Küfür edip ayrıldıktan sonra bir ay içinde bana geri döndü. Niye böyle davranır?

3 yıldır tanıyorum onu 1 yıldır sevgiliydik Bi kaç ay öncesine kadar saygı çerçevesinde ilerleyen iyi güzel Bi ilişkimiz vardı gayet efendi saygılı Bi çocuktu ayrılmak istediğim için bu kadar küfür etmesi çok zoruma gitti. Herşeyden kötü gelen ona güvenmiş olmamdı bu kadar zaman. Ve şimdi de bana heryerden yazıyor ayrılmak istediğin için gururuma dokundu diyor ve yapamadığını söylüyor ağlıyor. Gerçekten soğudum o küfürlerden sonra ama emin değilim Bi erkek Niye böyle davranır ki. (bide aynı zamandan Bi kaç gün sonra hesabına birsürü kız eklemiş)?
Küfür edip ayrıldıktan sonra bir ay içinde bana geri döndü. Niye böyle davranır?