3 yıldır tanıyorum onu 1 yıldır sevgiliydik Bi kaç ay öncesine kadar saygı çerçevesinde ilerleyen iyi güzel Bi ilişkimiz vardı gayet efendi saygılı Bi çocuktu ayrılmak istediğim için bu kadar küfür etmesi çok zoruma gitti. Herşeyden kötü gelen ona güvenmiş olmamdı bu kadar zaman. Ve şimdi de bana heryerden yazıyor ayrılmak istediğin için gururuma dokundu diyor ve yapamadığını söylüyor ağlıyor. Gerçekten soğudum o küfürlerden sonra ama emin değilim Bi erkek Niye böyle davranır ki. (bide aynı zamandan Bi kaç gün sonra hesabına birsürü kız eklemiş)?
Küfür edip ayrıldıktan sonra bir ay içinde bana geri döndü. Niye böyle davranır?
Sinirle söylenmiş de olabilir bilemezsin. Evet yaptığı çok yanlış izahı yok ama gurur erkek de çok farklı. Kadın gururunu içine atıp sessiz kalır erkek gururunu içine atamaz öfke kusar. Başka kız ekleme meselesi seni unutmaya çalışması başka ne olabilir ki. Tabii yine de onu en iyi sen bilirsin çünkü çocuğun gerçekte kalbi niyeti nedir bilemez hiç kimse.
Bu arkadaşın ruh sağlığı iyi değil. Sinirlenince bu kadar çirkinleşmesinin bir mazereti yok. Hadi bunu bir kenara bıraktık. Sonrasında yaptığı hatayı farketmesi, senin onu affetmen gerektiği anlamına gelmez. Affetmemelisin de. Çünkü bur daha yapacak. Her tartışmanızda film yine kopacak. İkincisi sonrasında bunalıma girmeler, intihar söylemleri falan da onun ruh sağlığının iyi olmadığının kanıtı. Burada senin üzülmene sebep olacak tek şey, senin zamanını ve duygularını çalmış olması. Bu da sana ders olarak kalsın. Bir daha, uzak mesafe ilişkileri kurma. Yakın olsun. Yüz yüze görüşebileceğin birileri ile takıl. O zaman karakterini daha iyi çözme şansın olur. Buradan sana yürüyenler de var. Dikkatli ol. Tekrar böyle bir tecrübe edinip üzülme.
Bir Erkek hiç bir Şartta Bir Kadına ne sebepten olursa olsun fiziki sözlü şiddet küfür sarf edemez!!! Böyle insanlar toxik Karakter eğitimini tamamlamamış ve çevrenden uzak tutman gereken insanlar. Çok seviyorsan tedavi olmasını sağla diyeceğim ama
Senin tarafına baktığımız da da sen çok sevmemişsin zaten, o da ondan çıldırmış…. Sevmediğin Sevmiyeceğin birine bu kadar neden zihninde vakit ayırıyorsun
Özünde olan bir durum bu her zaman görebilirsin yani haricinde evet seni benimsemiştir ve zoruna gitmiştir lakin bunlar hayatta olabilecek şeyler bu zaaflara karşı güçlü olunması gereken bir durum arkadaş o olgunlukta değil belli ki...
Çok korkunç. Ekran görüntülerini okurken şok oldum gerçekten. Böyle hakaret, psikolojik şiddet uygulayan bir insan bırak sevmeyi karşısında ki insana beğeni dahi duymuyordur. İsterse kapında yatsın kul köle olsun bunu affedersen yarın bir gün daha kötüsü de olur. Bir ilişki de ki en önemli şey saygı. Beraberken de öyle ayrılırken de..
Çok ağır konuşmuş, affedilecek ithamlar ve hakaretler değil. Ufak tefek hakaretler olsa, özür dilediyse affet diyecektim de şu halde pek mümkün değil. Gerçekten seven bir erkek sevdiği kıza bu kadar ağır konuşmaz, konuşamaz. Kesinlikle şansı hak etmiyor.
Merhaba, bu konuşmalardan anladığım kadarıyla şunu söyleyebilirim yani bence bu erkekten uzak durun ve sevgisine inanmayın. Sizi gerçekten hak eden ve size kıyamayacak biriyle sevgili olun.
Küfür edip ayrıldıktan sonra geri dönmesi duygularının karışık olduğunu gösterir. Belki seni özledi ya da yalnız kalınca ne kaybettiğini anladı. Ama bu davranış sağlıklı değil. Hem kırıyor hem geri dönüyor. Ne istediğine karar verememiş.
Bence böyle davranmasının birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, ayrılmak istediğinde gururu kırılmış olabilir ve bu öfkeyle seni kaybetmemek için tepki vermiştir. Küfürlü bir şekilde ayrılmak, aslında bir anlamda duygusal bir savunma olabilir. Sonra, ayrılmasının ardından hissettiği yalnızlık ve pişmanlık onu başka bir şekilde, başkalarına yönelterek rahatlatmaya çalışmış olabilir. O kızları eklemesi de belki içindeki boşluğu doldurmak ya da kendini daha iyi hissetmek için olabilir.
Ama bence asıl mesele, o küfürlü tavır ve güvenin sarsılması. Bunlar gerçekten kolay geçebilecek şeyler değil. Soğumuşsan da haklısın, çünkü birinin sana böyle davranması güveni ve saygıyı zorlayabiliyor. Eğer duygusal olarak uzaklaştıysan, bir daha aynı şeylerin yaşanıp yaşanmayacağını görmek zor olabilir. O yüzden, duygusal olarak kendini nasıl hissediyorsan, ona göre bir karar vermen en doğrusu olur.
Kusura bakmayın ama bir anlık öfkeyle bunu yapan yarın öbür gün başka şeylerde yapan öfkesini kontrol edemeyen insanların neler yaptığını biliyoruz. Demek ki efendi değilmiş efendi olsa böyle yapmazdı. Hakkını helal et der çeker gider arkasına da dönüp bakmazdı. Siz aynısını yapsanız o size geri dönmeyebilirdi. Sevgi güzel şey ama edep daha güzel. Kahvedeki arkadaşıyla konuşması değil bu karaisidnaki kadına saygısı olmayan biri bu. Ve siz şimdi geri dönerseniz daha fazlasına izin vermiş olursunuz. Çok net konuşuyorum ama insanlar sınırlarını bilmiyorsa bu bizim onları hoşgörmemizden kaynaklı oluyor
Daha fazla inatlaşma gerekirse üzülmüş gibi bir tavır sergile ona karşı. Yazdığı mesajlar takıntılı bir ruh hastası gibi imaj çizdi. Yarın öbür gün zarar vermekten çekinmez de Allah esirgesin. Bu kayıtları silme savcılığa bile verilir mesajlar midemi bulandırdı.
Kesinlikle bu ve buna benzer bir ilişki içinde olma ve sıyrıl git. Bırak havlasın dursun. Nar çiçeği gibi kızsın. Böyle pislikleri sevindirme. Bunun sevgisini alıp bir yerine sokmak lazım. Bu nasıl sevgi lan
Bak canım. İsterse geberiyorum desin yinede burnunun ucuyla bile bakma. Bu vasat bir kafa yapısına sahip insan olamamış bir canlı. Bu kadar basit biri. Çok basit biri ile birlikte olmak istersen eğer git karşılık ver. Ama onun dışında bu vasat kişiyi konuşmana, bunun hakkında soru sormana veya düşünmene bile gerek yok. Unut gitsin. Pencerenin önündeki bir kuştu uçtu gitti de. Önüne bak
Bu insanlar değişmez haberin olsun. İnsan sevdiğine bu kadar kötü sözler edip sonra da böyle yalvarıyorsa psikolojik problemleri vardır içsel olarak uzak durmani öneririm.
Sana tavsiyem bu tarz erkeklerden ve ilişkilerden uzak durun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seni kaybetmek gururuna dokundu, öfkeyle hareket etti. Şimdi pişman ama o küfürler onun gerçek yüzünü de gösteriyor. Kızları eklemesi ya seni kıskandırmak ya da kendini avutmak için. Böyle biri yine aynı şeyi yapar, unutma.
Olur mu balım bazı insanlardan böyle beslenir ömür ve kan emerek lütfen bunu kendine yapma bak daha neler gelir değer bilen elde elmas gibi işlen daha en güzel yaşların özür dile tekrar yap hep aynı döngü senide hırpalardı zaten canın neki senin stres tamamen yerdi iyi olmuş şimdi zor ama zamanla alışır anlarsın bazı şeyleri gözlerin buğulu kalbin kırgın niye hak ettim bakışın var bunu lütfen yapma kimsenin yara bandı değiliz tamirci hiç değiliz bizde
Çok teşekkür ederim.. Çok naziksiniz ve tüm yazdıklarınız baya iyi hissettirdi. Bende kendi yoluma bakacağım ne yaparsa yapsın kendi değerimizi bilmeliyiz. Umarım sizin de karşınıza gönlünüzce en iyi insan çıkar..
Amin canım rica ederim iyi geldiysem ne mutlu bana çok mutlu oldum güçlü ol Rabbim hep yanında olsun güzel insanlar tanı sev iyi ol hep hak ediyorsun bunu emin ol vücudun sağlığın ilacı birazda bu güzel insanlarla olmak sevmek sevilmek ve moral 🥰😂
Kardeşim bu bildiğin karektersiz ahlaksız bir herif buna sene belki de seni kullandığı için durumdan hoşnut olduğu için herşeye tamam demiş nasıl bir abaza ise de herkesi eklemiş sosyal medyadan birde eli boş kalınca utanmadan da sana yazmış
O küfürlerden sonra ne dediğinin bir önemi yok. Ne yaptığının da. Asla mesajlarına cevap vermemelisin çünkü açık açık sana hakaret etti daha ne yapsın? Kendine saygın varsa adını bile anmazsın.
Ona çok güvenmiştim hiç böyle biri gibi değildi gerçekten sevdiğini hissetmiştim hala bana yazıyor Bi yerlerden yok deprem bildirimi geldi iyi misin faln. Ben hatayda yaşıyorum
Bide bu çocuk bana video falan atiyo ağliyo hatta ben eklediği kızlardan bahsedince hepsini çıkarmış falan baya inandırıcı oynuyor anlayacağın hatta böyle yaşayamayacağını falan söylüyor hep bende en son arkadaşına söuledim bu durumu intxxihar konusunda uyarmak icin. kendine zarar vermişti öncedende. Yani çözemiyorum onu çok seviyordum ama galiba hastalıklı bir ya kendini kandırıyor baya
Tamam ama 3 yıldan bahsediyorum onu çok iyi tanıdım arkadaşlığımız da çok iyidi asla dönmem kabul etmem orası ayrı ama başına bir şey gelsin de istemem. Ve bu kadar tutarsız davranan birinin karakter yoksunu olduğunu da biliyorum. Ama ben onun gibi olamıyorum
İşte sen onun gibi olma ve ne olursa olsun cevap verme. Yoksa sende tutarsız olmuş oluyorsun. Tamam bir yaşanmışlık var ama karektersiz birine acıma hissi duymak bile ona ödüldür
Abi ben kız bulamadım ya bu bana yeterdi zaten gidiym de şunu geri alıym kafasında gibi geldi bu adam bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sakın barışma kuzum. Yani bugün bu küfürleri eden yarın belkide boş şeyler için seni suçlayacak yalanlayacak belli ki psikolojik sıkıntıları var sakın yazma bile engelle her yerden uzak dur. Onun ki sevgi değil takıntı yapmak.
Soran onu sevip sevmediği merak etmiş. Bende sevdiğini söylüyorum. Aynı soruyu şöyle sorsa bundan bişey olur mu. Cevabım hayır olurdu. İlişkilerde sadece sevgi yeterli olmuyor. Seninde dediğin gibi bu kadar saygısız, ağzı bozuk biriyle olur mu, bu da karşısındaki kadınının midesine göre değişir
Çok ağır konuşmuş, affedilecek ithamlar ve hakaretler değil. Ufak tefek hakaretler olsa, özür dilediyse affet diyecektim de şu halde pek mümkün değil. Gerçekten seven bir erkek sevdiği kıza bu kadar ağır konuşmaz, konuşamaz. Kesinlikle şansı hak etmiyor ve kızı sevmiyor