Sevgilim erkek erkeğe tatile gitmek istiyor ama ben gitmesini istemiyorum. Ne yapacağım?

Yani sana şöyle söyleyeyim çok iyi anlastigim arkadaşlarımda öyle kız düşkünü onlarla takılırım ama öyle kızlara takılma eğlenme gibi huyum yok illaki göz çarpması olur ama tekrar bakmam
Tabikide olur ister istemez olur o elinde olmaz bende öyle oluyor ama bir daha dönüp bakmamaya çalışıyorum gözümü götürmemeye çalışıyorum güveniyorsan sıkıntı olmaz ama yinede sen bilirsin
Aklına takmışsa naparsan yap yapar,
Ya güvenmek zorundasın ya da olumsuz düşünmeyip rahat bırakacaksın düşüncelerini değilse aranız bozulur gider..
Teşekkür ederim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Merhaba
Ne yapacaksın biliyor musun güveneceksin eğer ilişkini devam ettirmek istiyorsan seviyorsan güveneceksin güvenmiyorsan ayrılacaksın güvensiz ilişkiler biter bitmek zorundadır bitmeye mahkumdur bunu unutmayın önce güven lazım güveneceksin ki devam etsin. Çocuk değil artık yanındaki arkadaşları ne yaparsa onu yapmaz yani ne yapacağını nasıl davranacağını bilen birisi olduktan sonra Kimin yanında olduğunu bir önemi yok yapacak olsa senin yanında da yapar ve sen hiç bunu anlamazsın
Sevgiline güveniyor olsan tek başına çıplaklar kampına gidiyor olsa yine de bu soruyu sormazdın. Ortada bir güvensizlik var, bunu netleştirelim. Erkek arkadaşlarıyla giderse ne olur? Arkadaşlarına uyup orada başka kızlarla birlikte olması muhtemel. Ben olsam ne kadar söz verse de inanmazdım.
Özgür bırak gitsin dicem de şimdi oralarda haltlar yiyebilir
Onlar plan yapmış her şey ayarlanmıştır başka kızlarla gidecekler kesin
Erkek erkeğe ne yapsın tatilde mutlaka kızlar vardır
Tamamda 2 kanka gittiği zaman boş durmayacak Antalya şu an turist kaynıyor özellikle rus ve İngiliz kızlar her yerde var kulüpte plajda hemde corlak corlak
Kendine güvenmiyorsun o halde açık saçık kızlar her yerde var önemli olan sevgilinin bakıp bakmayacağı iradesiz biri olduğunu düşünüyorsan güveniyorum deme bence
Tatlım bence sen sevgiline güvenmiyorsun. Güvensen açık saçık giyinen kızlara bakmayacağını bilirdin ve için rahat ederdi diye yorumladım.
Gidecek... Sen hangi hakla gitmesini istemiyorsun?
Güven varsa sorun edilebilecek bir şey değil.
Güvenmiyorsan neden sevgilisin.
Mutlaka olur birseyler
Karides
En İyi Erkek Görüşleri