Merhaba arkadaşlar 🥺 sevgilim tatile gidicek ben de gitmek istiyorum ama param yok o yüzden ben gidemiyorum onunda gitmesini istemiyorum ya orada busuru kız olcak o bakar ya istemiyorum ben of.(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişkilerde açık iletişim önemlidir. Endişelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak durumu anlatın. Onun da görüşlerini dinlemek önemlidir. Birlikte çözüm arayışına girebilirsiniz. Ancak son kararı ona bırakmalısınız çünkü tatile gitmek ya da gitmemek kişisel bir tercihtir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hahahahah ne alaka yaaa? Rahat bırak adamı :D Bi sürü kız olacak zaten var her yerde. Rahat durmazsa koyarsın tekmeyi. Hiç bir şey sonsuza dek saklı kalmaz ki. Mutlaka açık verir :D endişe etme. Gidemiyorsun diye zehir etme adama tatili :D
00 Yorumla
Bu kafa ile bırak tatili hayatı nasıl yaşayacaksınız işiniz gücünüz bensiz tatile gitmesin restorana gitmesin arkadaşına gitmesin yiyin birbirinizi herkes de aynı kafa güya seviyorsunuz güvensiz kafalar.
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle o kadar haklısınki daha yeni ilişkimden ayrıldım ne kadar dürüst olsamda kendimi kanıtlayamadım yok eski çalıştığım yerden kahve alma yok erkek erkeğe tatile gitme (İstanbul'dan balıkesire memlekete gidiyorum. Tatil dediğimde çocukluk arkadaşlarımla hal hatır tazelemeye ve ailemi görmeye buna bile mani olanla ne yapabilirim ki kendi istediklerimi yapmak istiyor olmam gözünde beni inatçı yaptı ve niceleri. 😒😞
+1 yılAa çok saçma bir durummus. Paran yoksa senin tatilini de ödemesi gerekirdi. Ya da gitmemesi gerekiyor. Sensiz tatile gidip ne yapacak zaten? Bence seninle bir gelecek düşüncesi olan bir erkek dediğimi yapardı..
52 Yorumla- +1 yıl
Sen ondan ayrıl. Böyle biriyle ömür mü geçer
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
62Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman söyle gitmesin. dinlemiyorsa da ayrıl gitsin
20 Yorumla
+1 yılBildiğin üzere bir ilişki güven üzerine kurulur. Eğer sevgilin, ortamda kızlar varken kendine hakim olamayan biriyse zaten bu ilişki uzun ömürlü olmaz. İdeal bir sevgili, sevgilisi ortamda yokken bile sanki varmış gibi davranmayı bilendir. Güvenmiyorsan ayrıl.
Sen gençsin o da genç. Bir insan gençliğini yaşayıp eğlenme fırsatı varken neden onu engellemeye çalışıyorsun ki? Ülkece zaten zor bir dönemden geçiyoruz. Az da olsa eğlenme fırsatını neden geri tepsin ki? Mantıklı bir bahane bile yok. Sevgilim kıskanacak diye bir planımı iptal etmezdim. Bana güvenmiyorsa zaten yanımda yeri yoktur. Ben de zaten güvenini zedeleyecek bir şey yapmazdım. Özetle bırak eğlensin, güvenmiyorsan ayrıl.67 Yorumla- +1 yıl
Kardeş bu durumu ben de yaşadım öğrenciyken. Kız tatile gidecekti. Sen de gel dedi. Benim ailemin ekonomik durumu o zamanlar iyi değildi. 1 haftalık tatil 3bin tl falan tutuyordu. O zamana göre büyük paraydı benim için. 2020'de yani. Gitmesini engellemedim ama ailem öyle sıkıntılı bir dönemdeyken ben o kadar parayı tatilde yesem vicdan azabından ölürdüm. Soran'ı anlıyorum. Para engel yani.
- +1 yıl
Dostum inşallah imkansızlıkla karşılaşmazsın. Ama karşılaşırsan beni anlayacaksın
- +1 yıl
Kuran'ı Kerime göre kocasını boşayan kadına cennet kokusu haramdır.
- +1 yıl
Bunun konumuzla ne alakası var?
+1 yılBebeklerim lütfen kişisel gelişiminizi tamamlamadan birileriyle ilişki içine girmeyin ya. Tatile gider ya da gitmez bu nasıl zihniyet ya. Biraz alan tanıyın yani ne demek orada bir sürü kız var. Varsa var özgüvensizlik diz boyu resmen. Kendinizi düşürmeyin yani
60 Yorumla
+1 yılSevgilinizin tek başına tatile gitmesini istememeye, istemediğinlzi dile getirmeye hakkınız olduğunu size düşündüren nedir? Evli değil, sevgilisiniz. Bir sevgilisi olan kadın da, erkek de, yanında sevgilisi olmadan tatile gidebilir. Sevgilisiniz diye insanların hayatlarına hükmedemezsiniz.
10 Yorumla
+1 yılsende git arkadaş bulup :)) sevgilini alma 1.5 yılını vermişsin millet 15 senelik kocasından vazgeçiyor onların ki yıl değil mi? sensiz gidiyorsa zaten zamparalik yapmaya gidiyor Ruslarla takılacak sende evinde otur. Adam sensiz tatile gideceğini söylediğinde ayrilman lazımdı. Seven sevdiği ile gider tek başına değil ki orada da tek olmayacağını herkes bilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yangına körükle gitme 😀
- +1 yıl
yangın mi kalmış be herkes kendi halinde 🤣
Bir kadın kendine güvenmiyorsa kendine sevgili yapmayacak. Erkeğinin gözü sadece senden başkasını görmesini istiyorsan her şey senin elinde. Aklını kullan ve saçma sapan gereksiz kıskançlık yüzünden günlerini mahfetme.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin esaslı biriyse paraya maraya bakmaz seni de götürür, ha baktı ikinize yetecek oarası yok suef senin gönlün rahat olsun diye gitmez. Adam olan böyle yapar.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy bırak gitsin ya. Ben de bir kadınım ama bu hemcinslerimin bir erkeğe bağımlı olmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Eğer seni aldatır diye düşünüyorsan aranızda güven yok demektir veya tatilde seni gerçekten aldatırsa zaten böyle birinden kurtulduğuna şükretmelisin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhhooo demek ki sen sevgiline güvenmiyorsun o zaman boşuna konuşma bence bu kadar kıskançlık yüzünden sen onu bir yere salmayacaksin erkekler böyle sıkıntılara gelemez bence bu ilişki fazla yürümez sen ona güvenmiyorsan bence sevmiyorsan kızlarla gezdiğini sevistigini elini tuttuğunu öptüğünü düşünüyorsan zaten bu ilişki olmaz ki...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSürekli seni peşine mi taksın sevgili olmak bile haramdır
Cevap sahibi+1 yılSen yapışmışsın çocuğa sal artık şunu bıktı senden
- +1 yıl
hocam sevgili yapmak haramsa fakbadi yapmak helal midir
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende asla izin vermem nişanlıyız ni zahmet oturup birikim yapsın sevgili olduğumuzda da izin vermiyordum zaten kendi istemiyordu bi tatil demek para harcamak borçlanmak demek bu yüzden kusura bakma da ciddi olan erkek sen demeden sevgili dönemin de bile gitmez ne işi var birikim yapsın evlenmeyi düşünüyorsa !!!
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİğrenç ya yanındayken başka kızlara bakandan ne hayır gelir bitir gitsin 1 buçuk yolunu verdin de özgüvenin de o kadar gitmiş kendini değersiz hissettiren biriyle işin olmasın ona muhtaç mecbur değilsin bi sevgi kırıntısı için kendini feda zmeye değer mi arkadaşım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakacak olan her yerde bakar bunun için tatile gitmesine gerek yok ki. Zaten o kadar güvenemiyorsan bence ilişkiyi bitir güven olmadan ilişki yürütmek çok zordur. Herkes tatile gitmek ister ve sevgilisiyle gitmek gibi bir zorunluluğu yok ki. Yanında bir başkasını götürmek gibi ve onun tatil ücretini ödemek zorunda da değil. Paran olduğu halde beraber gitmek istemeseydi asıl en çok o zaman tedirgin olman gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir şey ya sen yanlış mı anlatıyorsun Acaba ben yanlış mı anlıyorum Ben tatile gideceğim sevgilim tatile gidemeyecek Eğer böyle bir durum varsa şu ana kadar tekmeyi basmadıysan hata yapmışsın demektir Çünkü bu gidişler hep böyle devam eder evlendikten sonra da zaten sana şu ana kadar illaki seni de götüreyim diye ısrar etmediyse veyahut kendine de gitmekten vazgeçmediyse senin gidemediğin sebeplerden ötürü net beş para etmez
30 Yorumla
+1 yılBir erkek bunu sorsa kadın tek başına gidemez mi kadın sizin kölenizmi gibi cevaplar gelirdi muhtemelen. Geri kafalılik vs vs bir ton linç yerdi soran erkek. Ama kadın sorunca farklı cevaplar geliyor hiç adil değil siniz
00 Yorumla"orada busuru kız olcak o bakar ya" Nasıl hastalıklı bir zihin bu ya. Bak konuşan aynı sen
https://www.youtube.com/embed/_zqDGa0pZaQ00 Yorumla
+1 yılTamam da, burdaki sıkıntı bence maddiyattan çok güven meselesi. Sevgilinin kızlara bakacağını düşünüyorsan, tatile gitmesi gerekmiyor. Bakan her yerde bakıyor.
10 Yorumla
+1 yılKizim saf mısın seni yeterince seviyorsa başkaları falan umrunda olmaz onun ama seni de götürebilir aslında …
Bırak gitsin gitmesi daha iyi bakalım nolucak görücez hdhdhchx
10 Yorumla
+1 yılBenimkide gitti hemde en güvenilmez arkadaşlarıyla tatilde seni ihmal etmediği sürece sorun yok aslında sevgilin sonuçta ona güvenmiyorsan ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
vayyy beee erkek kankalarla tatil süper ortam
Kendine güvenin olsun, bakacak olan senin yanında da bakar.
215 Yorumla- +1 yıl
Bakiyosa niye hala birliktesin canim ayrılll
- +1 yıl
Bir buçuk yılda neler neler vermiş kızcağız nasıl bıraksın
- +1 yıl
ml mısın aq ne varmıs 1,5 yılda annem daha 2 gün önce 37 yılldır evli oldugu kisiden bosanmaya gitti bir bucuk yılı vol bisey görme sen böyle göz yumarsan o da normal karsıladıgını düsünüp devam eder
- +1 yıl
@tuana_ünsal02 annenizin 37 yıldır evli olduğu kişi babanız olabilir mi acaba
- +1 yıl
@AritzAdurizz aga toksik ilişkide bir saniye bile durulmaz ama
- +1 yıl
@AritzAdurizz bosandı diyorum iste
- +1 yıl
@tuana_ünsal02 tamamda 37 yıllık evli olduğu kişi yerine daha kısa babamı kullanabilirdin
Tatile gitmesi koluna baska birini takip gelecegi anlamina gelmiyor. gece kulubune gidiyor gitmesini istemiyorum desen anlariz.
Birak sen gidemiyorsan adam tatilini yapip kafasini dinlesin. hem senden kopamiyorsa orada senden baskasini gozu gormuyecektir.
Bu sekilde krizlere girersen bunaltirsin.00 YorumlaÖnümüzdeki hafta ben de tatile çıkıyorum. Sen gidemiyorsan çocuğa baskı yapma. Bir de param yok demişsin; bu nasıl bir ilişki anlamadım. Tatil illa ki 5 yıldızlı otellerde olmaz ki. Birlikte daha masrafsız bir tatil yapabilirsiniz.
00 YorumlaSöyle ona beraber gidelim. Param yok. Döndükten kısa süre sonra sana iade ederim de. Konuş. Birde ölçmüş olursun. Benim sevgilim olsa beşkuruş harcatmam. Asaletin yeter senin.
00 YorumlaBakacak adam her şekil bakar tatile gitmesine gerek yok. Az özgüvenin olsun niye gözü başkasını görsün sevgilisi varken bunu kendine sor eğer bakacağını düşünüyorsan zaten o ilişki, ilişki değildir
00 YorumlaPara engelmi ya paranin *** koyjim ben. Bi sekilde bulur sevgilimle giderdim ben. Bulamadiysam eger tek gitmem aga bu nasi is ya, nasil sevgilinki o.
00 Yorumla
+1 yılHayatındaki kişi kölen değil, kontrolsüz, ileri seviye kıskançlık duygunla baş et ya da destek al.
10 Yorumla
+1 yılKilit nokta şu o bakar diyorsun. Başka kızlara bakan herifle ne işin var o zaman 😃
20 YorumlaAman gitsin ne var bunda salın relax olun
20 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsan
Uğraşma
O kişiye Güvenmiyorsan
İlişki nşn i sini Sevgili nin S sini
Bile Düşünme.00 Yorumla
+1 yılGitsin ya biraz relaks olun ve relaks bırakın. Özgüvensizliğe gerek yok. Ben gidemiyorsam o da gitmesin bencilliğine de gerek yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaşın 55 görünüyor doğru mu?
+1 yılAldatmak isteyen senin yanında da aldatır ruhun duymaz. Gezsin dolaşsın uşak. Paran olduğunda sende onla gezersin
00 Yorumlasen gidemiyorsun ve seni düşünmeyip gidiyor ve hala sevgilim mi diyorsun? cidden sorunlusunuz siz kızlar müstahak size.
00 YorumlaGiderse gitsin yaa ne onemsiyonuz karsiyi bu kadar anlamıyorum seninde paran olursa sende umursama git aynı seyleri ona yaşat bak nasıl oluyomus
05 Yorumla- +1 yıl
kapak olsun diyorsun :D
- +1 yıl
beni de çok kırdılar üzdüler ama artık yoklar hayatımda -_-
- +1 yıl
aynen öyle yalnız kurt dağlarda geziyor arada ovaya inip kuzu var mı ona bakıp geri gidiyorum :D
+1 yılSevgilim olsaydı onunla tatile giderdim zaten 🤔 Ciddi ilişkileri eskide bıraktım tabi birdaha olacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni ama yine de bişey yapamazsın. Bakacak olan heryerde bakar. Bence üzme kendini bu kadar
00 Yorumla
+1 yılValla şayet güveniyorsam çıplaklar kampının yanından bile geçebilir sevdiğim kişi. Çünkü bakmayacağını iyi bilirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Çıplaklar kampına giden bizden değildir 😝😅
içinden çıkamazsın bu işin. hiç düşünme, kötü şeyler de getirme aklına, zaten nasibinde varsa orada kötü bişey yapmaz döner sana geri.
00 Yorumla
+1 yılSeninle neden gitmiyor senin paran yoksa onun var ki gidiyor seni de götürsün birlikte gidin. Beraber tatil yaparsanız hem aklın kalmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir tatile 50 k harcayabilecek bir insanın 100k yı da rahatlıkla harcayabileceğini mi söylüyorsun
+1 yılŞu an bulunduğunuz yerde de bir çok kız var, sen o zaman eve kapat
01 YorumlaSevgilim bensiz tatile gidiyorsa artık o benim sevgilim değildir
04 Yorumla- +1 yıl
arkandaki ayıcık pis bakıyor dikkat et baco
- +1 yıl
senin kaba etlere odaklanmış da ondan sırıtıyor namıssuz ayuu
+1 yılO kızlarda oturmuş senin sevgilini beklıyordu zaten. Güvenmıyorsan bitir
10 YorumlaSevgiliyseniz beraber gitmelisiniz. Olması gereken bu.
10 YorumlaKorkma bırak hata yapsın gerçek yüzünü görmüş olursun
00 Yorumla
+1 yılKorkmayın g*tü b, oklu sevgilerinize kimse bakmıyor
00 YorumlaSevgilin bred pitt degilse hic korkma ablacim disarda erkek yemiyorlar
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Nazan, nasıl bir trolsün sen öyle 🤣 Hiç gerçek durmuyorsun 💁
00 Yorumla
+1 yılGitsin nereye kadar zorla tutacaksın bakacaksa aldatacaksa sımdı yapsın bırak
00 YorumlaDemek ki araniz cok iyi degil. Hakinden Anlayip seni giturneyi teklif etmesi gerekirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki arkadaşlarıyla da vakit geçirecek seninle geçirdiği vakit başka onlarla geçirdiği vakit başka. İçinde olan biri olsa sen gözüne şiş de soksan gene bakar yani
00 Yorumla
+1 yılTatile gidiyorsa ve sen yoksan kesin bi başkası var emin ol izin verdirme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç boşuna debelenme derim kendine edersin. Yapacak heryerde yapar içinde varsa ve sen hemencik yanıbaşında olsanda, tepesinde bitsende, yular takıp arkanda sürüklesen de engel olamazsın, emin ol 😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilinizin basuru neden kız olsun basur bu cinseyeti yok ki ameliyat ettirin geçer
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin, bırak biraz dinlensin kafasını toplasın ayrıca bu senin için bir fırsat sevgilinizi tatile giderken tanırsınız. Sende bu süreçte tek kalır, kafa dinlersin arkadaşlarınla takılırsın, bırak adam nefes alsın.
06 Yorumla- +1 yıl
bak bunlar bir isaret gel ben oderim demiyorsa orada zaten bir sorun var
- +1 yıl
Adamın b*k gibi parası yok belki ayrıca nikahlı karısı değil ya nereye götürüyor elin kızıni
Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Hiçbir şey yapamazsın. Otur ağla gitsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladama güvenmiyorsun lişkinin en büyük kuralı güvendir güven yoksa ilişki de yoktur ayrıl ozaman boşa birbirinizin vaktini çalmayın
00 Yorumla
+1 yılYa bende cok kiskaniyordum ayni senin gibi dusunuyordum ama gitmesine bişey demedim gitti hatta Şu an 2. Tatilinde sevgilini seviyorsan kizlar yüzünden ona bunu yapamazsin tatil hakki dinlenmesi lazim eglensin birak
03 Yorumla- +1 yıl
erkek erkeye çok güzel eğlenmişlerdir emin ol ortam süper oluyor
- +1 yıl
@AritzAdurizz evet öyle arkadaslarla tatil ayri oluyor herkesin hakkı
- +1 yıl
Aynen fevkaladenin fevkinde böyle bir ortam eğlence keyif yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kanka ajsjshsh ayrıl kanka manyak olursun o kim ki tatile gidiyormuş sensizzz ayrıl kanka ajsjshshs
00 Yorumla
+1 yılGidecek mecbur.. seni seviyorsa isterse yüz tane çıplak kıza baksın. Gunahlariyla kendisi yanacak ama sevgisi ikinizi yakacak kadarsa yine sana dönecek. Sen baktığın zaman sevgiline karşı sevgin azalıyor mu?
00 YorumlaSenin paran olmayabilir ama o neden seni davet edipde goturmuyor ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de benim gitmemi istemiyor 😂
Uyuyorum ona tatilsiz geçiyor yaz tatillerim.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaddiyatı bahane etmesi çok saçma. Ne kadar kalabalık olursa fiyat o kadar uygun oluyor ki. Bilmiyorum da ben sevgilimin bensiz tatil yapmasını istemezdim. Başıma geldi güvenmem
Cevap sahibi+1 yılYabancı turistlerden uzak dursun da
Cevap sahibi+1 yıl🤷🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılrus karılarını görmek için gidiyordur. yoksa niye sevgilisi gitsin
08 Yorumla- +1 yıl
Param yok diyor 2 miz gitsek dünyanın parasiymis
Cevap sahibi+1 yılee yuuhhh... aldatlyorsn o zmaan diretk
- +1 yıl
Ya modunu bozmayın yok ama parası aylık 20 bin alıo ne yapio tek başına o parayiii
Cevap sahibi+1 yılaldatlyorsn diyoruz anlamyorm musun
- +1 yıl
.(
- +1 yıl
Nasıl ikna edicem bende gitmek istiyorum diye sole bana dicem ona dedim bana 2 miz gidersek dünyanın parasi drdj
Cevap sahibi+1 yılbeyinsiz misin
- +1 yıl
Beyin mi kaldı sinirden
+1 yılSeni bırakıp neden gidiyor yaaa anlamadım seni de alsın alla alla hep senle gittiyse tamam arada tek gitsin orada sorun yok
13 Yorumla- +1 yıl
yazık ama cocun parası anca kendini goturmeye yetıyı
- +1 yıl
@AritzAdurizz jsksks dedim bende gelin paranı biriktir öyle gelirsen gel dedi işte dksjd
- +1 yıl
nazan ablam 24 gün sonra cevaplamasan da olurdu
- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilim tatile gidiyor, ben gitmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler