12 yıllık arkadaşım sürekli kendini övüp etrafındaki insanları aşağıladığı için hem de en yakınındakiler onunla iletişimi azalttım?

Sürekli benim boyum 1.78 hangi erkek bana hayır der işte herkesin gözü bende, saçlarım sapsarı upuzun bayağı dikkat çekiyorum, yer cücesi olmadığım için herkesin gözü bende, benim de boyum 1.57 sürekli benim yanımda kısa boyluları falan aşağılıyor ve ardından da lafım sana değil ama var senden de kısaları falan var, böyle laflar söylüyor herkes bana bakıyor çünkü ben sürekli pahalı marka eşyalar giyiyorum, pahalı parfümler kullanıyorum o yüzden herkesin gözü bende falan, sürekli aldıklarından bahsediyor yanında söyle ki, bir tane mont alacağım kendine senelerce kullandığı tüm montları fiyatlarıyla, firmalarıyla tek tek sayacak, sanki sen bu yaşına kadar hiç mont almamışsın da, giymemişsin de ya sadece bunun varmış ben de diyorum ki ben sana kıyas olsun diye söylemiyorum bu lafı, benim de var tabii ben sadece gardırobuma bir tane daha yenisini eklemek istiyorum değişiklik olsun diye farklı bir renkte farklı bir model de bir şey alacağım ben senin yok demiyorum ki, sürekli yanında adını andığın her şeyi 1-1 sayıyor bende de var diye, konunun ne olduğundan alakasız sürekli kendi aldıklarıyla övünüyor altınlarıyla, arabasıyla, dış görünüşü ile falan ve yanındakileri de aşağılıyor
12 yıllık arkadaşım sürekli kendini övüp etrafındaki insanları aşağıladığı için hem de en yakınındakiler onunla iletişimi azalttım?