Söyleyin lütfen gunahmi tilsim falan ritüel günah biliyorum ama meditasyon gunah degildir demi? Sadece enerjiyi aktariyosun sonucta? Ve bunu yapipda olumlu sonuc alan var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimm
Eski sevgiliyi geri döndürme meditasyonu günahmi? Nolur yardim?
Denedim ve başarısız tecrübe olarak sen nekadqr cabalarsan o uzaklasiyor. Kacmaya calişman daha mantıklı cunku sen onu istedikce senin enerjinden besleniyor sana ihtiyqc duymuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Denedim ve başarısız tecrübe olarak sen nekadqr cabalarsan o uzaklasiyor. Kacmaya calişman daha mantıklı cunku sen onu istedikce senin enerjinden besleniyor sana ihtiyqc duymuyor.
Ahahah gece gece ne güldüm abla sen meditasyona dewamke belki havalanıp çocuğun evine gidersin Buda hesabı
:( üzdün
Sen de üzdün bu zeka seviyesiyle, utanmasanız rüyalarına girmeye çalışacaksınız milletin sapık gibi
Nesi var ya
Sanki hic asik olmamis duygusuz
Aşık olmak başka saplantılı olmak başka ablacım, senin derdin bambaşka
Resmen have a crush on somebody durumu var sende bi doktor görün normal değil bu durum
Benim derdim baska degil
Oda seviyordu sonucta
O da seviyosa konuşmak ister yazar zaten ablacım, seninki takıntı durumu olmuş
Sen kendini kandırıyosun şu an
Böyle bi şey mümkün olabilir mi ya sence bi düşün
Yorumlarda herkes demis gercekten döndü
1.5 milyon izlenme
İnanma işin içinde para var mı sen onu söyle?
Nasil para var mı ?
Yani bun yaparken birinden yardım alıp paramı ödeyeceksin
Haa yokkk youtubeden izliyom meditasyin
O zaman yap ben sanmıyorum etkili olcağını ama
Off nolurr yardim et nasil geri dondurebilirim onu sürünsün pisman olsun
Sürünsün istiyosan git manita yap ona değer vermediğini onsuz da mutlu olacağını göstermen ona yapacağın en büyük darbe
Yok hayir o öyle tamamen gider hakkimda yanls dusunur daldan dala gittigimi sanar ve baskasini kullanamam ki kendim mutlu olmam icin
Düşünsün işte
Hafif deglim ki ben hafif oldugumu dusunur