Eşimi evden attırdım, cama geldi cami itirdi açtı saatlerce küfür eti iki gün önce, banyo yapmaya girdim ben, eve girmiş odamdaydi gorunce sok oldum sabaha kadar işkence eti 2 gun once. ve dün yine geldi para bıraktı kapının altına giderkende banyonun camını kırmış , bugun akşam yine buradaydı bugün yeni kira bakmaya gitim taşınacağımı kuzenime. anlatirken duydu. o saate işte olması gerekiyordu diye rahat konuşuyordum, sizce yeni evimi öğrenir. mi. bu?
1 ay ayrı kaldık ağladı yalvardı simdi yine aynı şeyleri yapıyor ya?
Olabilir 30dan önce evlenmemeliydin onu da geçtim 20lerini evlilik hedefin yüzünden doya doya yaşamadın ki. Hayatını kadınlığını doya doya yaşamadan karşı cinsi adam gigi tanımadan tek derdin evlilik olunca işte böyle kendini hayvanın tekinin yanında bulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Polise şikayet et. dava aç ve ayrıl hemen.
Bu ayı dan kurtulmazsan daha çok şey yapar. Duyduysa lütfen kaç ya da bir şeyler yap kalma orada.
Ya bana sürekli hakaret ediyor rencide ediyor ama pesimide bırakmıyor. nedem
Yıllarca evlilik evlilik diye kendini parçalayan kızımız. Al sana evlilik
Allah seninde cezanı verecek
Niye sen ve senin gibi aklı bir karış havada kızları adam gibi uyardım diye mi?
Niye aklım Bi karış havada olsun aile. kurmak. istedim evlenmek istemek kötü nisey mi
Evet herşeyin bir zamanı var.
28 yasindayim
Olabilir 30dan önce evlenmemeliydin onu da geçtim 20lerini evlilik hedefin yüzünden doya doya yaşamadın ki. Hayatını kadınlığını doya doya yaşamadan karşı cinsi adam gigi tanımadan tek derdin evlilik olunca işte böyle kendini hayvanın tekinin yanında bulursun
Sen bu masalari bırak gördük bu yaşımıza kadar nerede o adam gibi adamlar öyle birsey olsaydı bunlar kim ozaman
Bunlar senin gibi evlilik delisi safları pusuda bekleyenler
E şimdi nee kazandı bu pusucu
Önemli olan onun ne kazandığı mı yoksa senin kaybettiğin yıllar mı
8 ay oldu ne yılları
O evli kaldığın süre , bir de o evliliğin umuduyla boşa geçirdiğin yıllar var.
Taşınıyorum orayida bulurmu bu
Bahar senin bu ilişki hayatında artık trol sorular olduğunu düşünüyorum
Ne saçmalıyorsun sen be isim gücüm yok sizleri ugrascam benim derdim bana yetmiş sorularıma gelme ozaman engele kör müsün cam kırık fotoda
Kocandan aylardır kurtulamadın artık inandırıcı gelmiyor bir affediyosun bir geri red ediyosun oyuncak sanki
Kandırıyor beni şeytan o iki yüzlü serfesiz
Ben taşındım buraya geçen ay buldu beni. simdi yine tasiniyom
Gelsene Türkiyeye bir süre
Olmuyorsa bırak kanma..
Ayrıl bir işe girer daha rahat olursun,
Direkt kaç canını kurtar.
bana sürekli hakaret ediyor rencide ediyor ama pesimide bırakmıyor. neden
Kafayı yemiş:)
Dava açtın mı boşanmak için
Bu kadar manyaksa eve kadar da takip eder öğrenir
bana sürekli hakaret ediyor rencide ediyor ama pesimide bırakmıyor. neden
Sevgi ask vs değil bu bu eziyet sadece
Ne istiyor benden
Eziyet etmek psikopat çünkü acıdan zevk alıyor
Geçen ay taşındım buraya buldu bugün yeni kira baktım oraya. Gecicem ama duydu bulurmu sence
Ohoo senin devreler gitmiş
Ben sana demiştim mutlu olamazsın diye
Düşman başına , böylelerini yaşatmamak lazım