Kardeşim 4 yaşında
Ailem sürekli kardeşine bak diyor
Ama ben gezip tozmak akmak istiyorum ne yapmalıyım
Ailem sürekli kardeşine bak diyor
Ama ben gezip tozmak akmak istiyorum ne yapmalıyım
Çocuklara bakmak kardeşlerin sorumluluğu değildir. Ufak şeylerde yardım istenebilir ama tüm sorumluluğu büyük kardeşlere atmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Sorumluluk almak istemeyen insanlar çocuk yapmamalı.
Cevap
3Cevap
bakmak zorunda değilsin gençsin gezmek hakkın sana güvenerek mi dünyaya getirmişler
Ailenin bi anlık zevk için yaptığı çocuk seni ne ilgilendirir ya. Yapan bakmak zorunda. Senin çocuğun değil ki *m*k
Bakış açını yesinler senin. Nerenin evladısın sen? Tabi yeri geldiğince bakıcak, kardeşi değlmi paşa paşa bakıcak hemde. He ailesi eğer ki çocugun tüm yükünü ablasının sırtına vuruyorsa o zaman itiraz etmeye hakkı var.
Ben kendi isteğimle yapmadığım çocuğa bakmak zorunda değilim. Gençlik zamanları geri gelmiyorrr
Birgün çocuğun olursa gelip eleştir. Kardeşine bakmak yük değildir.
Çocuğum var.
Kaç yaşında çocuk sahibi oldun
@Zindanadasi 23
Annen baban bakıyor mu hiç kardeşine
Kardeşimi bana hiç baktırmadılar. Çünkü benim sorumluluğunda değil. 15-18 yaşında tüm gün evde oturup çocuk baktırmadılar. Kendi çocukluğumu ve gençliğimin ilk yıllarını güzel yaşamam için. Kendi bebeğimi de sorumluluk alamayacak gibi hissetseydim, ufacık tereddütüm olsaydı, bebeğim olmazdı.
Evladına demiştim klavye kardeşin olarak çevirmiş 😒
Senin kardeşin bakacaksın
Yoo hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum
çocuğu ben mi doğrudum diye rest çek
Sevgilin bakıcı tutsun
Kardeşin daha önemli ileride aksan olmaz mı
Genç ve güzelken akmak daha mantıklı
Peki öyle olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?