nişanlım manisada jandarma komando olarak yapçak acemiliğni.aranızda bilen varmı çok mu zor komando olmak.az morale ihtiyacım var.askere gitmiş olanlardan yardım istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
alaağaç mıydı ordaki birlik neydi :S manisada bildiğim kadarıyla rahat askerler bişe olmaz en fazla komutandan dayak yer rahat ol :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya dayak yemesin:(
En İyi Cevaplar
+1 yılKomando eğitimi çok zordur. Günde 40 km koşu, suda 50 kiloluk techizatla tüpsüz dalış, ateşte yürümekten tut da, komutanlar tarafından vücudunda bıçakla açılan yaraları iğne iplikle dikme, yılan akrep ve böcek yiyerek hayatta kalmaya çalışmak...
Komando olacak, Afganistan'a savaşa gönderecekler...
Yahu alt tarafı patates soyacak neyin telaşını yapıyorsun :D25 Yorumla
Soran+1 yılyüregme indiriyordun:)) son cümlenle hayata döndüm.
- +1 yıl
Ahahah :)
- +1 yıl
Teşekkürler :))
Soran+1 yılben teşekkür ederim.içimi rahatlattn.
- +1 yıl
O askerdeyken çok kavga edeceksiniz sadece, sen ondan o senden yeteri ilgiyi göremediğinden şikayet edecek hep :)) Çok aldırış etmezsen, kolay geçer...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
bende orda yapmıştım manisa kırkağaçta komandoydum korkucak bşy yok heryerde olduğu gbi oanında zorluğu var elbette ama insan alışıyor komando olmak herkesin harcı değil..
12 Yorumla
Soran+1 yıldoguya filan gdermi komandolar.usta birlgni nerde yaptn?
Çok zor değil. Bizim çılgın bir yüzbaşımız vardı. Denetlemelerde koşu yapılıyordu. Komandoları geçmezseniz o zaman hesaplaşırız dedi. Yusufcuk naraları atarak komandoları geçtik. Biz piyadeydik.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sagol
+1 yılsanırım nişanlın poşet(kısa dönem) hiç bişey olmaz onlara merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 ay yapcak
- +1 yıl
o zaman doğuya düşme ihtimali çok.arkadaşım orda yaptı adana ya düştü şans işi
her ananın doğurduğu asker olur ama her kızın sevdiği komando olamaz. yetermi bu kadar moral
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol sevındm
Komando demek zorlu yaşam demektir askeriyenin her isi kötü tabikide komando olmakta her baba yigitin harcı degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çok mu zor komando olmak? Bir şey olacak diye korkuyorum morale ihtiyacım var.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat