Meraba..Dediğim gibi 18 yaşındayım kuaför de çalışmak istiyorum.Sizce olurmu hiç çalışmadım.Müşteriler tarafından komik bi durum ortaya çıkarmı ?Biraz utanıyorum yaşım büyük olduğu için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşuna kafaya takıyosun benim gittiğim kuaförlerde 25 yasında cıraklar bile var yani hem öğrenmenın yası yok diye boşuna dememişlerr utanma sen :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
14 yaşından beri bu işi yapıyorum ve insanı insan olarak gormdikledi bu sektörde ayakta kalmak konusunda yaşının büyük olması Bir avantaj olur. Benim gibi 14 yaşında girenler ezik görülüp haksız yere 12 ,14 saat kaba tabir ile eşşek gibi çalıştılıyor. Bu insanlık dışı çalışma saatlerinde çalışmanın bir yaşı yok tabi 18 de olsan 20 de olsan çalışıcaksın ama en azından hakkını savunabilecek bir potansiyelin olucak. Kalfalara dikkat et usta olmasada ustalık taslayan, patron olmasada patron tavırları yapan. seni ezik görüp ezen o kalfalara dikkat et hertülü pisikolik baskı vardır onlarda. Bu iş kuaförlük insanları süsler ama süsleyen insanı da yıpratır , çirkinleştirir.
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı. hayır olmaz, ben görmüştüm adam benim yaşımda kelli felliydi hatta, işini ciddiye alıyor gibiydi.
00 Yorumla
Benim arkadaşım silip süpürüyo mübarek.Ki sakarın teki.Sen hayli hayli yaparsın.:D
02 Yorumla
Soran+1 yılSilip süpürme bisey degilki :) Ben isi yapacağıma inanıyorum sadece birax utaniyorum ya :S(Aa su cocuga bak bu yasta ciraklik yapiyo enayi bunun gibi seylerin soylenmesi cok zoruma gider.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılHedefin çıraklık değil ustalık olsun genç!
Sanat Okulları'nde oku, mesleğinin erbabı ol!03 Yorumla
Soran+1 yılZaten çıraklık, kalfalık sonrasndada ustalık.Ben şunu diyorum insanlar benimle dalga gecerlermi ?
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla bu işi yapmayı çok istiyorsun. İşini severek yapan bir insan işinde çok başarılı olur, ve insanların ağızlarını açıp da sana bir şey söylemeye haklası olmaz!.
Soran+1 yılEvet çok merakım var, yapacagima inaniyorum.Teşekkürler
Çalışan insana her zaman saygı duyarım ama zengin p.çlerini bilmem ne derler
01 YorumlaKardeşim çırak olucağına kuaför kurslarına yazılıp öğrenci olsana.
08 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyoki hicbir bilhim yok :S
Soran+1 yılYaw internette uzun uzun sdn kisaca anlatsan :)
Soran+1 yılIstanbul gaziosmapsa :)
Soran+1 yılSadece bayan kuaforu bu ? Erkek kuaforu dusunuyodum.
- +1 yıl
O oyle olmuyor kuaforun yaninda 1 ay calisip calistigin kuaforun ustalik belgesini alip Meslekî Eğitime Gitmen Gerekli
yaparsın tabii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım