Linç yiyeceğimi biliyorum. Anlatıyorum olayı. Benim amcamin oğlu evlenmeden önce almanyadaydi ben de turkiyedeyim. Evlenmeden önce toplasanız 3 kere görmüşümdür sadece. Bir-kac yılda bir gelirdi bize. Neyse amcamin oglu beni cok seviyordu. Ama öyle böyle değil. 4 sene boyunca beni istedi ama hiç kabul etmedim ama en son kabul ettim çünkü açıkçası amcamin oğlu cidden mükemmel biri. Ahlâk var , eğitim var , hem içi hem dışı güzel, maddi durumu da trilyoner desem az kalır. Bir daha beni böyle seven gelmez diye kabul ettim. 3 yıllık evliyim. Pişman da değilim kabul ettigime cidden melek gibi. Bir kere bile kalbimi kırmadı çok seviyor beni. Ama asıl sorun amcamin kızıyla yengem. Ben 1 kere hamile kalmıştım ama bebeğim düşmüştü. 2. kere hamile kaldım doktor bana dediki aman daha önce düşük yaptığın için tekrar düşük yapma ihtimalin var ilk 3 ay full yat dedi. Daha bebeğim 3 ay olur olmaz. Gorumcem evine gelip sac baş kavga ettik bebek de gitti. 1 senedir hala hamile değilim. Ben okuyorum. Evlendigimde de okuyordum tek şartım da egitimime devam etmekti. Eşim de kabul ediyor hatta benim okumami benden çok istiyor. Ama ne zaman okula gitsem sürekli onu dolduruşa getiriyorlar. Başka erkeklerle gördük. Biriyle avmde gördük falan diyorlar. Inanılmaz dolduruyorlar. Hatta bebeğim düştüğünde benle eşim alıp başımızı başka şehre taşındık onları görmemek için yine bizim pesimizden geldiler. Yengem en son aile grubu kurup içinde bana küfredip bu kız her gün başka erkekleri koynunda mi ne demişti. Gruba babami bile ekledi. Cidden huzur vermiyor. Bebeğim düştüğünde eşimi de bırakıp aylarca evime dönmedim bir daha donmicem dedim ama eşim melek gibi diye geri döndüm şimdi tekrar ayrılmak isiyorum çok biktim artik ya. Gerçekten ayrılmam doğru olur mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur mu öyle sey yha. Şaka yapiyosun dimi 😒. Hangi çağda yaşıyoruz. Böyle evlilikler doğru değil hayır. Ayrıca saglik açısından zararlı. Kesinlikle akraba evliligi doğru birsey değildir. Katılmıyorum 😒.
Of ben evliligime yorum yap demedim ki
Ama ballim yanlis da 😑
Seviyorsan niye boşanacaksın.. Eşinle konuş bu durumu.. ve bir daha annesiyle kardeşiyle muhatap olma
Ya sence ise yarar mi? Muhatap olmamak için evimizi taşıdık yine pesimizden geldiler. Daha napabiliriz
ben olsam eşimle konuşurdum herşeyi anlatırdım ve onu çok sevdiğimi ama artık bu duruma daha fazla dayanamadığımı ve bir daha annesiyle ve kardeşiyle asla muhattap bile olmak istemediğimi aksi taktirde bu durumun ilişkimizi sonlandıracağını söylerdim
Bunu 100 kere konuştuk. Hatta ilk olarak yaşadığımız mahalleyi değiştirip onlar aylarca evimizin nerde olduğunu bilmediler. En son eşimi takip edip öyle öğrendiler evi. Sonra şehir değiştirdik onlar da pesimizden geldiler
Ne gudubet kaynanaymış arkadaş.. Allah sabır versin.. Bu durumu kadınla konuştun mu? ya da kendi annenle (acaba senin annen kadınla konuşsa ).. ömür boyu nasıl çekilcek bu böyle
Ya annemle yengem elti oluyor zaten yıllardır konusmuyorlar. Babam da birkaç kere amcamla konuştu bu durumu ama zaten yengemle amcam boşanmış o yüzden bir ise yaramadı. Yengemin kimseyle arası iyi değil ki o yüzden kimseyi araya sokamıyoruz. Ya düşün amcamin kızı biriyle nisanliydi. Nişanlısına geçmişini anlatmış ve nişanlısı ondan ayrıldı. Onu bile benden bildiler yemin ederim ki nişanlısını görmedim bile nisana bile davet etmediler beni hatta kız geçmişinde ne yaşadı onu bile bilmiyorum ama ustume attılar. Bizim gelin kıskanç kesin o iftira atip ayırdı dediler. Napabilirim ki cidden biktim? Ölene kadar ben bununla yaşamak istemiyorum. Kıta değiştirsem yine peşimden gelir. Hatta 1 kere doktora gittim görümcem yüzünden düşük yaptığım için bir daha hamile kalamiyordum. Kaynanam da öğrendi bunu. Evime geldi doktora gittigim için sovdu sovdu inşallah da çocuğun olmaz yoksa senden kurtulamam dedi gitti. Ömrümü yedi yemin ederim
vallaha ne niye diyeceğimi bile bilmiyorum allah sabır versin ama ömür boyu da çekilmez ki bu ben olsam kafayı yerdim yeminle..
Kafayı yedim inan. Esimi gorsen melek gibi çok comerttir asla kalbimi kırmıyor çok ahlaklı biri bazen ona kıyamıyorum ama inan canima tak etti yani. Eşimin bir suçu yok ama benim de bir sucum yok. Bir yandan boşanmak istiyorum bir yandan esime kıyamıyorum bir yandan da onlara istediğini vermek istemiuorum çok yoruldum napacagimi bilmiyorum
valla senin eşimden değil onlardan kurtulman lazım da onu nasıl yapcan ben de bilmiyorum
Seviyor diyorsun ayrılmak yerine eşinle mi ciddi bir şekilde konuşsan ailesinin yaptıklarını
Ya görmedin mi yukarıda yazdım. Sence konuşmadık mi bu durumu biz? Degil 1 kere 100 kere hem de. Evimizi bile başka şehre tasidik yine pesimizden geldiler
Eşin ailesine rest çekecek o zaman ki gelemesinler
Başkalarının sizin hayatınıza bu kadar saygısızca müdahale etmesi delilik!
Ben olsam hiç umursamam
Ya bunlarla ömrümü mu geçiricem diye düşününce bile hastalanıyorum üzüntüden. Başka sehre taşındık pesimizden geldiler. Ya evliyim ona rağmen esime gelin aramıştı. Belki benden daha güzelini bulursa beni bırakır diye. Hatta eşim beni seviyor diye büyü yaptın diyorlar. Yengem evimde koltuğun arasına değişik kagitlar sıkıştırdı sonra o kağıtları esime bak karin büyü yapıyor dedi. Ömrümü yediler yemin ederim
Evet doğru olur
Suç sende
Niye
Evlebmeyecektin
Adamın ne suçu var
Çok biktim ailesinden