Gönüller bir olunca.. malum aşk ferman dinlemiyor... gönül işte ota da konuyo kuzenede,
Dayı Oğlu ile evlenmek sizce ne kadar doğru birşey ?
Dayı Oğlu ile evlenmek sizce ne kadar doğru birşey ?
Akraba evliliği..
Hiç anlaşılır tarafı yok, neden o kadar insan varken akraba? Kaldı ki, bunlara kardeş gibi bakmanız gerekirken, nasıl oluyor da başka türlü bakabiliyorsunuz?
Hiç değilse evlenmeden önce kan uyuşmazlığı vs. testi yaptırın. Doğacak çocuğunuz engelli-özürlü olabilir.
Valla dayı oğlu ile evlenmek için gösterilebilecek tek sakınca akraba evliliklerinde doğan çocuk problemi.Bu riski göze alabiliyorsan.Başka bir sakıncası yok
Ben sahsen kuzenlerimle evlenemem. Halamin oglu sevior senelerdir birakmior pesimi sirf kuzenim diye kardes gibi görüdügüm icin istemedim. Istemem de.
Ama seviorsan birsey buna engel degil. Dinende yasak degil. Allahin yasak koymadigi seye nasil yasak koyalim.
Eğer evlenirseniz, kendin gibi sakat çocuklarınız olur.
ovv..
Nicke bak. Melisskr ne lan ahaha. Ağlama Melis.
Katherinne dayak istiyor
Cevap
9Cevap
Bizim sülalede akraba evliliği yoktur.(Çerkezim) Ben hem ahlaki hem de sağlık yönünden uygun görmem ve önermem.
Hayirdir kardeş hangi ahlak yönünden sakincali bir söylermisin mende türkmenem sen çerkezsen mende teyzemin kiziyla evlenecem siz cok ahlaklisiniz ya kizlariniz ona buna vurduruyo ve görmüyozmu elin oglu sizin kizlarla dans ediyo orasini burasini gösterip ne ima ediyon ahlak açisindan diye Allahin caiz kildigi şeye ahlaksizlikmi diyon
bunda kötü birşey yok.sevdikten sonra evlenmek güzel birşey.en azından gönül eglendirmiyosunuz.
Bence akraba Eviliği yapma .Yol Yakından Vaz geç bu sevdadan.
Yanlış birşey kardeşin gibi bişey o senin düşün yani..
ilerde olucak cocuklarınız için çok saglıksız ayrıca kardeş gibi birşeysiniz bence yanlış
sakat çocuk doğuracağını bile bile evlenmek sadece bize has bir durum evlen canım evlen boşver çocuğu flan ne hali varsa görsün sen aşkını yaşa
akraba evliliği sakıncalı tabikide gene senin tercihin
benim yakınımda öyle bir evlilik var çocuğunun biri down sendromlu
dayı oğluyla evlenmek doğru yalnız hala kızıyla evlenmek caiz değil.
niye ?
niye mi?
dayi oglu ile oluyorda hala kizi ile niye olmuyo onun icin sordum NIYE diye ?
sen biraz daha düşün ben geliyorum.
senin yazdigin yorum mantiksiz birkere ... dayi ogluda akraba hala kizida akraba .. arada ki fark ne ben onu cözemedim..
hahaha :D
Bence yanlış birşey akraba evliliği çok tehlikeli sağlık yönünden
kuzen kardeş demektir. kardeşle evlenmek mide bulandırıcıdır.
ben kuzenlerimi kardeşimden farklı tutmam.
bana gore coooook yanlıs ve mıde bulandırıcı bısey
Kuzen sonuçta yanlış bence.
bencede kötü birşey yok bunda
evlen gönlüne söz geçiremiyorsan
Evlendin mi
Yanlış. Akrabasınız.
kuzen=kardeş
Seviyorsan evlen
çarpılırsın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar