Su an 45 kiloyum. Belim ince zaten, goguslerimi ve kalcami biraz daha genisletmek istiyorum. Aslında omuzlarim biraz genişçe, goguslerim küçük. Evde nasıl istedigim forma kavusurum? Hangi egzersizleri yapmalıyım?
Benim ince ama kalca ve gogus bolgesini genisletmek istiyorum?
Yok daha büyümez ya kilo ve spor ile olur da öyle koca memeler ve koca kalçalar güzel durmaz ben mesela senin gibilerini severim koca kalçan olsan daha az hoşuma gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gogus egzersiz ile buyumez. Kalca icin butt workout yazip bulabilirsin youtube a
Peki kilo alırsam buyur mu gogsum
egzersizle değil de cerrahi işlemlerle düzeltebiliriz
Yok estetik olmam
ama aksi taktirde hayal ettiğin şey için egzersiz tek başına asla yeterli olmayacaj
Şimdi sana bütün ince detay ayrıntılarına kadar anlatırlar merak etme. Hatta mesaj kutum kapalıysa onu da aç profesyoneller oradan yazar 🤣
5 kg alsan normal fazla kilo alma. Zayıflar daha çekici geliyor.
knk 45 kıloda gögus ne arasın allah askına bıraz mantıga davet edıyorum senş
Kilo alınca büyür belki 🤦😂
45 kiloyum ama 80 beden. O kadar da küçük değil yani
biraz sallamasan olur mu lütfen meme yag oranına bağlı bir durum. ayrıca ziya desem darılma lütfen soru sahini
@esmayaakarrr sn arkadaşım sende geçme dalga :)
Hahaha salladigimi dusunmeye devam et canım
birincisi canın değilim ikincisi sallamıyorum sen sanlıyorsun evet 45 kılo ıle 85 ustu tabı
85 ustu demedim ki zaten sen salliyosun
ZİYAAAAA ziyaaa ha 80 ha 85 ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mesajı sana utancimdan değil edebimden atmam, yoksa seni m*l ederim ama...
lan yuru edepmıs hayasız senı haya olsa yalanın olmazdı yalancı atamayan
Kalça için squat yapmalısın hayatım göğüslerin için okşa
Spor yaparak bunu yapabilirsin
Evet hangi hareketler?
Kalça için squat ve hip thrust yapabilirsin spor salonuna kaydolsan daha iyi olur
Teşekkürler
Benç pres fly pres falan drne
Tamam
Kilo alıp egzersiz yap
Boyun kaç
1.55
Biraz kilo da alman lazım:)
Boyum kisa olduğu için kilo alinca balina gibi oluyorum
Sporla birlikte alman lazım bence şu an zayıf değilsin zaten 2 3 kilo alsan yeter
Memeler nasıl büyüyecek başka türlü
Spor salonuna gitmek istemiyorum, evde yapabileceğim neler var acaba?
Programlar var yotube da da kanallar var bakabilirsin
Sagol
Göğüs ve kalçaların takıntı yapacağın kadar küçük mü
Hayir hiç yok gibi değil. Ama benim istedigim boyutta değil. Bazen diyorum yas aldıkca genisler mı acaba diye çünkü genetik olarak da kalcaliyiz biz
Yasin kaç kin
22 yas
Yok daha büyümez ya kilo ve spor ile olur da öyle koca memeler ve koca kalçalar güzel durmaz ben mesela senin gibilerini severim koca kalçan olsan daha az hoşuma gider
Bence o bolgeler biraz belirgin olmali
Ya biraz olsa evet özellikle göğüs avuca sığmali ama kocaman olmasına gerek yok çekiciliğiniz minikliginizden geliyor :)
foto at bi
selam tanışalım acil
Neden?
tam istediğim fiziktesin, koçluk da yaparım hem 😅