Merhaba benim küçükken sadece benim gördüğüm bi arkadaşım (bi hocaya sormuştum musluman bir cin olabilir dedi) vardi 30lu yaşlarda bi adamdı hep yanıma gelirdi konuşurduk ve bu adamı sadece ust vücut olarak görüyordum neyse iste bana hep karışırdı yani mesala ben bişey yapicam sonucu kötü biseyse yaptirmazdi öyle ben koruyor gibi biseydi ama sürekli kariisiuodu onuda seviyodum konuşuyoduk falan ama gitmesinide isterdim sürekli bunlattigi için oda hep giderdi sonra geri gelirdi bi gün yanıma geldi o günde sakalasmistik güle güle konuşuyoduk sonra bişey oldu tam hatirlamiom gitmesini istedim karışıyordu diye bana giderim bidaha gelmem dedi bende git dedim baaua sordu bana eminmisin bak pişman olursun bidaha gelmicem dedi bende hep geri geliyo nasılsa diye git gelme dedim ve gitti gidisini bile izledim ve o günden sonra birdaha gelmedi çok istedim gelmesini asla gelmedi onu geri nasıl cagirabilirim bilenler var mı çok özledim cidden geri nasıl cagircagimi ya da onun gibi baskasini nasıl cagirabilirim arkadaşım olması için bilenler lütfen ulasabilirmi
Bu arada ondan sonra çok fazla garip olaylar yaşıyorum o zamanlar 6 yaşlarında falandim garip garip olaylar yaşıyorum o gittiğinden beri hala daha yasiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer