Bu sene yatay gecisle üniversitemi değiştirdum yeni sinifimda Bi erkek var. Ben bu erkekle göz göze geldim. o da saniyesinde gözlerini kaçırdı. ve haftalardır beni görünce umursamıyormuş gormemis gibi davranmaya çalışıyor. Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. 4 aydir falan durum boyle biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.
Benim ondan hoslandigimi anlamasina imkan yok. hadi diyelim ki anladı.. Bu hoşlandım karşılıksız ise niye böyle bir çabaya giriyor ki? umursama geç git benim de ilgimi çekmeyen kişiler var hiç oralı olmuyorum bu neden böyle çabalara giriyor?
Bu çocuk diğer sınıftaki kişilerle de gayet akıcı sohbet ediyor. Bide yeni öğrendim bu çocuğun uzun bir ilişkisi varmış daha da sinir oldum
Bide ben kibir olarak algılamayın ama güzel bir kızım. Sınıfa bu yıl gecis yaptım. Sınıftan kesen yoklayan bakan çok oldu bide yani tabi herkesin zevki başka. Orası öyle...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu yazdıklarını sen kafanda yaşıyor olmayasın adam gözünü bir defa kaşırdı diye :D Çok takmışsın kafaya yapma bunu...
Hayir cidden öyle değil göz kaçırmadan umutlandigim falan yok mal bir ergen değilim yazdıklarımdan öyle kurmuşum gibi görüyor ama bir iki seferlik olan bisey değil. cocuk Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bana hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor..
orada misin
evet
Ya bu arkadaş senden hoşlanıyor ve utangaç biri. Ya buna dikkat ettiğini fark etti ve bilerek yapıyor. Başka açıklaması yok ve olamaz. Bence kendisi de senden hoşlanıyor ama oldukça çekingen biri. 3 ve son ihtimal sana uyuz olma ihtimali. Aklımdaki soru şu. Sana uyuz olacağı bir sebep var mı=
Lütfen bir önceki yorumda yazdıklarıma cevap verir misin? senin bana doğru biseyuler söyleyeceğini düşünüyorum bu sitede böyle yorumuna ina digin birini bulmak zor lutfen
Oncelikleee çok çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Çocuğun bana gıcık olması için hiç bir neden yok çünkü hiçbir şey yapmadım biri benim hakkımda bisey demiş de olmaz sınıfta kimseyle samimiyetim yok
O zaman geriye kalan sonuçları sen anladın :)
Peki ben kendimi acik etmede bu çocuğun bana gelmesini nasıl sağlarım
Bir kere böyle kaba düşünme. Açık etmeden onu kendime getirme falan. Biraz ince ol zarif ol. Odun odun konuşma.
Evcil hayvan mı getiriyon kendine...
Sen ondan hoşlandığını belli etmeden. Onun seni fark etmesini ve ya onun sana açılmasını nasıl sağlayacaksın? Konumuz bu (!) Lütfen konuşma ve yazışmana dikkat et. Çocuk değilsiniz artık :D
Bunun bir çok yolu var. Ama önce onun senden hoşlandığına emin olmalısın. İkinizin de aynı ortamda bulunduğu bir gün küçücük bir iletişim kur onunla. Direk ve gözünün içine bakarak. En küçük bir şey olabilir bu. Lütfen parmağımı çek diyip ossurma esprisi yapma (şaka şaka) :D
Bu iletişimi kurduğunda gözlerini kaçırıyor mu? Konuşurken vücut hareketi dediğimiz olaya dikkat et. Nedir vücut hareketi? Eli ayağına dolaşır, heyecandan sesi titrer, konuşurken gözüne bakarken aşağı (yere) bakar, ve ya gözlerini kaçırır, elleri ile oynar gibi gibi. Bunlardan biri ya da bir kaçını gözlemlersen. Senden hoşlanıyor ve ya sana ilgi duyuyor demektir. Olabildiğince çaktırmadan tesadüf gibi iletişimde kalacaksın.
Sonrasını gene konuşuruz. Umarım yanılmıyorsunudur da. Patlamazsın
Doğru söylüyorsun. Üslubum yanlis olmus. dedigini de Deneyeceğim
Teşekkürler
erkekleri önemseyen kızdan olmaz net
Konu tartışmaya kapalı
Nasıl yani anlamadım. Ne dmek istiyorsun?
Heyy
Gözlerini nereye kaçırıyor?
Aşağı, yere, yukarı
Amfideydik o beim 4 sira falan onumdeydi arkasına hafiften döndü bende ona doğru bakıyordum ama duz bakıyorum yani cilveli falan değil saniyesinde yana doğru çevirmişti sanırım ama bu bi kac ay önceydi
Bu bakış sana nötr olduğu anlamına geliyor.
Hiçbir şey hissetmiyor.
Yere baksa hoslaniyo mu dicektin kusura bakma ama bu çok saçma. düzenli bi bakışma olsa onu yorumlasan anlarımda anlık olmuş biseyden böyle anlam çıkarmak mantıksız
Peki neden öyle davranıyor?
Beden dili çok okudum biliyorum.
Ve bir o kadar da tecrübem var.
Tamam öyledir tabi ben de psikoloji okuyorum beden diline inanıyorum zaten ama 1 kere anlık olmuş bir durum düzenli bir bakış olayı yok ondan öyle dedim
Devamlı bakışmalarınız hiç oldu mu?
Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bana hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. boyle yapinca bende iyce kafaya takiyorum don arkani git niye beni arafta birakiyorsun 4 aydir falan durum boyle biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.
Kız arkadaşı varsa senden pek haz etmiyordur sadık bir yapıya sahip olduğundan böyle davranıyordur.
boş ver onu
Benden niye haz etmesin ki? Ben hiç bir şey yapmadım aksine hiç onun farkında değilmişim gibi davranıyorum
Bana anlatabilirsin
Bu sene yatay gecisle üniversitemi değiştirdum yeni sinifimda Bi erkek var. Ben bu erkekle göz göze geldim. o da saniyesinde gözlerini kaçırdı. Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bana hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. 4 aydir falan durum boyle biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.
Benim ondan hoslandigimi anlamasina imkan yok. hadi diyelim ki anladı.. Bu hoşlandım karşılıksız ise niye böyle bir çabaya giriyor ki? umursama geç git benim de ilgimi çekmeyen kişiler var hiç oralı olmuyorum bu neden böyle çabalara giriyor?
Bu çocuk diğer sınıftaki kişilerle de gayet akıcı sohbet ediyor. Bide yeni öğrendim bu çocuğun uzun bir ilişkisi varmış daha da sinir oldum
Bide ben kibir olarak algılamayın ama güzel bir kızım. Sınıfa bu yıl gecis yaptım. Sınıftan kesen yoklayan bakan çok oldu bide yani tabi herkesin zevki başka. Orası öyle...
Etikle mantık arasında gidip geliyor o da senden etkilenmiş ama kız arkadaşına yamuk yapmak istemiyor
Eğer çocuğu istiyorsan ayrıca fikirlerde verebilirim
Cidden mii? hiç adım atmıyor ama açık kapı yok kendimi acik etmeden napabilirim ki?
Şimdi işlerim var akşam döneceğim sana
Zaten çok doğrucu düzgün beyefendi bir tip bu benimde aklıma gelmişti ama emin olmamıştım bi erkek gözüyle sen de söyleyinsevindim dim
Şimdi okuldayım 1 saatte çocuğu görecektim hemen denerdim ama akşam da olur beklerim
Teşekkürler
Çok zoruz
Her seferinde sizi cozdugumu sanıyorum sonra yeni biriyle tanisiyorum ve başa sarıyorum
Asla anlamıyorum aslaa