Diğer UYUYAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM? Cicekdogan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uyuyamıyorum tam dalcağımda bişeyler oluyor tüm uyuma taktiklerini denedim ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl 05:40ta uyudum merak edenler olursa diye tavsiyeler için teşekkürler UYUYAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cerenimiss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Fazla düşünüyorsun ve stres altındasın o yüzdendir. 0 1 Yorumla Cicekdogan +1 yıl @pyadeee tabu Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Elini yüzünü yıka sonra hava alıp yatmayı deneyebilirsin 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gunaydinlar Çicek hanim. Nie uyuyamionuz? 0 5 Yorumla Cicekdogan +1 yıl Bende bilmiyorum tam uyuyacakken içimde sıkıntı oluşuyor veya midem bulanıyor gibi oluyor ama bulanmıyot gibi Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl AnladimmTv karsisinda uyumayi dene Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Kahve ixiyosan gece kahve icm3 Yorumla Cicekdogan +1 yıl Onu yapıyorum zaten şu an Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Olmadi noroloji doktona gidin bi ara Yorumla
Kriminal_Kalp_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Konuşmak ister misin? 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Sıcak mı İzmir? Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Uyku ilacı iç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mastürbasyon yap uyursun 0 4 Yorumla Cicekdogan +1 yıl Hiç duymadım Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Yaptın mı sen? Yorumla Cicekdogan +1 yıl @Kriminal_Kalp_2 Duymadığım için hayır Yorumla Kriminal_Kalp_2 +1 yıl Takibini alırım 😊😉 Yorumla
Ruhsuz1Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Uyuma sende 0 4 Yorumla Cicekdogan +1 yıl Olmaz yarın işlerim var yapacak Yorumla Ruhsuz1Adam +1 yıl Ozaman yat zibar Yorumla Cicekdogan +1 yıl Sence yapabilseydim sorar mıydım Yorumla Ruhsuz1Adam +1 yıl Sorunca yatilabiliyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fazla düşünüyorsun ve stres altındasın o yüzdendir.
@pyadeee tabu
Elini yüzünü yıka sonra hava alıp yatmayı deneyebilirsin
Aynı problemi şu an ayakta olanlar yaşıyor biz de bilmiyoruz
Gunaydinlar Çicek hanim. Nie uyuyamionuz?
Bende bilmiyorum tam uyuyacakken içimde sıkıntı oluşuyor veya midem bulanıyor gibi oluyor ama bulanmıyot gibi
Anladimm
Tv karsisinda uyumayi dene
Kahve ixiyosan gece kahve icm3
Onu yapıyorum zaten şu an
Olmadi noroloji doktona gidin bi ara
Birseyler eksik etkili formül
Konuşmak ister misin?
Sıcak mı İzmir?
Adres ver biberon da mama kapıp geleyim
Uyku ilacı iç
Kafani dagit
Mastürbasyon yap uyursun