Ya bu köyden kuzenim işsiz güçsüz ordan oraya gezen biri kışın gelmişti diğer amcamlarda 15 gün kaldı adamlar ses etmedi bizdede kaldı şimdi yine gelmiş dün kapıdan girer girmez kocaman bavulla gelmiş bide hayırdır abi yerleşmeyemi geldin dedim ben seninle uğraşamam daha öncede geldin eyvallah ama her zaman böyle olmaz hadi git amcamlarda kal dedim benim annem çalışıyor işten gelip milleti doyurmak zorunda değil babamda çalışıyor gitti onlarda kaldı annemle babamda baya kizdilar annem baya kızdi özellikle insanlık kalmadimi sende yaptığını doğru buluyonmu sen diye amcanın iyiliği dokundu o kadar kapıya düşmanın gelse kovulmaz kızım sen insanlığını yitirmişsin yarın bi gün köyde nasıl yüzüne bakcan arkamdan nasıl yetiştirmis demezlermi benim sen niye böyle yapıyosun beni üzüyosun dedi çok üzüldüm tansiyonu çıktı hatta kadının ama bi geldimi gitmicek gibiydi kimse böyle kabul etmez doğru değilmi bi gece kalıp ben oraya gecicektim demiş amcamlar için ama olsun ben yinede böyle şeyleri istemiyorum sevmiyorum sizce haklımıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haklisinn bnde sevmem oyle yapisan insanin duzenini bozan tipleri. Ya o yasa gelmis gitsin calissin eli ekmek gorsun. Kendine duzen kursun. E kurmuyorsa ozaman katlancak kimseye tek birsey deme hakki yok.
Yok hayırsızın biri maalesef
annen haklı en azından gelen kısıye sen hayırdır neden gelıyorsun bu kadar sorun nedır dıye bır konussaydın belkı babasıyla kavga ettı evden kovdu gıdecek yerı yok bılemezsın kı bır derdı mı var ama gun gelır devran doner ona bu yaptıgın senı bulur
Yahu gelen insan kocaman bavul alıp ömür boyu kalicakmis gibi gelmez normalde çantasıyla geliyordu bu sefer koca bavulla gelmiş bende korktum annemlerde 1 ay kalıcakmı sandın biz zaten ise gidiyoz o zaten kalmiyo oraya gidiyo kalcagi 1 günmüs işte dediler çok tartıştık dün inanki hâlâ kafam ağrıyo bugünde dedi annem insanlık öğren biraz düşmanın gelse kovulmaz demiş peygamber aç oku dedi demekki benim insanlarım gelse onlarıda kovcan sen dedi adam niye benim insanlarıma böyle yapıyor diye üzülüyodur dedi gerçekten baba tarafımi hiç sevmiyorum annesi olsun babası olsun kız kardeşi olsun çünkü annemle kavga etmeye çalıştılar bu adamın suçu ne adam bize hiç iyilik yapmadimi amcanın hatri yokmu abisinin Hatri yokmu babanin kardeşinin oğlu bu iyide olsa kötüde olsa dedi iş işten geçti işte bidaha gelmez zaten rezil ettin yüzsüzmü o kadar dedi bugün korkmuştum gelir diye
acele etmısın sakın sabırlı olacaktın bekleyıp gorecektın işte şeytanın vesvesıne düşmüşüm şeytanında tam sevdıyı şeyler acele etırmek insanı günaha sokmak evın huzurunu kacırtmaktı
Zaten oldum olası misafir sevmeyen biriyim yatiliyi geç normal misafirde sevmem bu sebeple ailemle çok tartıştık genellikle babamla dün anneme dövsem olmaz dövmesem olmaz atsam olmaz bıktım artık bıktım demiş oda hayatta gelmem bidaha demiş dün onlara bundan sonra gelen olmaz bizide kovar diye valla diyorlardi
Annen için hava hoşmuş bazen insanları onlardan fazla düşünmene gerek yok.
Kaç yaşında bu kuzenin? Anne baba sağ mı? İş arıyor mu?
Babası evlendi başka biriyle annesiyle boşandılar 27 falan vardır bu işsiz güçsüz orada burada iş buluyo çalışıyor abisi var o uzman çavuş Mardin'de görevde o normalde köyde kalıyordu evlerinde bu sefer bize sardı
E abisinin yanına gitsin hayır çocukta değil kazık kadar herif sen bekarsan senin olduğun evde olması doğru değil bence.. Kendine bir çeki düzen vermesi lazım veya gitsin annesinin yanına ne saçma şeyler bunlar.
Abiside istemiyo babasida onlarda bıktılar zaten ailem ise giderken bizde kalmiyo diğer amcamlara geciyo bizde bi hafta sonu kalmıştı o zaman işte ondada annemler evdeydi yoksa öbür türlü bende istemiyorum dünde 1 gece kalıp oraya gecicektim demiş babama bende kovdum işte napiyim korktum çünkü bavulu görünce annemde biz ise gidicez seni bırakcazmı yalnız dedi baya tartıstik işte zaten yapmazlar biliyorum ama yine de ben misafir sevmiyorum zaten oldum olası hele yatılı hiç
Ya yazık günah heba oluyor elinden tutup bi yol göstereni olsa keşke, Allah kimseyi zor duruma düşürmesin..
Ama yapıcak bişey yok annem kocaman insan için bana vicdanın rahatmi senin cidden elini vicdanına bi koy kapına gelmiş insana böyle denilirmi yapilirmi böyle bunu çocuk yapmaz senin gibi evlat olmaz olsun sende vicdan kalmamış falan dedi çok ağır konuştu hâlâ kızgın beni üzdün rezil ettin arkamdan köyde nasıl kızmış o nasıl büyütmüş dedirttir yarın köyde anlatmicakmi bunu babaannene dedene dedi üzüldüm çok tansiyonu çıktı beni öldürmeye sen yeminmi ettin dedi çok üzüldüm çünkü o ölse yapamam inanki ama olmuş bitmiş artık napiyim yani
Annen elalem ne der tribinden çıkmalı
Öyle değil illaki bi zaman gelicek yüz yüze bakcan sen ölüm olsa gitmicenmi sen bu adamların evinde yedin içtin nede olsa abisinin babasının o kadar iyiliği dokundu bize o adamlar bi gün sen gitsen niye geldin dese sen üzülmezmisin dedi köye gidiyoruz bayramlarda falan mecbur yani o yüzden işte e köyüde bilirsin maalesef.
Evde büyüklerin varken senin bu hareketi yapmış olman hata.
Yo değil eğer gelseydi gitmek bilmezdi yolunu kesmiş oldum iyi oldu hayatta gelmem bidaha demiş annemle babama dün akşam zaten gelmiyoda onlarda kalıyor babamlada dışarda buluşuyorlar
Annen de haklı bi yandan ama işte cahillik amcanın oğlunda sürekli gelinmez
Böyleleri yüz verir astarini ister gelen adama gelme denilirmi dedi onlarda nasıl diyim diyo babamda gelme diye diyo işte annemde sen evlenincede böyle yap insanlara laf ettir dedi işte baya tartıştık çok şey dedide sayamadım
Ben misafir sevmeyen biriyim yatiliyi geç normal oturmayan gelenide sevmiyorum bu yüzden ailemle çok tartıştım işte evimizde mutlaka bi tartışma çıkıyor zaten iyice bizim huzurumuzu kaçırdın diyolar
böyle birini anca saflar kabul eder
Evet terbıyesızlık etmıssın
Hiçte bile sen gelse kocaman bavulla yerleşmeye gelir gibi kabul edermisin
Söylesene bi
E edıyoruz kı dıyoruz heralde bı ay kalıyo yazın gelınce kuzenım nolmus
Erkek kuzenin?
Ben 2 -3 gün kalınca katlamamiyorum kaldıki ailem çalışıyor evde bi ben varım hoş değil benim için
Evet? Kardesım gıbı elımde buyudu desem yerı zaten gelır kalır senın kuzenınden rahatsız olma sebebın baskaysa onuda yaz ozaman
Ayıp etmişsin
Ayıp Mayıp yani her zaman olmaz böyle asıl diğer amcamlarda daha çok kaldı adam gecelere kadar oyun oynuyo beni uyutmuyo demiş ama bişey diyemezsin napiyim diyomus yine kabul ettiler onu ben hiç sabredemem
Kaç yaşında
Vardır 27 falan nebiliyim ben
İşsiz güçsüz bunu babası bile istemiyo
Senin yaşın kaç
24.
Saçma değil mi annen baban çalışıyor evde kız var o da sizde kalacak sen nasıl rahat edeceksin evde
Zaten kışın geldiği zamanda bizde kalmadı sadece hafta sonları annemle babam varken sabah kalkıp babamla annem ise gidince çantasını alıp amcamlara gitmişti amcam emekli onunda oğlu var oda 26 falan vardir onlarda kalıp bi kaç gün sonrada köye dönmüştü bu seferde dün kalıp onlara gecicektim demiş babama annemlerde biz ise gidicez seni bırakcazmi burada 1 gün kalıp gitcekmis falan dediler ama iş işten geçti
Ben kovdum artık hayatta gelmem artık demiş dün annemler kusura bakma demeye falan gittiler konuşmaya
Neden sevmiyorsun onu
Abisi gibi değil işsiz güçsüz bide abisi dünyanın en iyi insanıdır bizede iyiliği çok dokundu uzman çavuş görev yapiyo Mardin'de buda tam tersi sürüntü bişey nerde iş buluyo orada calisiyo kısa aralıklarla babasida sevmiyo zaten oldum olası sevmemisimdir
Hayırsız diyorsun
böylesi daha iyi oldu en azından daha gelmez kizdilar ama yapıcak bişey yok ben misafir sevmem oldum olası yatılıyıda sevmiyorum yani
Rahat edemezsin erkek olunca
Annem çok üzüldü yaptığıma sadece benim arkamdan köye nasıl yetiştirmis dedirtcen bizi rezil et böyle bundan sonra daha kimse gelmez zaten merak etme kovarmı bize diye köyü arayıp babaaanne dedene anlatmazmı onlar köye kovmus demezmi saniyon falan dedi işte babam o kadar kızmadi annem vicdanlı bi insan olduğu için bide ben böyle yapınca arkamdan konuşurlar diye üzüldü çok kızdı
Ayıp olur diye düşünür onlar tabi
Amcan babanı arasa benim oğlum napti size nasıl kovdunuz deden arayıp küfür etse napcan dedi öyle işte amcam aramaz bişey demez sever beni ama dedem çok kızar zaten
O kadar büyütmesinler bence
Maalesef onlar cahil insanlar bide çok sinirli birisi dedem zaten ölemedi gitti bi
Töbe de kız. Üni okuyor musun
Hayır ama sınava giricem ona çalışıyorum
Ne sınavı
Haklısın
Haklıyım ama annemler kizdilar
Nolursa olsun kapıya düşmanın gelse kovulmaz dediler
Kapıya gelen insana öyle niye yapıyosun falan dedi babam çok kızmadı annem kadar annem çok kızdı asıl çok kötü oldum
Ya senin ne yaşadıni sen biliyon
Haklısn
Ayıp degilki
İyi yapmışsın