Amcamin oğlu ile evliyim bakar mısınız? Boşanmalı miyim?

Linç yiyeceğimi biliyorum. Anlatıyorum olayı. Benim amcamin oğlu evlenmeden önce almanyadaydi ben de turkiyedeyim. Evlenmeden önce toplasanız 3 kere görmüşümdür sadece. Bir-kac yılda bir gelirdi bize. Neyse amcamin oglu beni cok seviyordu. Ama öyle böyle değil. 4 sene boyunca beni istedi ama hiç kabul etmedim ama en son kabul ettim çünkü açıkçası amcamin oğlu cidden mükemmel biri. Ahlâk var , eğitim var , hem içi hem dışı güzel, maddi durumu da trilyoner desem az kalır. Bir daha beni böyle seven gelmez diye kabul ettim. 3 yıllık evliyim. Pişman da değilim kabul ettigime cidden melek gibi. Bir kere bile kalbimi kırmadı çok seviyor beni. Ama asıl sorun amcamin kızıyla yengem. Ben 1 kere hamile kalmıştım ama bebeğim düşmüştü. 2. kere hamile kaldım doktor bana dediki aman daha önce düşük yaptığın için tekrar düşük yapma ihtimalin var ilk 3 ay full yat dedi. Daha bebeğim 3 ay olur olmaz. Gorumcem evine gelip sac baş kavga ettik bebek de gitti. 1 senedir hala hamile değilim. Ben okuyorum. Evlendigimde de okuyordum tek şartım da egitimime devam etmekti. Eşim de kabul ediyor hatta benim okumami benden çok istiyor. Ama ne zaman okula gitsem sürekli onu dolduruşa getiriyorlar. Başka erkeklerle gördük. Biriyle avmde gördük falan diyorlar. Inanılmaz dolduruyorlar. Hatta bebeğim düştüğünde benle eşim alıp başımızı başka şehre taşındık onları görmemek için yine bizim pesimizden geldiler. Yengem en son aile grubu kurup içinde bana küfredip bu kız her gün başka erkekleri koynunda mi ne demişti. Gruba babami bile ekledi. Cidden huzur vermiyor. Bebeğim düştüğünde eşimi de bırakıp aylarca evime dönmedim bir daha donmicem dedim ama eşim melek gibi diye geri döndüm şimdi tekrar ayrılmak isiyorum çok biktim artik ya. Gerçekten ayrılmam doğru olur mu?

Amcamin oğlu ile evliyim bakar mısınız? Boşanmalı miyim?