29 yaşındayım ve 46 kiloyum. Boyum 160 cm bile değil ama aşırı zayıfım. Kendimi güçsüz hissediyorum. Bu yaşa kadar hep kilo almak için çabaladım spor yapmaya bile korktum sırf kilo veririm diye. Bir umudum vardı hiç değilse yaşlandıkça metabolizmam yavaşlar da bir kaç kilo alıp kalırım ama tam tersine 25 yaşlarında aldığım 3 kiloyu da verdim.49un üstüne sırf kilo almak için karbonhidrat ve abur cubur yemeyi deneyerek bile çıkamadım. Tek isteğim sağlıklı bi şekilde 53 54 kilo olabilmekti.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hergün aynı saatte bir dolu kase cicibebe süt ye. Benim fe metabolizmam hızlı bünyem kilo barındırmıyor ama bu şekilde almıştım.
teşekkürler deneyeceğim
Sonucunu şimdiden merak ediyorum bizimle paylaşır mısın:)
tatlı şeyleri sevmiyorum direk midemi bulandırıyor umarım cicibebeyi yiyebilirim. d hergün yersem bir müddet sonra değerlendiririm elbette
Peki mutlaka haberdar et :)
Diyetisyene git veya cicibebe süt ve muz üçlüsünü dene
çok şekerli değil mi o
2 sene önce içiyordum ben toparladım
Ama normal değil diyetisyene gitmelisin
teşekkürler yorumların için
Rica ederim
Doktora gittin mi 46 kilo normal bir kilo değil mi
kibrit kadar bilekler normal mi? vücudum sadece kemik gibi gövdemde kemiklerim sayılıyor resmen
Bende 47 kiloydum ama kemik gibi değildim
Kas yapıcı şeyler ye 3-5 tane yumurta tavuk et yoğurt , ciğer dalak, kıkırdak ne bulursan:))
umarım tartım bozuk değildir daha zayıf olmayı asla istemem
Belki 55 sin 🤣 bence gayet rahat kilo alınır siz neden alamıyorsunuz anlamış değilim hergün fastfood İskender lahmacunuydu ye bak nasıl kilo alıyorsun 😅
😄 bir ara sırf kilo almak için aşırı abur cubur tükettim ama nafile bir daha mı denesem diye düşünüyorum cidden
Abur cubur çok zararlı evet kilo aldırır ama daha çok şeker ve baklava hazır tatlılar ve hamur işi kilo aldırır, cips kola baklava ile beslenin en iyisi 🤣
Belkide tenya vardır.
tenya hayatımda hiç rastlamadım çıkmayan gizli bi türü varsa bilemem. ama benim bağırsak problemim var zaten ibs var bende.
Huzursuz bağırsak sendromu gibi bir şey galiba.
evet çalışmıyor bağırsaklar çok uzun zaman sonra sancılı kanlı oluyor.
Tedavi oluyor musun peki.
hayır bunun tedavisi yok ki sadece probiyotik falan yemen gerek bağırsakların çalışması için yoğurt falan yiyorum ama yine döngüye giriyor
Metabolizman hızlı calisiyor olabilir.
sindirim problemim var bilemiyorum. bağırsaklarım sorunlu
Doktora gittiniz mi kurt vs olabilir. Bak benim yememe göre benimde hızlı ben spor yapınca biranca hep üstünü alıyorum. Kişiden kişiye değişebilir. Spor yapmmayi dene bir süre vücut alıssin 5 6 ay sonra bırak alabilirsin belki bende öyle oluyor
kurt dışarı öıkmaz mı zaten? kurt olanlarda belli olur ben hayatımda hiç öyle bir şeye rastlamadım görünmeyen çıkmayan bir kurt varsa ben bilmiyorum. Bu arada ibs rahatsızlığım var zaten spastik kolon yani.
Belli olmaz lise zamanimda spor yaparken bir arkadaş kilo alamıyordu müsabakalara katılamadı doktora gitmişti kurt var demişlerdi ordan aklıma geldi.
evde kalmazsın işt ene güzel aldlsl
evde kalmak ne alaka şimdi
erkekler minyon sever ya hani
banane erkeklerden ben hasta gibi hissediyorum zayıflıktan sorun bu
merabolizman hızlıdır fazla enerji yakıyosundır ondan
Maddi durumun nasil
ailemle yaşıyorum?
Spor yap alırsın
kilo veririrm diye korkulu rüyam
alırsın ben öyle aldım
Doktora gittiniz mi?
evet yıllar önce gittim sırf bunun için tahlis vs yapptırdım doktor her şeyimin normal olduğunu söyleyim boş ver kilıyu dedi. Doktora zorla multivitamin yazdırdım hatta. Kendim de bir çok şey denedim omega3 , bal polen karışımı daha napayım
Çok zaman olmuş tekrar gidin bence vücut kitle endeksinde düşük çünkü