En yakın arkadaşım beni bir başkası için küçük düşürüp laf sokuyor?

• En yakın arkadaşımla 4 sene boyunca ciddi bir kavgamız olmadı şu an bile sanki arkadasligimizi bozmak istemiyor ama yine de istemiyor gibi bir hali var. 3 ay önce başka bir kızla olan grupta bana baya laf sokmaya çalıştı ikiside kıyafetim görünüşüm vs. fizigimle dalga geçmeye çalışıyorlar kilolu değilim ve aksine herkes giyinis tarzımı beğeniyor. Bu kız bana okulda erkeklerin içinde iç çamaşırlar hakkında bir şeyler söyledi ve ben ona ağzınin payını verdim en yakın arkadaşım ise benim yüzüme güldü ve aynen kanka yapması hataydı dedi bu zamana kadar ondan rahatsız olduğumu biliyor fakat onjnla konuşmaya devam ediyordu bu kiz sınıfta pek sevilen biri değil dini değişik ve hal hareketleri tamamen ben aykiriyim diye bağırıyor en yakın arkadaşım kapalı birisi ve ben onunlayken bana sürekli laf vurmaya çalışıyor kapan vs gibisinden ama bu kızla olunca her şeyi unutuyor ve bana dediklerinden sonra bu kızla olan gruptan hiç bir şekilde bir şey yazmiyorsun taa ki düne kadar dedim ki eğer ben bu kıza bir şey dersem bakalım diğerleri beni mi tutacak yoksa onu mu savunacak diye ve bana dedikleri sünepe pijama gibi vs laflarını kullanarak yazdım ve sonuç tabikde beni haksız buldular ve ucude bana saldırmaya beni yok saymaya başladılar ne yapmalıyım?
  • Fotoğraf nasıl ekleniyor bilmiyorum ssleri vardı :(
En yakın arkadaşım beni bir başkası için küçük düşürüp laf sokuyor?