İşyerinde hoşlandığım birileri var, ne yapmalıyım?

İki hafta önce şuanki işime başladım. İki haftadır iş arkadaşım olan kızlar hakkında fikirler edindim. Öncelikle çok fazla yüzyüze sohbet etme imkanımız yok. Molalara farklı zamanlarda çıkıyoruz. Aynı işyerinde ama farklı bölgelerde çalışıyoruz. Dolayısıyla sabahları, merhabâ, akşamları merhaba, birde bazen birbirimizi molaya çıkarırken ayak üstü iki üç cümle kurabiliyoruz.

Hoşlandığım kızlar hakkında ve kendim hakkında bilgi vereyim sizlere.

Ben 33 yaşındayım. Evim var, arabamı sattım, yılbaşına doğru almayı düşünüyorum. Annem bana 3-5 ay çalış, çalışcağına inaniyim sana araba alırız dedi. Düzenli işim olsun istiyor. Kalıcı olacağına inanırsam alırım dedi. Bende arabam olmadığı için kendimi ilişkiden bile çektim. Araba elim, ayağım, arabam olsaydı kızlardan birine, gel seni evine bırakiyim, ya da metroya bırakiyim falan derdim. Buluşmalara arabayla giderdim, daha havalı olurdu falan, ayrıca dışarda öpüşmeyi seven biri değilim Arabada seviyorum bunları yaşamayı. İlk yakınlaştığım yer herzaman araba olmuştur. Neyse. Hoşlandığım kızlardan biri 38 yaşında hiç evlenmemiş tatlı bir kız,

Diğeri genç , yaşını bilmiyorum ama kilolu sayılcak bir kız

Diğeri de genç ama tam emin değilim ilgisinden.

Diğeride öyle.

Diğeri de öyle.

Diğerini ben beğeniyorum o beğeniyor mu emin değilim ama her erkeğe çok samimi, güler yüzlü, banada öyle, sevmek istemiyorum ama arkadaşım olsun isterim. Arkadaşca takılmak falan. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl yol izlemeliyim

İşyerinde hoşlandığım birileri var, ne yapmalıyım?