Ya oglum lisede durduk yere döven üç beş adi vardi disarda kavga edip dayak yiyor sonra ben okula yeni geldigimden beni gucsuz ortamim felan olmadigimdan dövüyorlardi
Benzer olaylar özel okulda da oldu okul onlar zengin olduğu icin onlardan daha fazla para alıyor kazıkliyor. Ama benim onlar hakkında yaptigim sikayetleride görmezden geliyor sadece onlarin şikayetlerini dinliyorlar sonra devlet okuluna gectiydim orada da arkadaş ortamım olmadığindan oldu
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Şoyle daha onceden hesaplaşma istediğim kişileri ileride güç sahibi olursam malum yerden bulup dövdürsem veya dövsem bisi olurmj?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Suç işlemiş olursun. Yakalanmazsan bir şey olmaz ama dövenleri yakalarlarsa sıkıntı
Kanser, alzheimer gibi bir hastalığa yakalanırsan bir şeyler yap
Nediyeceklerki olum güç sahibi olursam diyorum
Çok büyük bir güç sahibi olman gerek
İş veririm bişi diyemezler
Ayrica polisde o kadar ilgili olmaz zaten gündelik seyler bunlar
Kucucuk kiz cocuklarini istismar eden adamlar 1 hafta yatio cikio
3 milyon dolarim olsa yetermiki
ya da milletvekili falan bağlantim olsa
Bağlantın olsa yeter
Sen istermiydin boyle birsey etmek
Veya eden varmidir sence
Ya oglum lisede durduk yere döven üç beş adi vardi disarda kavga edip dayak yiyor sonra ben okula yeni geldigimden beni gucsuz ortamim felan olmadigimdan dövüyorlardi
Aslinda isimi yasal yollarla halletmek isterdimde pek zor
Sen hakli buluyormusun beni kankam
Git yanlarına, biraz kışkırt. Seni dövmeye kalkınca da sen döv
Olum ozaman anlarlar
Birden fazla kisiyi ilerde tek yakalicam
Bu kez cakarlar durumu
Hadi 1 kisi olsa belki tesadüf olabilirde
Anca birileri bayiltirsa ben dövdürürüm
Aman döverim iste
Kavga etme
Spam yorum etme
Xp kazaniyium diye 2 kelimelik yorum atmisisn
Niye etmiyim hocam
Laf olsun torba dolsun seninki
Ne alaka saldırgan olma diyorm
Seni durduk yere döven zorbalik yapan en güze yillarini sırf birilerine hava atmak icin zehir eden insanlardan intikam almazmiydin
Of çok kötüyms
Sence benmi kötüyüm
Benzer olaylar özel okulda da oldu okul onlar zengin olduğu icin onlardan daha fazla para alıyor kazıkliyor. Ama benim onlar hakkında yaptigim sikayetleride görmezden geliyor sadece onlarin şikayetlerini dinliyorlar sonra devlet okuluna gectiydim orada da arkadaş ortamım olmadığindan oldu