Arkadaşlar yemin ederim erkekleri anlamakta zorluk çekiyorum neden böyleler yaaa?

Ben aylardır birisiyle görüşüyorum o kişi için çok çabaladım uğraştım sonunda telefondan yazışmaya başladık Çook güzel şeyler konuştuk böyle hep ilgiliydi benimle buluşacağını söyledi ama zamanının olmadığını hatta kahve içmeye gidelim dedi ama bir türlü zamanı yoktu ama gerçekten sabahtan akşama kadar çalıştığını biliyorum gözümle gördüm yani 8 saat değil tam 10 saat çalışıyor akşam 22 den sonrada abisiyle felan dışarı cıkıyor ama o saatten sonrada ben çıkamam yani çok geç. Ben ona bi kaç kez dedim buluşmicaksan söyle bende boşuna heveslenmiyim dedim oda Inşallah buluşacağız dedi sadece stressliyim bu aralar dedi. Şimdi bir haftadır o bana yazmıyor bende ona yazmadım. Sizce napsam arkadaşlar numaramıda hiç çıkarmıyor ben yazsam yazarımda en son bir şey yazdı bana 00:00 da bende 1 dakika içinde cevap verdim geri bir şey yazmadı abisiyle dışardaydı bende dedim artık yazmıyorum o yazsın oda yazmadı napsam arkadaşlar sizce? Ben onu çok istiyorum ama ilk ben yazmak istemiyorum cünkü en son yaptığına sinir oldum gerçekten. Vazgeçmek hiç istemiyorum ama napsam yaa. Ve sizce neden böyle yapıyor ki hep paylaştıklarımı izliyor ama genelde akşamları izler ama bana yazmıyor Ve geneldede zaten hep akşamları konuşurduk cünkü gündüzleri çalışıyor yoğun.

Arkadaşlar yemin ederim erkekleri anlamakta zorluk çekiyorum neden böyleler yaaa?