Markette kasiyer olarak çalışıyorum büyük bir şirket işte asgari ücret alıyoruz. Çalışma saatleri de çok fazla işte. Yaşadığım mahalleye de uzak bide ama gidilmeyecek kadar da değil. Neyse bizim mahalleden biri var bu benim çalıştığım markete bazen geçerken alışveriş yapmaya geliyormuş işte. Orada karşılaştık onunla. Bana baktığını farkettim ama öyle sapık gibi rahatsız edici değildi neyse işte bir kaç kez daha karşılaştık. Tanışma öncesi ki gün parmağıma baktığını farkettim sonra ki gün beni yalnız görünce yanıma geldi tanışmak istedi. Bende hayır dedim. O da peki, rahatsız ettiğim için özür dilerim dedi gitti. Ara sıra yine görüyordum ama bakmayı bıraktı o olaydan sonra işte hatta ben bir kere kasadaydım alacağını almıştı beni görünce geri döndü biraz gezindi başka kasiyer bekledi galiba ama çıkmayınca boynunu büktü üzüldü, aldıklarını yerine koyup çıktı.
O olaydan sonra mahallede karşılaşmaya başladık bununla. Neyse işte bu kendine mekan açmış mekan açıldığını duymuştum ama kimin açtığını bilmiyordum. Çalışan arıyormuş bu da şartları da çok iyi. Komşumuz anneme söylemiş annemde bana söylemiş. Bizim mahalleden açan filan diyince bende kimmiş o diye merak ettim. Kabul edersen konuşalım alsın hemen dediler. Bende olur dedim. Telefonda konuştu işte olur dedi. Ama benim olduğumu bilmiyor o da daha çalışacak kişi olarak. Bende kimmiş diye sordum işte tarif ettiler çıkaramadım annesini aradılar fotoğraf istediler fotoğrafı attılar tanıdım görünce. Reddettiğim kişiydi. Vazgeçtiğimi söyledim. Noldu dediler. İstemiyorum vazgeçtim dedim. İşi mi beğenmedin diye sordular yok ondan değil istemiyorum dedim. Aranızda bir şey mi oldu kavga mı ettiniz dedi yok kavga falan etmedik dedim. Komşulardan biride kim kavga etsin ki onunla çok efendi saygılı çocuk çok nazik kibar kızım olsa evlendirmek isterdim hemen dedi.
Sonra bu aradı bugün müsait mi gelecek mi diye sordu telefonda beni bilmiyor daha ama napmalıyım sizce. Öyle kin tutan birisine benzemiyor ama reddettim bide yüz yüze bakıcaz devamlı filan siz olsanız napardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer