İş sebebiyle tanıştığım birinden hoşlanıyorum. Açılmayı düşünüyorum ama reddedilirsem işimden de olabilirim, ne yapmalıyım?

Çalıştığımız müşterimiz olan firmada kadın mimar var çok tatlı bir kadın iş gereği konuşuyoruz sen li benli konuşuyoruz iş konuşurkende bir anda lütfen artık görüşmeyelim işlede alakakı olsada dedi aradan bir ay sonra geçenlerde onun yaptığı bir villada sorun çıktı bende bakmaya gittim oda geldi ben resmi bir dille hanımefendi diyerek konuşmaya anlatmaya başladım yanıma gelip kısık bir sesle lütfen adımla hitap edermisin dedi ama ben le konuşurken öyle bir bakışı varki sanki görüşmeyelim konuşmayalım diyen kişi o değildi ve 3 gündür konuşuyoruz iş gereği sizce ne yapmalıyım duygularımı açıklasam karşılığı olur mu geri çevrilmek iş olarakta bana dönenilir şikayet edebilir lütfen bir yardım bir akıl verin o bakışları daha önce hiç yapmadı konuşurken bakışları bana bugun mesajlamamizdada daha boyle sicakti
İş sebebiyle tanıştığım birinden hoşlanıyorum. Açılmayı düşünüyorum ama reddedilirsem işimden de olabilirim, ne yapmalıyım?