Üniversite değiştirerek bu yıl başka bir üniversiteye başladım. burada beğendiğim bi çocuk oldu. Ama çocuğun sevgilisi var galiba o yüzden saygı duyup geride duruyorum ama ne düşündü merak da ediyorum
Bizim ortak bir seçmeli dersimiz var arkalı önlü oturuyorduk ama arada bi kaç sira vardı ben çocuk önümde zaten öyle bi baktım ama boş normal bi bakış yani kesinlikle flört değildi çocuk saniyesinde gözlerini kaçırdı
Bugünde sınav vardı benle arkadaşım bi arkadaştan ricaci olduk bize konuyu anlatsın diye yanına gittik o çocuk da o kızla aynı masadaydi biz arkadaşımla masaya oturduk tek bos sandalye olan çocuğun karşısındaki sandalyeye oturduk insan karşına hic mi bakmaz ya baska bi ya demiyorum normal olarak insan karsisina cevresine bakar yani yok 1 sanise bile bakmadi yani
Bide net yorum yapabilin diye diyorum güzel Bir kızım masum bir yuzm oldugunu herkes soyler zaten okula gider gitmez yürüyen kesen çok oldu yani ama ben pas verdim yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilisi olduğunu söylemişsin belki de başka kızlara bakmak istemiyordur çünkü sevgilisinin kulağına gider
Gitmez mesela o değil zaten ben ne dusunuyo onu merak ediyorum
Sevgilisi olan birine yürümem zaten
Aslında iki cinste zoru oynamayı seviyor
Bu neden böyle yapiyo lütfen Objektif biçimde açıklar mısın bana
Yani ilgilendiği biri olduğundan olabilir veya ilgisini çekmiyorsundur
Sana ümit vermek istemiyor
Benim ona olan bedenimi anlmasina imkan yok ki hiç belli etmedim bi adım da atmadım yani
Bedenimi değil bedenimi yazcaktim
Onların aklında 182827372 tane tilki dolaştığı için anlıyorlar böyle şeyleri…
Beğeni yazacaktım sakjwjd
Anladım anladım dkekdek
Nerden anlayabilir ki çünkü hicbirsey yapmadım yani bakmıyorum çocuğa bile yani
Bir söz var:”Biri bir yere bakıyorsa orada belki bir şey vardır ama biri bir yere hiç bakmıyorsa orada kesin bir şey vardır.” diye o misal olmuş… Oradan ele vermişsin kendini yani…😅
Yaa rezili mi oldum anladiysa eğer
Haa işte bende aynı şeyi düşünüyorum çok yaşa sen sjdhsjjsjsjs
O da öyle işte aynı benim gibi takiliyo öyle yapiyo
Yani bak arada diğer erkeklere hani normal arkadaşlarına, sınıftaki diğer erkeklere baktığın gibi en azından bir şey anladıysa bile bundan sonrası için kafasını karıştır…
Ama o sevgilisi var diye utancından da bakmıyor olabilir bunu bilemeyiz…
Beni beğendiğini de hissediyorum ama nasıl emin olabilirim ki?
Bide beni yanlış anlama sevgilisi olan birine ben yürümem zaten ama ego mu yaptım meraktan mi bilmiyorum ama hep düşünüyorum dusunmemem için kafamı netlemem lazım
Yok sana öyle geliyordur seni beğense sevgilisini bırakır sana gelir veya sevgilisi olmasına rağmen sana yürür ederdi yani sanmıyorum…
Canım öyle yapıyorum zaten ona da hep normal baktım
Flortoz bi tip değilim aksine sinirli bi tipim de var ve çevresini öyle baykuş gibi kesen biri kesinlikle değilim
Sen bence o sevgilisinden ayrılana kadar falan bu konuyu çok düşünme çünkü olan sana olur…
Coxuk oyle pic erkeklwrde n degil bide kizla iliskisi 5 yillik mi ne liseye kadar dayaniyo ama haklisin seven ilgi duyan erkek gelir gelmeli Dediğin mantıklı
Teşekkürler:))::)
Aynen seven ilgi duyan bir de kaderinde kısmetinde o varsa zaten eninde sonunda senin olur o yüzden kafana hiç takmadan devam et akışına bırak yani.
Son bir şey sorabilir miyim?
Benim onu beğendiğimi anladı mı yani?
Anlamış
kadin oldugun icin zor geliyor sana tabi
Ne yapalım öyleyiz
Durumu aciklasaydin keske
Hayırlısı olsun
Off düzgün yorum lutfen
Offf soruya neden cevap vermiyorsunuz ki
sizin yüzünüzden
Offf soruya neden cevap vermiyorsunuz ki
öyle canım istedi