Diğer Güzel bir öpücükle mi uyanmak istersiniz yoksa yüzüne su dökülerek mi? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güzel bir öpücükle mi uyanmak istersiniz yoksa yüzüne su dökülerek mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse dokunmasın öyle uyanayım. Sabah çok huysuz oluyorum 3 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm teklike sabah uzak durmakda yarar var Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. doğru düzgün uyanmak isterim ben şahsen o ne öyle ergenmiyiz 2 3 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ergenlikle ne ilgisi var🤷♂️ Yorumla bsrtpl +1 yıl su dökmek ne Allah aşkına?Her neyse tartışmaya giremicem Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ya bu kadar gerilecek ne var 😊 Yorumla
HarunAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl su dökülsün benim ki farklı olsun 2 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha mis gibi uyanır insan Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Öpücük tabi ki 1 3 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yanak mı yoksa... Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl İlk bi algılayamam zaten o yüzden farketmez Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu ne sacma soru tabiki yuzume su dokulerek 2 2 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Demi mis gibiii Cevap sahibi +1 yıl Ahah aynen :D
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesin tercihi öpülmektir 1 166 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kesinlikeeee😜 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl S*ksin tadını alınca mastürbasyon tatmin ediyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmiyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Değil mi sırf libido dizginlensin diyeee Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hadi baby sorulara devammmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra devam edelim tamam mı benim uykum geldi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tamam güzeli hayırlı geceler tatlı rüyalar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Selammmmm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlı bayramlarrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı bayramlar çok giremiyorum bu sıralarda Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlı bayramlar güzelim özlettinnn Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hemen kayboldunnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl geçti bayram Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Güzeldi yaa Ankaradayımmm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 1 gün memlekete kaçtım. Sen ne yaptın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin memleket neresi ben Muğla'ya gittim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kırşehir Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sende tatile gidenlerden misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatil köyüne gitmedim kocam köyüne gittim 😀 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha oda güzelmiş. Denize giremedin o zaman😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 gün gittim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kısa süreli. Şimdi napıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klimanın altına uzandım serinliyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evde misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evdeyim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bu sıcaklarda en güzeliii Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yanıyor her yerrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sıcakta dışarı çıkmak istemiyor insan Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Mecbur kalmayınca çıkılmaz gerçekten. Evde bile oturmak zorken dışarısı fenaaa Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evden çıkma güzelim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Selammmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Selamlar Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nasılsın özlettin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiyim sen nasılsın Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İyidir nerdesin baya oldu konuşmayalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Girmiyorum son zamanlarda Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ya seninle yazıştığımız soruyu bulamadım bende malum gizemli bir kadın olduğun için😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😃 bu gülümsemenin arkasında bir serzeniş hissediyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl E yani biraz öyle güzelim😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hangi soruydu arayıp durdum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görüşmeyeli hayatına birini aldın mı Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Özel sorulara çok detay girmek istemiyorum ama bazı değişiklikler var hayatımda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevindim bu değişikliğe daha önce birbirimizin bazı sorularına çok detaylı cevaplar verdik Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ya bu daha özel anlatılacak bir şey belki sonra bahsederim. Seninle aramızda bir şey olsa gibi düşün Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen gizlisin ama ben değilimki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım ısrar etmiyorum belki sonra konuşuruz Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen bana güvenmiyor musun hala gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu daha önce soylemiştim güven ile ilgili değil Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Resmin olmuyor ismin olmuyor instagramın değilki Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Neyse konuyu değiştireyim sen ne yaptın görüşmeyeli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tatile gittim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Harika nereye gittin gizemli güzelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alanya Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm yıllardır gitmiyorum nasıl geçti otel güzel miydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bugün tek misin yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tekim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Seninle sohbeti özlemişim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hahaha insan bende yazar yaaa Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne yapıyordun araya girdim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genellikle yalnız kaldığımda kitap okurum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne güzel ismi ne? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pantagruel Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İnceleyeyim bakalım bende başlamaya yeni kitap bakıyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boğa Burcu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Özelliklerini merak ettim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İsmin ne? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pınar Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İsmin güzel boğa burcu kadınları biraz soğuk mu acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemiyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bence öyle biraz Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Neyse iyi geceler sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi gecelerr Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Heyooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hey koca oğlan ne yapıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İyiyim güzelim özellettin nerelerdesin napıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende iyiyim sahile geldim oturuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen işte misin Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yok evdeyim dışarı hava almaya çıkacağımmm Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sahil demeeee canım çekti😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çeksin canın 😃😃😃 İstanbul'da yaşamanın güzelliği Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ben yine de Ankarayı seviyorum ama😄. Hangi sahile indin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Moda Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Vayyyy çok iyi. Benin favori Bebek her geldiğimde uğrarım. Keyfin nasıl sınavlar bitti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bitti başardım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Oooo süpersin tebrik ederim. Tek mi indin sahileee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek indim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kulaklığı tak ve benim yerime de "Sevişmek ne hoştur yıldızların altında" parçasını dinle denize karşı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidomu yükseltme dur şimdi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yükseksilsin ne güzelll. Dinleyince yazzzz bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dinledimmm Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yükselmedi bak😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yükselmedi ben bitmişim 😃 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Dur daha yaaa gençsin benim gibi ihtiyar mısın😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kendine ihtiyar dersen amca derim bende 😃 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Çok ayıpppp sen kaç yaşındasınn😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen baya çıtırsın yaaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 26 oldum çaktırma yaşlandığımı söylemiyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Baya baya iyisin en güzel yaşlat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 30 lar iyi değil mi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Güzel de yaş hızlanıyor gibü Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen teksin bu gece galibaaa Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kayboldun geceee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu hafta tekim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yine indin mi sahile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bugün gitmedim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Zaman nasıl geçiyor tek başına Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kitap okuyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl En güzeli ismi ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amat Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl burada bu kadar uzun süre gizemli konuştuğum tek kadınsın😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İlginç bir şekilde de çektin bırakamadım da🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀 bir şey de yapmadım ki Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bir şey yaptığından değil yaa. Başkası olsa bu kadar gizem sıkar yazmayı bırakırdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benden sıkılmadıysan demek ki hoş vakit geçiriyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kesinlikle öyle umarım aynısı senin içindr geçerlidir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim için de öyle Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sevindim buna. Dün libidomu yükseltme dedin bu aralar libido killer mı Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Senin ismin neydi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pınarr Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Çok ara verince konuşmamıza ihtiyarım unutuyorum kusura bakma🤦♂️ Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sana iyi geceler keyifli okumalar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Heyoooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hey koca oğlan Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nasılsın güzel kadın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam erken uyudum iyiyim sen nasılsın Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Şükür yaaa. Yaz nasıl geçiyor neler yapıyorsun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sıcak benim için dün de biraz koşu yaptım sıcak vurdu galiba akşam kanepede uyuya kalmışım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İnanılmaz sıcak yaaaa Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hele İstanbul'da nem varkii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen neler yapıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kitap okuyorum şu an Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bahçede güzel havanın tadını çıkarıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi kitabı okuyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hiç ve Dublörün Dilemması 2 kitap gidiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yazarı kim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Mini Kırıkkanat Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen ne okuyorsun bu aralar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlkçağ Felsefe Tarihi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Güzel kitaplar okuyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Buranın en gizemli güzeli gecrn nasıl geçiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gece güzel Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Tek misin yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilimm Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İyi bariiii Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bu hafta benim yerime denizin keyfini çıkar güzelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sahilden yeni geldik Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ooooo şanslısın yaaaa Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Enerjin nasıl bu aralae Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim enerjim bitmez Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bilmez miyim salondayım gel beraber spor yapalım🤪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelirim benchte beni kaldırırsan sana americano 😃 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Anlaştık seve seve kaldırırım. Kaç kilosun bakayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50 kilo Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hemen hel Ankarayaaa americanoyu içeceğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendinden eminsin kaç kilo kaldırıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ben 90 kiloyum 50 ye çıkmadım ama seninle denerim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Americomu istiyorummm😄 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne oldu iddiaaa🤪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50 ye çıkamadım diyorsun kilolu hissettim kendimi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sanaldan birisi ile reelde görüştünüz mü? ↗Buraya gel güzelim Yorumla
albertinesimonet Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öpücük 2 3 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl En temiziii Yorumla albertinesimonet +1 yıl Spora mı başladın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yessss ara vermiştim Yorumla
SANALKOCA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Suratıma oturan bir kız uyandirsin lütfen 1 6 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ajjdkfkg Yorumla SANALKOCA34 +1 yıl Gülme dayı ya 🤠🤣🤠 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Boğulursun😄 Yorumla SANALKOCA34 +1 yıl Buluruz bir nefes alacak yer 🤣 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahshs denemekten zarar gelmez Yorumla SANALKOCA34 +1 yıl Aynen 🤣 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öpücükle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimse dokunmasın öyle uyanayım. Sabah çok huysuz oluyorum
Hımmm teklike sabah uzak durmakda yarar var
doğru düzgün uyanmak isterim ben şahsen o ne öyle ergenmiyiz
Ergenlikle ne ilgisi var🤷♂️
su dökmek ne Allah aşkına?
Her neyse tartışmaya giremicem
Ya bu kadar gerilecek ne var 😊
su dökülsün benim ki farklı olsun
Hahaha mis gibi uyanır insan
Öpücük tabi ki
Yanak mı yoksa...
İlk bi algılayamam zaten o yüzden farketmez
Hımmm haklısın
Bu ne sacma soru tabiki yuzume su dokulerek
Demi mis gibiii
Ahah aynen :D
Herkesin tercihi öpülmektir
Kesinlikeeee😜
S*ksin tadını alınca mastürbasyon tatmin ediyor mu?
Etmiyor
Değil mi sırf libido dizginlensin diyeee
Hadi baby sorulara devammmmm
Sonra devam edelim tamam mı benim uykum geldi
Tamam güzeli hayırlı geceler tatlı rüyalar
İyi geceler
Selammmmm
Hayırlı bayramlarrrr
Hayırlı bayramlar çok giremiyorum bu sıralarda
Hayırlı bayramlar güzelim özlettinnn
Hemen kayboldunnn
Nasıl geçti bayram
Güzeldi yaa Ankaradayımmm
1 gün memlekete kaçtım. Sen ne yaptın?
Senin memleket neresi ben Muğla'ya gittim
Kırşehir
Sende tatile gidenlerden misin?
Tatil köyüne gitmedim kocam köyüne gittim 😀
Hahaha oda güzelmiş. Denize giremedin o zaman😄
1 gün gittim
Kısa süreli. Şimdi napıyorsun
Klimanın altına uzandım serinliyorum
Evde misin
Evdeyim
Bu sıcaklarda en güzeliii
Yanıyor her yerrrr
Bu sıcakta dışarı çıkmak istemiyor insan
Mecbur kalmayınca çıkılmaz gerçekten. Evde bile oturmak zorken dışarısı fenaaa
Evden çıkma güzelim
Selammmm
Selamlar
Nasılsın özlettin
İyiyim sen nasılsın
İyidir nerdesin baya oldu konuşmayalı
Girmiyorum son zamanlarda
Ya seninle yazıştığımız soruyu bulamadım bende malum gizemli bir kadın olduğun için😄
😃 bu gülümsemenin arkasında bir serzeniş hissediyorum
E yani biraz öyle güzelim😄
Hangi soruydu arayıp durdum
Görüşmeyeli hayatına birini aldın mı
Özel sorulara çok detay girmek istemiyorum ama bazı değişiklikler var hayatımda
Sevindim bu değişikliğe daha önce birbirimizin bazı sorularına çok detaylı cevaplar verdik
Ya bu daha özel anlatılacak bir şey belki sonra bahsederim. Seninle aramızda bir şey olsa gibi düşün
Sen gizlisin ama ben değilimki
Anladım ısrar etmiyorum belki sonra konuşuruz
Sen bana güvenmiyor musun hala gizlisin
Bunu daha önce soylemiştim güven ile ilgili değil
Resmin olmuyor ismin olmuyor instagramın değilki
Neyse konuyu değiştireyim sen ne yaptın görüşmeyeli
Tatile gittim
Harika nereye gittin gizemli güzelim
Alanya
Hımmm yıllardır gitmiyorum nasıl geçti otel güzel miydi
Beğendim
Bugün tek misin yine
Tekim
Seninle sohbeti özlemişim
Teşekkür ederim
Hahaha insan bende yazar yaaa
Ne yapıyordun araya girdim ben
Genellikle yalnız kaldığımda kitap okurum
Ne güzel ismi ne?
Pantagruel
İnceleyeyim bakalım bende başlamaya yeni kitap bakıyorum
Senin burcun ne
Boğa Burcu
Özelliklerini merak ettim
İsmin ne?
Pınar
İsmin güzel boğa burcu kadınları biraz soğuk mu acaba
Bilemiyorum
Bence öyle biraz
Neyse iyi geceler sana
İyi gecelerr
Heyooo
Hey koca oğlan ne yapıyorsun
İyiyim güzelim özellettin nerelerdesin napıyorsun
Bende iyiyim sahile geldim oturuyorum
Sen işte misin
Yok evdeyim dışarı hava almaya çıkacağımmm
Sahil demeeee canım çekti😄
Çeksin canın 😃😃😃 İstanbul'da yaşamanın güzelliği
Ben yine de Ankarayı seviyorum ama😄. Hangi sahile indin
Moda
Vayyyy çok iyi. Benin favori Bebek her geldiğimde uğrarım. Keyfin nasıl sınavlar bitti
Bitti başardım
Oooo süpersin tebrik ederim. Tek mi indin sahileee
Tek indim
Kulaklığı tak ve benim yerime de "Sevişmek ne hoştur yıldızların altında" parçasını dinle denize karşı
Libidomu yükseltme dur şimdi
Yükseksilsin ne güzelll. Dinleyince yazzzz bana
Dinledimmm
Yükselmedi bak😄
Yükselmedi ben bitmişim 😃
Dur daha yaaa gençsin benim gibi ihtiyar mısın😄
Sen kendine ihtiyar dersen amca derim bende 😃
Çok ayıpppp sen kaç yaşındasınn😄
25
Sen baya çıtırsın yaaaa
26 oldum çaktırma yaşlandığımı söylemiyorum
Baya baya iyisin en güzel yaşlat
30 lar iyi değil mi
Güzel de yaş hızlanıyor gibü
Sen teksin bu gece galibaaa
Kayboldun geceee
Bu hafta tekim
Yine indin mi sahile
Bugün gitmedim
Zaman nasıl geçiyor tek başına
Kitap okuyorum
En güzeli ismi ne
Amat
burada bu kadar uzun süre gizemli konuştuğum tek kadınsın😄
İlginç bir şekilde de çektin bırakamadım da🙈
😀 bir şey de yapmadım ki
Bir şey yaptığından değil yaa. Başkası olsa bu kadar gizem sıkar yazmayı bırakırdım
Benden sıkılmadıysan demek ki hoş vakit geçiriyorsun
Kesinlikle öyle umarım aynısı senin içindr geçerlidir
Benim için de öyle
Sevindim buna. Dün libidomu yükseltme dedin bu aralar libido killer mı
Senin ismin neydi?
Pınarr
Çok ara verince konuşmamıza ihtiyarım unutuyorum kusura bakma🤦♂️
Sana iyi geceler keyifli okumalar
Teşekkür ederim iyi geceler
Heyoooo
Hey koca oğlan
Nasılsın güzel kadın
Akşam erken uyudum iyiyim sen nasılsın
Şükür yaaa. Yaz nasıl geçiyor neler yapıyorsun?
Çok sıcak benim için dün de biraz koşu yaptım sıcak vurdu galiba akşam kanepede uyuya kalmışım
İnanılmaz sıcak yaaaa
Hele İstanbul'da nem varkii
Sen neler yapıyorsun
Kitap okuyorum şu an
Bahçede güzel havanın tadını çıkarıyorum
Hangi kitabı okuyorsun
Hiç ve Dublörün Dilemması 2 kitap gidiyorum
Hiç yazarı kim
Mini Kırıkkanat
Sen ne okuyorsun bu aralar
İlkçağ Felsefe Tarihi
Güzel kitaplar okuyorsun