En yakın arkadaşım benimle alay ediyor tersliyor?

Sürekli böyle bir değil iki değil bir şey soruyorum gözlerini pörtletiyor ters ters sinirli şekilde cevap veriyor anlamıyorum da bir şey anlamadım diyelim hocanın anlattığı sordum nasıl bağırıyor sınıfın içinde o değil nasıl anlamazsın bunu felan diye zayıf ve uzun boylu diye herkes ona güzel diyor bu da bunun farkında sürekli beni aşağılama peşinde mesela şöyle ben diyorum ki kimse beni sevmiyor ben bilemem x diyor sonra beni herkes sever seni kimse sevmez sen arkadaşsız kalırsın diyor bıktım artık bu manipüle etmelerinden sınıfta x diye bir kız var anca onunla konuşuyor ve onu hiç terslediğini görmedim niye çünkü o kız ağzının payını veriyor benim arkadaşıma ben pısırık gibi durduğum için böyle yapıyor canım değil onu kaybetmemek için cevap vermiyorum yoksa bende bilirdim cevap vermesini kız resmen kaosla besleniyor son bir örnek vereyim en sinir olduğum huyu bir şey anlatıyor anlamıyorum daha doğrusu sesten duymuyorum o bir de çok hızlı konuşuyor ne dedin diyince yok bir şey diyip bütün lafı çöp ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar daha doğrusu ben anlamıyorum ya nörolojik bir sorunum var epilepsi gibi ona çok kızıyor ve ondan benimle arkadaşlık kurmak istemiyor çok üzülüyorum epilepsi olduğumu demeyecektim ama diyim dedim
En yakın arkadaşım benimle alay ediyor tersliyor?