Ikiside ben askerdeyken bayağı kilo aldım gelince tek yaptığım şu oldu çayı şekersiz balla tükettim şekerli gazlı icecekten vazgeçtim ödemi düşürmek için beslenmem şekerden uzak oldum sadece sonra ya postacı yürüyüşü ya da ip atlayarak özellikle ip atlayarak akşam 5 ten sonra spor faydalı vücuda ter attığımı ve yorulduğumu görünce bıraktım günlük atladım ip 1 ayda 10 kilo verdim nasıl iyimi spordan sonra soğuk su şoklama vücudun sıkılaşması için bu kadar bunları yap farkı gör önemli olan yorulup ter attığında bırakacaksın sporu zaten vücut istedikçe daha fazla yapıyorsun
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Burdan nasıl kilo verecem ya bu kadar belirgin değil bende ama 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum tik yok hala oralarim taş gib?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
10 gün de olsaydı fark keşke herkes incecik olurdu 😄
Azcik olur be bacik tartida bile tik yok
Hocam kilo verme sıkılaştırıcı spor yap bence. Belin ince çok seksi görünüyor bence bozma bu güzelliği
Oranın gitmesi en az bir seneyi alır. Ağır spor şart.
İç çamaşırın dar ondan kalçan sığmıyo :)) ama güzel kıvrımın var
Nereler taş gibi
Fotoda gibi yumusamiyor yanlar
Evet zaten yanlar baya yoksa diğer yerler sıkı sanırım
Evt
Aynen yanları ver kalcan vücuduna göre orabtili nesela
10 günde gitmiyor ki
Az bi gelişme olur ya
Olmaz biraz daha zaman direniyor sopalı hareketler var onu dene
Peki sagol
Rica ederim zor yapması ama vazgeçme
Zamanla olur bazen vücut direnç gösterir
Kolay kalori eriterek
Daha çok beslenme mi sport mu
Ikiside ben askerdeyken bayağı kilo aldım gelince tek yaptığım şu oldu çayı şekersiz balla tükettim şekerli gazlı icecekten vazgeçtim ödemi düşürmek için beslenmem şekerden uzak oldum sadece sonra ya postacı yürüyüşü ya da ip atlayarak özellikle ip atlayarak akşam 5 ten sonra spor faydalı vücuda ter attığımı ve yorulduğumu görünce bıraktım günlük atladım ip 1 ayda 10 kilo verdim nasıl iyimi spordan sonra soğuk su şoklama vücudun sıkılaşması için bu kadar bunları yap farkı gör önemli olan yorulup ter attığında bırakacaksın sporu zaten vücut istedikçe daha fazla yapıyorsun
Tamamdır çok teşekkür ederim
Unutma akşam 5 ten sonra yap bunları zayıflayınca yazarsın
Bu kendi resmin mi çok garip fiziğin var
Bu ne ya
Foto
Ciddi olamazsın :)
Spor yapcan