Ne zaman biriyle sevgili olsam çok sevse bile direk fizigimi one suruyo fiziğin hakkında sürekli konusuyo veya açık giyinmem hakkında ve surkwlo sanki aldatiyomusum gibi veya sevmiyomusumda sevgili olmuşum gibi o*rospu muamelesi yapıyolar kullaniyomusum gibi hissediyorlar. Düzgün biri çıkmadı hiç karşıma fizigimi one sürmeyen düzgün seven biri. Ayrıldıktan sorada bela oluyolar ya tehdit ediyolar ya da başka şeyler h3sbaimi falan çalmıştı hatta biri en son sevgilisi olduğu halde
Hiç düzgün biri çıkmıyo karşıma surkeli başıma bela olacak veya fiziğini ine süren insanlar cikiyo ?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duzgun birini istemedigin icindir it kopugu duzgun biri yapma sevdanizdan oluyor bunlar
Haklı yorum
@Heartandbrain1 thanks
Ben hiç kimseye sevsemde bisi demedim hep onlar teklif etti seviyorsam kabul ettim gerçek yüzleri sonradan ortaya cikiyo çok düzgün biri olsa bile bi süreden sonra başka yerelere çekiyo konuyu başka şeyler istiyo benle hava atmaya çalışıyo oyuncagiymisim gibi davranıyorlar en duzgnu bile annem bile der artık seni adam gibi biri bulmuyo nerde karaktersiz var swni biluyo diye
Oyle duzgun olmaz duzgun rolu yapan iki yuzluler denk gelmis kriterleriniz cok onlari dusurun ve dua edin emin olun cikar karsiniza
Aslında biz onları olmasını istediğimiz karakterin içine sığdırmaya çalıştığımızdan görmedik gerçek yüzlerini başka açılardan bakmak lazım tek pencereden değil ben de böyleydim bakış açımı değiştirdim ve artık mutluyum sen de dene
@Heartandbrain1 yani yakisikliysa bu cocuk iyidir ya bu cocuk cook tatli bu cocuk cok iyi diyen sizdsniz tiple karakteri ayni saniyorsunuz oyle inandiriyorsunuz kendinizi sonrasi boom
@diibindibii kriter falan yok kafa dengi bulunca azıcık konuşup tanışınca o zaman karar veriyyoruz uyuşup uyuşmadığımıza diğer kızları bilemem ama ben böyle yaparım
@Diibindibii hiç bir zaman öyle tipe falan ayılıp bayılan biri olmadım genelleme yapmamlısın
@Heartandbrain1 eee bende konustum bir cok kizla hicbiri de sicak olmadi hep buzdolabi gibiydiler ee bi zaman sonra insan saliyor yani
Meslea ben hiç bi zaman tipe bakmadim baklanda arkadaşlarım falan hep kızardı sırf bu yüzden en son sevgili olduğum kişi baya sessizdi bi zarar gelmez ya dedim sevgili olsum arkadaşları falan bu kız sana nasi baktı derlerdi hatta ama oda karaktersiz çıktı fiziğini one surdu tek amacı yetişmek sevismekti ayrıldım ve beni tehdit etti ailemle arkadaşlarımla ve en önemlisi hayatımı bitirmekle tehdit etti o*rospu dedi sesiz dedim boyle hi insan cikri
Buzdolabı gibi olmaları ya karakteri öyledir ya da sana isinamamiatir ondan öyle davraniyodur
Vay anasini yav boyle kertenkeleler yuzunden bizimde basimiz agriyor yani sessizlerden korkacaksin deniyor halbuki bende sessizim :d realde cok cekingenim fakat damarima basilmadigi surece deger verdigim kiza kotu davranmam hicbir zaman
Abi şöyle bir durum var yakışıklı olan bir erkek bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum göreceli ama neyse herkes tarafından bunu duyduğu için ve bunun farkında olduğu otomatikmen biyerleri kalkıyor ve amaçları değişiyor bu yüzden tipe gerçekten bakmamak gerek
@Diibindibii en iyisini yapıyorsun boş ver yakışıklık güzeliklik göreceli kavramlar sen sevdiğin için o güzel olur bu yüzden takma sen onu bunu belli genelleme yapıyosun şuana kadar kötü örnekler karşına çıkmış ama %1 bile olsa o görüşlere sahip olmayan insanlarda var emin ol
@Heartandbrain1 bunu da siz yapiyorsunuz burada bir cocuk var normal soru soruyor kizlar yavsiyor ne oluyor yani yakisikli olunca bu kadar mi acsiniz su tip olayina bende yakisikligiydim kader cok erken aldi elimden simdi de bakimsiz yikik biri oldum yakisikli olunca heleki sosyal medyada cok cok buyuk puan aliyoruz (hic elimizde olmayab bir sey icin)
@Diibindibii Hala genelleme yapıyon msnsndjdjd neyse fikrin değişmicek belliki sen nasıl düşünüyorsan düşünebilirsin saygı duyarız...
Insanların tipine göre yargılamak tipime göre sevgili olmak okadar küçük bi davraniski cidden anlayamıyorum yani o yüzden en iyisi önümüze bakmak dogr U insan bizi bulur eninde sonunda beklemek sadece bi insan her haliyle sevgilmeli bence çok yakışıklı güzel oluo sonradan değişen insanda var güzel olmayıp sonrada çok gzuelleswn insanlarda var ama insanlar tipe bakıyo genelde hep çok yanlış bisi ama kimse anlamaz bunu
@Heartandbrain1 genelleme yapmadim fvcv burada cok kiz gordum dedim zaten ne soylesem oyle degilim diyeceksiniz o yuzden birbirimizi kirmaya gerek yok sen oyle diyorsan oyle olsun Allah gonlumuze gore versin insallah
@soran aynen oyle
Bence sizde erkek seçip tipe paraya bakmazsanız iyi birini bulursunuz
Hiç bir zaman tipe veya paraya bakmadim hatta en sin sevgili olduğum kişinin arkadaşları bu kız sana nasi baktı deyip duruyodu hepside ama düzgün biri hiç bi zaman çıkmıyo karşıma
Ne diyim ki o zaman şimdi erkek olunca işte azıtıyorlar bi yerden sonra
Düzgün biri çıksada onu tanımak istemiyorsunuz sorun burada
Cikmoyoki sorun bu herkesin derdi farklı şeyler veya dış görünüşün için sevgili oluyolar gerçek sonradan ortaya cikiyo
Konuşalım ne dersin
Bakire ol ya da olma, açık giyin ya da giyinme, insan gibi insan olan bir insan seni kabul eder, güveni verdikten sonra sorun yok.
Ne güveniyorlar nede vaz geçiyolar ve amaçları sadece ya benle hava atmak ya da yiyismek sevişmek seçinde hiç bir türlü guvenmiyo bana zaten
Havayı herkes atar, bakıyorum da yanında bir kız varken havaya giriyorlar, ben de girerim açık sözlü bir insanım, evet sevişme ve cinsellik olabilir ilişkilerde ama ilk günden öpmek doğru bir davranış değil, ben bir kere saçlarına dokunmuştum doğru bir duygu ya da davranış değil, benim hatam vardı ufak küçük bir mesele yüzünden ayrıldık, anlayışla karşıladım, ayrıldık. Yani önemli olan bu konuları aşmak ve evliliğe adım atarak ilerlemek ve güvenilir olmak önemli, bir kızla gönlü, isteği, sevgisi varsa her şey yapılır önemli olan bunları yaptığın ortamın doğru bir ortam olması evet ortam bulunmuyor hatta bazen insanlar görebiliyor bu olanları, parklarda, arabalarda, okullarda, köşelerde, önemli olan doğru bir kişi ile doğru bir zamanda karşılıklı karar verilerek yapılması, şahsen sevgilimin açık olmasını etek giymesini yanlış bulmam, önemli olan güven ve güvenilir bir insanı kazanmak, aramak, bulmak. Tip, vücut bazen önemini kaybedip karakter aratıyor insana olgun bir insan, bunları bilen bir insan bu özellikleri red ediyor, önemli olan doğru karakteri aramak, kusurları kabul etmek, hayatımda şöyle diyeyim teklif ettiğim her insan karakterli insanlardırlar hepsi, ama olmuyor normal bir durum bu. Bunu ilahlaştıran kabul edilmeyince küplere binen var. Önemli olan zoru ya da kolayı oynamak değil ki bana göre zor ya da kolay yok her insan normal bana göre. Vede duygulara hitap ederse zaten karşıdaki kişi seni haklı bulup seni sevmeyi deniyor. Hak almadan zorla güzellik olmaz. İyiki bu düşüncelere sahip bir insanım. Kimse gurur duymasa da ben kendim ile gurur duyuyorum. Tabiri caizse sapım ama aramıyorum bu aralar sevgiyi ortamımda bir insan yok istediğim türden, hayat insana nerde ne zaman bir ilişki getirir bilinmez, amaç insan olmayı başararak devam etmektir, egolu değilim, övgüden katiyen hoşlanmam. Kendimi övmeyi asla sevmem dobra yani açık sözlülük bana konuşturur kendini sonra, insanlar beni izler, o tuhaf ama ne yapalım insanlık bu.
Düzgün karakterli insanı seçemiyorsundur
Öyle biri çıkmıyo karşıma gerçek yüzlerde ayrıldıktan sonra veya 3 4 ay geçtikten sonra çıkiyo
Ben duzgun bir sekilde sevecek biriyim ne bela olurum nede karisirim sadece severim
Düzgün insan bulmak zor çok zor
sende çekşyosun demek
Nasi yani
öyle kişileri buluyosun demek hep
Bizde iyiyiz yalnızız kızlar kötüleri seviyor
Aksine iyi olanlar kendini belli etmiyor hep geri çekilmeyi tercih ediyor şerefsiz olanlarda baya iyi oyunculuk falan oscarlık yani kendini öyle bi tanıtıyorki hayran kalıyorsun sonra tanıdıkça uzaklaşıyorsun ve bitiyo bunu fark ettiğimden beri sessiz olan sempatik bir kişi arıyorum daha doğrusu aramıyorum bir gün karşımıza çıkar inş
Sessiz olanlarda öyle oluyo gerçek yüzlerini okadar iyi sakloyolarki belli bi süre sonra yavaş yavaş belli ediyolar adam gibi biri çok zor bulunuyo ben çok çekincemim diyen birinin bile gerçek yüzünden neler cikiyo amaçları sadece yetişmek sevişmek hava atmak kullanıp birakmak
Bi insanın karakteri kötü gunde ve tartışmada ortaya çıkar tabi bide geçmişi ve çevresi
Evet amaç cinsellik olan erkekde utanma olmaz her kıza yazar özgüven tavan ortam geniş çene iyi kızlar ya saf ya da kendini kandırır seviyor diye
İyi erkek adım atmaz çunkü duygusaldır kırılmaktan yanlış anlaşılmaktan korkar veya kızlardan darbe yemiştir soğumuştur içi içini yesede içine atar
Ama en son sevgili oldugum kişide sessizdi soylwyememisti hatta ben anlayınca mecbur kaldı bi zarar gelmez dedim sevgili oldjm herkes bu kız sana nasi baktı dediler ama ben sevdim tek amacı yetişmek sevişmek benle hava atmak oldu 1 ay geçmeden ayrıldım ve o sesiz çekingen çocuk beni tehdit etti hayatımla aslında dddigin dogr U ama bu olaydan sonra onada inanasim gelmiyo artik
Rol yapıyor olabilir sessiz olarak güven oluşturmak veya cesaret geldi sevgili olunca karaktersizliği ortaya çiktı
erkek oldukları içindir
Ne alaka
fıtrat meselesi sen erkek olsan aynısı olacaktın
Cok merak ettim seni
Instani versene