Şimdi niye evlendin falan diye tutturmayin. Amcamın oğlu sürüne sürüne aşıktı bana yıllarca beni istedi kabul etmedim en son tuzağa düşüp kabul ettim. Bu arada o zamanlar amcamın oğlu almanyada ben de turkiyedeydim bu yüzden kuzen gibi yetişmedik senede bir gelirdi o zaman birbirimizi görürdük. Neyse ben evlenip almanyaya geldim. Gelmez olaydım hayatım zehir oldu. Ben kendi tercihimle evliligimin ilk senesinde çocuk yapmadım. O bir sene hayatımı karartti size yemin ederim eşim beni seviyor diye büyü yaptın diyorlar. Eşimin bir marketi ve bir kafesi var ve parasının çoğu benim elimde diye çıldırıyorlar. Yemin ederim size bizim eve kaynanam ve gorumcem gelince oturdukları koltuğun arasından çok küçük bir kumaş parçası cıktı içinden iğne kil ve kaynanamın adının yazılı olduğu bir kağıt cıktı neymiş bu buyuymus ben yapmışım. Benim evimden böyle bir şey çıkmaz onlar koydular zaten eşime de gösteriyorlar. Hatta kaynanam oğlu bekarmış gibi gelin bakmaya gitti belki benden daha iyisini bulursa kocam beni bırakır da başkasına gider.
En son da ben 1 sene sonra hamile kalmıştım ama ben hamile kalınca eşimle ben aklımızı oynattik sevinçten. 3 aylık hamileyken gorumcem evime geldi saçma sapan bahaneler üretip saç baş kavga ettik ve karnıma diziyle birkaç tekme attı zaten bebegim de o zaman gitmişti. Neyse ben burada canıma tak edip eşimi de bırakıp boşanmak istedim ama eşime de kiyamiyorum beni o kadar savunuyor ki çok seviyor saygı duyuyor arkamda duruyor cidden haketmiyor o. Birkaç ay sonra geri döndüm ama geri döndüğümüzde eşimle başka şehre taşınmıştık. Birkaç ay kafamız rahat yaşadık ama kaynanam ve gorumcem de daha yeni bizim tasindigimiz şehre taşındılar ve yine aynı işkence. Geçen avmde görmüş beni eşime karını biriyle gördük dedi çıldırıcam artık şehir degistirdik yine ise yaramadı. Eşim beni çok seviyor melek gibi adam yoksa boşanırdım net. Bunun çözümü nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer