Sevgilim ailemle tatile gitmemi istemiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba. Üniversiteye gidiyorum 18 yaşındayım. Ailemle normalde her yıl tatile gideriz fakat babam sürekli sorun çıkardığından dolayı hiç huzurlu tatil geçiremedik. Ben de geçen yıl onlarla tatile gitmek istemediğimi söyledim annemde babamla baş başa gidiceğini söyledi bana ben de kabul ettim. 7 aylık güzel bir ilişkim var fakat sevgilim çok kıskanç. Ailemle tatile gitmemi istemiyor. Ben de kıskancım fakat babasını bu yıl kaybettiğinden dolayı tatile gitmicekler. Annemlere onlarla güzel vakit geçmediğini zaten geçen yıl benimle gitmek istemediklerini söyledim ama onlarla gitmemi istiyorlar. Ben dinlenmek değil gezmek istediğimi söyledim benim istediğim gibi tatil ayarladılar. Gelmek istemediğimi söyleyince bizi artık sevmiyorsun diyip annem ağladı çok kötü hissediyorum erkek arkadaşımı annem biliyor ama onun istemediğini söyleyemiyorum çok sinirlenir diye. Erkek arkadaşım gidiceğimi kabullendi sanırım ama benimle konuşmak istemediğini söyledi çok kavga ediceğimizi biliyorum. Artık elim kolum bağlandı ayrılık eşiğini gelmekten korkuyorum. Ailemi de asla üzmek istemiyorum benim onlarla gitmem için fedakarlık yapıyorlar. annem komple tatil programını değişti sen gezmek istiyosun senin istediğin gibi olsun sen de gel gezeriz biz dinlenmesek de olur diyo istemşyorum diyince ağladı bizi sevmiyo öusun istemiyo musun artık diye kalbim acıdı ya napcam ben
Sevgilim ailemle tatile gitmemi istemiyor, ne yapmalıyım?