Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasim bana bu soruyu sordu.. bende. bilmiyorum. dedim. dogru mu? onun bu yaptiginin karsiligi olarak. ikisininde Cennete gitmesi?
Yurt disinda yasiyorum.. bir. Turk arkadasim Hindistan kokenli bir Budist is arkadasini. Musluman. Yapti. . Ona "sehadet getirdigi... ve. Muslumanligi Kabul ettigi. icin"... direk Cennete gidecegini. soylemis. Ve. bu.. onu cok etkilemis.. ve. Musluman olmus... Simdi Budist Hindu, yu Musluman yapan arkadasim bana Cennete gidecegini soyledi. ve. Musluman olan Budist, te... ikisi birden. Cennete gidecekmis. bu dogru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cennet ya da cehenneme sadece eski masallara geçen diyar isimleri.
Cennete daha guzel.. yemyesil agaclar. Sonsuz bir yasami huriler. Eskiden. bunu ogrenen. kilicini alip. Cennete icin. Savasmistir.. putlari kirmistir
Putkar kırılmadı sadece soyutlaştı.
hayir, boyle yuzeysel seylerin bir onemi yoktur onemli olan kul hakki yememekdir
Ya onların dini doğruysa ve ikinizde beraber cehennemlik olduysanız 😂😂
Ben. o hintliyle konusmustum. Cennete degilde. Yeniden canlanacagiz odul olarak iyi bir yasam verilecek demisti.. onlarin Cenneti tekrardan. Yasamak gelmek iyi bir yasami dunyada yasamak arkadasada bunu soylemis
Yazık olmuş Budist arkadaşa.
Budist kalsaydi. Cennete. Gidemeyecekti.. Ama Cennete gitme Mujdesini... alinca Musluman olmus
Hz. Muhammed. Mescidi harama girip Tum Putlari kirmistir.. Puta tapanlari dogru yola davet etmistir.. Buda. Muslumanligin sevgi ve merhamet. dini oldugunu gostermistir..
cennet die bir şey yok
O hintliyle arkadasa demisti bende sormustum aynisini soyledi onlarin cenneti tekrardan. Yasamak Geri gelmek ama cok daha iyi ve zengin durumda gelmek. Onlarda Boyle inaniyordu.. ama simdi o Hindu. Cennetin sonsuzluguna inaniyor. Yesillikler huriler v. s. arkadasim detayli olarak ona anlatmisti. ve oda Kabul etti Cennete yolu acildi ona.
temel hikayeleri gibi olay
Tovbe.. de.. O affedendir.. simdi o. Budist, e Cennete yolu acildi ne guzel bir durum bu.
Bu soruyu gördüğüm için bende dahilim cennete
Çok iyi 😂😂
Ama. dunyada test edilmeden bu Kadar kolay mi Cennete gitmek?
Ya ne cennete gitmesi ya 😂
Musluman. Olmayanlar. Sehadet getirirse. onlar direk Cennete. gidiyor
Sahadet getirirsen. kesin Cennete gidersin
Hee oldu canım başka
Dogru.. Hak yolunu Kabul edip sehadet getirmek gerekiyor Cennete gitmek icin