Amcamın oğlunu kovdum?

Ya bu köyden kuzenim işsiz güçsüz ordan oraya gezen biri kışın gelmişti diğer amcamlarda 15 gün kaldı adamlar ses etmedi bizdede kaldı şimdi yine gelmiş dün kapıdan girer girmez kocaman bavulla gelmiş bide hayırdır abi yerleşmeyemi geldin dedim ben seninle uğraşamam daha öncede geldin eyvallah ama her zaman böyle olmaz hadi git amcamlarda kal dedim benim annem çalışıyor işten gelip milleti doyurmak zorunda değil babamda çalışıyor gitti onlarda kaldı annemle babamda baya kizdilar annem baya kızdi özellikle insanlık kalmadimi sende yaptığını doğru buluyonmu sen diye amcanın iyiliği dokundu o kadar kapıya düşmanın gelse kovulmaz kızım sen insanlığını yitirmişsin yarın bi gün köyde nasıl yüzüne bakcan arkamdan nasıl yetiştirmis demezlermi benim sen niye böyle yapıyosun beni üzüyosun dedi çok üzüldüm tansiyonu çıktı hatta kadının ama bi geldimi gitmicek gibiydi kimse böyle kabul etmez doğru değilmi bi gece kalıp ben oraya gecicektim demiş amcamlar için ama olsun ben yinede böyle şeyleri istemiyorum sevmiyorum sizce haklımıyım
Amcamın oğlunu kovdum?