Düşünsenize; bütün eski sevgililer kötüdür ama herkes birinin eski sevgilisidir. Bütün akrabalar iğrençtir ama herkes birinin akrabasıdır.
Acaba hata kabul etmek konusunda mı başarısız insanlar, ya da gerçekten sadece doğrular hep değişken midir?
Düşünsenize; bütün eski sevgililer kötüdür ama herkes birinin eski sevgilisidir. Bütün akrabalar iğrençtir ama herkes birinin akrabasıdır.
Acaba hata kabul etmek konusunda mı başarısız insanlar, ya da gerçekten sadece doğrular hep değişken midir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kotuluk olmasaydı iyilik degerli olmazdı zıt kutuplar hep olmalıdır
Dualizm, bayılırım. 😎
Yaianlar olmaza gercekler olmazdı
Kesinlikle. Siyah beyaz.
Evet hayır sanırım buna hür irade deniyor bir bilgisayar icin yalan dogru varmıdır
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan? cvp ver... doğru birdir aslında. ama cevabı bulana😀
Buna en son kesinlik getirip yumurta tavuktan demişlerdi sanırım. 😂
hahahaha.. süpersin.. işte bu🤷♂️.. o diilde neden böyle bi soru sordum merak ettim
İnsanlarla konuşurken aklıma takıldı. Herkes sürekli birilerini suçluyor hayatta. 😂
heee doğru valla.. soranda hep mağdur dimi..🤷♂️tek taraflı sorunlar.. işin aslı tabiiki öyle değildir.. amaaan, bide dert sorularlamı uğraşıcam, bize goy goy lazım. hayat yeteri kadar zor zaten
Çok haklısın ya. Bence problemler asla tek taraflı olmaz ayrıca. Mutlaka iki tarafın da suçu vardır. 😂
tabiiki.. sana iyi bayramlar iyi tatiller diliyorum
İyi bayramlar. 😌
Ben her şeyi yanlış yapıyorum
Tek doğru yaptığım şey yanlış yaptığımdır.
Al hadi bu lafın içinden çık şimdi😂😂
Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. :D
Hiçbirine katılmıyorum
Hmm, peki sence?
Akrabalarım iyidir eski sevgililerim kötü insanlar değildi
Süper, ben de böyle düşünüyorum. Hatta çoğu zaman günah keçisi arayan insanların problemleri olduğuna inanıyorum.
Problemsiz insan yok yüzleşmek önemli veya onları idare etmek
Aynen öyle
Ben yanlışım
Bunu söyleyebilmek aslında doğru olduğunu gösterir.
Buradaaa
Tam benim vereceğim bir cevap. 😂
😂😂😁