Kadınlar veya erkekler ayrımı değil. Genel olarak hemen hemen her konuda insanlar kendilerini haklı bulurlar , konu hakkında tarafların artı ve eksilerine bakmaksızın. Ve hayır kimseyle tartismadim öylesine aklıma geldi bu konu... Objektif olmaktan neden bu kadar uzağız?
Kadınlar ve erkeklerde şöyle fark var Kadınlar , bir problem karşısında çözüm istemezler , haklı olmak isterler Biz erkeklerde çözümü buluruz ama işimize gelip gelmediğine bakarız :D Bide kadın erkek fark etmez , birisi daima haklıysa , o kişi narsisttir. Gördüğün yerde kaç
Haklısın... evet herkes kendini haklı görüyor. Öyle bir şey ki bu mesela yanlış bir düşüncesi var ama kendinden aşırı emin şekilde seninle tartışıyor seni bastırmaya çalışıyor. Bir şekilde yanıldığını kanıtlıyorsun ona ve asla geri adım atmayı bırak durmuyor bile. Bu sefer de agresfilesip daha da bastırmaya çalışıyor bahaneler uydurmaya başlıyor. Bu klasik bir tartışma örneğidir. İnsanlar hata yapma ihtimallerini kabul edemiyorlar üstelik o konuda aslında bir şey bilmiyor olsa bile. Şahsen emin olmadığım hiçbir konuda net konuşmam ve eminsem bile yanılma payım olduğunu hep bilirim. Ne mutlu bana ki yakın arkadaşlarım da benim gibi insanlar. Bir şey bilmediğin gibi haddini de bilmemek büyük eksiklik. Umarım soruda bahsettiğim gibi insanlar bu sebebini anlayamadigim saçma davranışa son verir ve her zaman haklı olamayacağını anlar.