Ayrı eve çıkmak istiyorum ama kardeşime bakacak kimse yok?

20 yasindayim 3 yil once liseden mezun oldum annem ve babam calisiyor ama bahce islerinde. annem hasta olmasina ragmen bize guvenmedigi icin calisiyor 4 kardesiz ve 3 kardes calisip eve katkida bulunmak istiyoruz ama annem buna asla firsat vermiyor abim aldiklari arabayi kullanip onlari is yerlerine goturup getirmek zorunda oldugu icin calisamiyor. ben ev islerini yapiyorum kardesimi okula gonderiyorum diye calisamiyorum yaptigim tek sey hizmetcilik simdi okumak istiyorum ama ev islerine ve kardesime bakacak hic kimse olmadigi icin gidemiyorum. kardesim 11 yasinda bu arada. birde 17 yasinda isitme engelli bir kardesim var o da her seyin farkinda. surekli kavga eden mutsuz olan bir ailedeyiz hic birimiz anlasamiyoruz aile diye bir sey yok evde duzende yok. annem calismayip sadece ev hanimi olsa her sey cok daha guzel olacak. ben 10 yasindan beri ev isleriyle kardeslerimle ilgileniyorum haliyle 10 yasindaki cocugun yonetmek zorunda kaldigi bir evde duzen beklenemez. asiri ozguvensiz biriyim kendime bakmak bile istemiyorum. belki igrenc gelecek ama dus almak bile bana cok zor geliyor bu usengeclik degil tek bildigim bu. bizim ev oyle diger evler gibide degil gunde 1000 sofra kurulur herkes farkli yerde yer. annemler sabah oglen aksam yemek icin gelirler ama yine de cogu zaman herkes ayri yer. ne kader temizlesemde ev hep daginik belki sabah cikip aksam geldikleri bir is olsa bir duzen olabilirdi. evde her seyi ben yapiyorum camasir bulasik yemek vs. her sey cok kotu gitmek istiyorum ama kardesimi bu canavarlarla bir basina birakamam anlatamadigim bir cok sey var kimsenin kimseye saygi duymadigi bir evdeyiz. hic birimizin bir arkadasi bile yok. hepsi annem ve babam yuzunden ikisi de birbirinden nefret ediyor. asla yonetemediler ne kendi hayatlarini ne bizim hayatimizi. disaridan o kadar izoleyiz ki hepimiz sadece hizmetcilik yapiyoruz ben evin hizmetcisiyim digerleri annem ve babamin. annem biz büyüdüğümüz icin artik calismasin ve bize guvensin istiyorum ama baslamak icin once onun birakip kardesime bakmasi gerekiyor. ben her seyi birakip baska bir sehirde calissam onlara da destek olsam bencil mi olurum? neden baska sehir dersenizde deprem bolgesindeyim ve burada saglam olan cogu ev dolu digerleri icinde fiyatlar cok ucuk. ben evde kendimce online satis yaparak biraz birikim yaptim. ailemden maddi olarak hic bir sey beklemiyorum. aksine daha fazla calisip onlara da destek olmak istiyorum. bazen mutlu oldugumu hayal edince bile sucluluk duyuyorum kardeslerim burada mutsuzken ben mutlu olmayi hakedemem? cok eksik oldu ama yine de sizden akil istiyorum akil alabilecek hic kimsem yok bir tane bile arkadasim yok telefon rehberimde bile sadece annem babam ve abim var. lutfen bana akil verin. şimdiden tesekkur ederim

Ayrı eve çıkmak istiyorum ama kardeşime bakacak kimse yok?