Kafamda ne düşündüğünü netlersem salacağım ama anlamıyorum, erkekler neden bu kadar zorsunuz?

Üniversite değiştirerek bu yıl başka bir üniversiteye başladım. burada beğendiğim bi çocuk oldu. Ama çocuğun sevgilisi var galiba o yüzden saygı duyup geride duruyorum ama ne düşündü merak da ediyorum

Bizim ortak bir seçmeli dersimiz var arkalı önlü oturuyorduk ama arada bi kaç sira vardı ben çocuk önümde zaten öyle bi baktım ama boş normal bi bakış yani kesinlikle flört değildi çocuk saniyesinde gözlerini kaçırdı

Bugünde sınav vardı benle arkadaşım bi arkadaştan ricaci olduk bize konuyu anlatsın diye yanına gittik o çocuk da o kızla aynı masadaydi biz arkadaşımla masaya oturduk tek bos sandalye olan çocuğun karşısındaki sandalyeye oturduk insan karşına hic mi bakmaz ya baska bi ya demiyorum normal olarak insan karsisina cevresine bakar yani yok 1 sanise bile bakmadi yani

Bide net yorum yapabilin diye diyorum güzel Bir kızım masum bir yuzm oldugunu herkes soyler zaten okula gider gitmez yürüyen kesen çok oldu yani ama ben pas verdim yani

Güncellemeler
+1 yıl
Ben sınıfa girince bile başını yere eğiyo ne mana yani
Kafamda ne düşündüğünü netlersem salacağım ama anlamıyorum, erkekler neden bu kadar zorsunuz?