3 gün bende kaldı, sevgili olduk sonra beni engelledi ve geri döndü, napmaya çalışıyor?

Biri vardı uzun süredir konuşuyorduk farklı şehirlerdeydik evime davet ettim ben de 3 gün kaldı sevgili olduk neyse giderken çok güzel şeyler söyledi ayrılmayalım her şey çok güzeldi vs vs sonra gidince arama yazma kesildi soğuklaştı ben de umursamadım onun gibi davrandım. Alkollü mekanda çalışıyordu ciddi ilişkisi olunca güvenlik işine geçeceğini söylemişti ben de sordum geçecek misin diye düşünmüyorum dedi. Neyse sonra sohbet ederken arkadaşlarına benden bahsettin mi vs dedi ben de hayır daha erken dedim bu sefer bozuk attı TLF kapatmak istedi. Ben de onu kendi haline bıraktım ve ayrıldım çoluk çocukla uğraşamam dedim. Neyse sonraki günler beni her yerden engellemiş takmadım ve aylar sonra yakın arkadaşı vardı o istek attı 2 defa ikisinde de sildim isteği. Sonra baktım engellerimi de kaldırmış. Tuhaf
Güncellemeler
3 ay
Ne duruma dustugumun farkındayım kullanildigimin da beni sevmediğini de sadece merak ettim ayrıca istediğimi yapıyorum kınamayın ben buyum
3 gün bende kaldı, sevgili olduk sonra beni engelledi ve geri döndü, napmaya çalışıyor?