Dayım bana vurdu?

Arkadaşlar benim bir hayvan otesi akrabam var egoist 25-30 yaslarinda ailesi ozellikle annem cok simartmis onu.
Bugun bizim evdeydi, bir haftadır bizde kalıyor ve haftaya gidecek. Her yaz geliyor böyle tatile ben de cok sinir oluyorum annem babam calisiyor sonuçta saçmalık ötesi ve dusuncesizlik.
Her neyse ben de odami kilitlemistim. Kapiyi caldi bir seye ihtiyaci olur diye actim, bu kapi niye kilitli diye sordu asi bir şekilde. Ben de ayni sekilde cevap verdim niye olmasin diye. Sonra geldi bogazima sarıldı tokat atti bana. Bağırdım ne yapiyosun sen defol odamdan diye ciktigi an aglamaya başladım. Annemi aradim ilk is cunku polisi arasam bir sonuc çıkmayacaktı kendisi de polis hayvanin.
Bana asi oldugumu bu yuzden saka yapmistir sana falan dedi. Umursamadı hic. Kardesi çünkü.
Babami aradim ağlayarak babam da umursamadi ne yapayim döveyim mi onu dedi. Bana inanmiyorlar iceride kardesim de vardı o da anlatti.
Ne yapacağımı bilmiyorum hala o hayvanla ayni evdeyim düşündükçe aglayasim geliyor.
Dayım bana vurdu?