İki hafta önce şuanki işime başladım. İki haftadır iş arkadaşım olan kızlar hakkında fikirler edindim. Öncelikle çok fazla yüzyüze sohbet etme imkanımız yok. Molalara farklı zamanlarda çıkıyoruz. Aynı işyerinde ama farklı bölgelerde çalışıyoruz. Dolayısıyla sabahları, merhabâ, akşamları merhaba, birde bazen birbirimizi molaya çıkarırken ayak üstü iki üç cümle kurabiliyoruz.
Hoşlandığım kızlar hakkında ve kendim hakkında bilgi vereyim sizlere.
Ben 33 yaşındayım. Evim var, arabamı sattım, yılbaşına doğru almayı düşünüyorum. Annem bana 3-5 ay çalış, çalışcağına inaniyim sana araba alırız dedi. Düzenli işim olsun istiyor. Kalıcı olacağına inanırsam alırım dedi. Bende arabam olmadığı için kendimi ilişkiden bile çektim. Araba elim, ayağım, arabam olsaydı kızlardan birine, gel seni evine bırakiyim, ya da metroya bırakiyim falan derdim. Buluşmalara arabayla giderdim, daha havalı olurdu falan, ayrıca dışarda öpüşmeyi seven biri değilim Arabada seviyorum bunları yaşamayı. İlk yakınlaştığım yer herzaman araba olmuştur. Neyse. Hoşlandığım kızlardan biri 38 yaşında hiç evlenmemiş tatlı bir kız,
Diğeri genç , yaşını bilmiyorum ama kilolu sayılcak bir kız
Diğeri de genç ama tam emin değilim ilgisinden.
Diğeride öyle.
Diğeri de öyle.
Diğerini ben beğeniyorum o beğeniyor mu emin değilim ama her erkeğe çok samimi, güler yüzlü, banada öyle, sevmek istemiyorum ama arkadaşım olsun isterim. Arkadaşca takılmak falan. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl yol izlemeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Baya güldüm soruya. Hangisi sana bakacak acaba. Böyle hepsini sıraladığını hissettir bakalım ortamda noluyor. Allahın malı.
Son cümlene aldırmadan yorum yapiyim, küfür sahibinindir zaten. Hangisi sana bakacak dedin ya, ben orada yazdım zaten, o bana bakıyor, bu bakmıyor, bundan emin değilim falan diye. Bakan var yani, bakmasalar yazmazdım zaten. Hem zaten bana bakmayana bende ümidimi kesiyorum. Benim beğendiğim ama istemeyende var. Sevgilisi vardır ondan beni istemiyordur. Anlıyorum. Hepsini sıraladığımı hissettirirsem hepsi birden soğur oyüzden karda yürüyüp, izimi belli etmeyeceğim. Sadece birini hedefleyip, en çok ilgisi olana, buluşma teklifi edeceğim. Zaten telefon numaraları var. Grupda ekliler, yazmıyorum iki haftadır. Önce iş ve ekonomi önemli benim için. Arabamı aldıkdan sonra, birine gel seni bırakayım dediğimde, yavaşca gelişir işler. Gezmeye, konsere, sinemaya teklif ederim, kim kabul ederse, ona orada yürürüm, diye düşünüyorum. Arkadaşca yaklaşcam bu yüzden herkese. Arkadaşca takılmak istiycem. Ozaman kabul ederler belki biyere gitmeyi. Gittiğim yerde yakınlaşcam. Güzel taktik dimi. 🙂 fikrine ihtiyacım var. Kavga yerine, yardım istiyorum. Bi tavsiye verebilirsin bana. Sevinirim. Bak ben sana mal falan demiyorum
Bak buradan nasıl görünüyor söyleyeyim mal seçiyormuşsun ve hepsinden hoşlanıyormuşsun da seçemiyormuşsun gibi dön bak yazdığına özne yüklem bağina bir baj. İş ortamın gözlemle içinin ısındığına tanımak istediğini veya vakit geçirme teklifi ile ilerle. Bu iş ortamlarında kimin eli kimin cebinde belli değil hiç sevmiyorum oradaki ilişkileri
Vaayyy. Doğru bildin. Senin sektör ne? Kız erkek çok mu orada? Kalabalık biyerde çalışıyorsun sanırım. Bizim burada da, bir kıza 5 erkek yürüyor 😄 kimin kimle çıktığı belli değil, herkes herkesle beraber... Ben yinede bir kişiyi tanımak istiycem, olmadı başkasına yönelcem. Diğer erkekler gibi tüm kızlarla dışarda buluşmıycam. Oyüzden sordum zaten bu soruyu, içlerinden birini seçmek için. Kararsız kaldım çünkü. Yoksa diğer erkekler gibi, her kıza yürüyüp, dışarda buluşsamıydım? Bir soru daha soracağım. Ben kafamda bir kişiyi belirleyip, onunla mesajlaşıp, dışarda takıldıkdan sonra, diğer kızlara mesafe mi koyayım. Yani tabiki diğerleriyle mesajlaşmam ama yüzyüze merhabalaşmak. Sohbet falan, azaltiyim mi bunları.
Senden başka yorum yapan olmadı. Bu arada. Soruma baktım. Hakkatten komik 😅😆tesadüfen gördüm sorduğum soruyu. Ben bile güldüm kendime. 2 ay önce neymişim diye, 😆😅😄 neyse. Diyorsun ki içinin ısındığı birine, tanımak istediğini ya da zaman geçirmek istediğini söyle falan. Öyle teklifle gitmek yerine. Ya bu akşam konsere gitsek mi sende eşlik eder misin. Falan desem daha iyi olmaz mı. ? Bu arada araba alıyorum. Kaporayı verdim. Bundan sonra işyerinde nasıl davranmalıyım kızlara karşı. Biraz eski eleman oldum sayılır. Ortamı da çözdüm. Ayrılanlar işi bırakanlar ya da kovulanlar oldu tabi. Hoşlandıklarımdan gidenler de oldu