. Herkes kendini biseyleri yapmak zorunda hissetigi icin yapiyor keyif aldigi icin degil. Adam herkes tatile gidiyor sahilde gunesleniyor bende yapayim diyor kapitalist toplumun kölesi olmus vaziyette.
Ben Ozgur bir bireyim keyfime isterse denize de girermi keyfime isterse evimde otururum denize girmenin ille sahilde guneslenmenin mantigini anlamiyorum bence zevksiz bir is. Dedigim gibi insanlarin parasini nasil cukkalarsam meselesi.
Denize gitmeyi seviyoruz