eski sevgilime hakkımı helal etmedım.çünkü benı aldattı
ben gunaha mı girerim bu durumda..
o boylece ne yaşar ?
ben gunaha mı girerim bu durumda..
o boylece ne yaşar ?
Hakkını helal etmez isen ahirette hakkını alırsın. Onun bu dünyada bu yüzden ne çekeceğini bilmem ama aihirette sana + olarak geri dönecek. Aklımı karıştıran ne hakıymış onu anlamadım bu sevgili meselesinde biraz karmakşıklaşıyor bence.. Bu konudaki hak meselesi bence tartışılır. neye göre kime göre. Bu konuda senin bilmediğin birçok şey olabilir. Senin hatan yüzünden bu duruma gelmiş olabilirsiniz. Herşey mümkün.
gunaha mı gırersın bılmem ama, o senden once olurse cennete ve cehenneme gdemez senın de olmenı bekler haklarınızı odesır oyle yargılanırsınız, bnde merak etmıstım camı hocasna sordum boyle anlattı bana, kımseyı beklemek ıstemem orda onun ıcın herkese helal ettım zaten alacagm vrsa ılahı adalet tecellı edecktır orda
Evlilik yolunda ilerliyoduk aileler biliyodu bir engelde Sevdiğim çocuk beni yarı yolda bıraktı. Çok canım yandı hayallerim yok oldu. O bana hakkını helal etti ama ben etmedim. Ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
kıme hakkımı helal etmedıysem mutlaka elime dustuler
Cevap
6Cevap
hakkını helal etmemek bir insiyatiftir. Günaha girmessin fakat onun için yükü çok ağır olur ;)
daha hesaplar kesilmediği için örnek birini gösteremem ama her türlü günahın bi cezası yada diyeti varsada sen helal etmedikçe azabı bitmez diye biliyorum ;)
Allah aşkına ne günahı ya herif zevkine bok yemiş bırak gebersin kör kuyulara düşsün bi el atanı olmasın :D
günaha girmezsin o da senin ahını almış ah alan onmaz hiç bir zaman
Allah a havale et belasını bulur.beddua edersın doner dolaşır senı bulur boşver
sen hakkını helal et bu dünyanın ahireti de var ...
hak sadece ölmeden önce helal edilen bir davranıştır öte yandan çek duva etme bek duva etmek günahtır
Bende etmedim beni kullanmış nankör valla bende merak ediyorum başına ne gelir ne gelmez diye
allaha havale et belasını ergeç bulur.
olsun genede helal et allaha havale et kendısını.
hakettigini yaşar
çok günah bence seni aldatması
Bişi olmaz. Saçma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar