Sevgilimle ayrılırken hakkını helal et dedi. O an helal olsun dedim gönülsüzce. Kötü bitsin de istemedim. Ama etmiyorum ahımı aldı çünkü. Onun yüzüne karşı demediğim için bu sayılmıyor mu?
3 ay
Sevgilimle ayrılırken hakkını helal et dedi. O an helal olsun dedim gönülsüzce. Kötü bitsin de istemedim. Ama etmiyorum ahımı aldı çünkü. Onun yüzüne karşı demediğim için bu sayılmıyor mu?
Cevap
4Cevap
Niye ayrıldınız, sen hakkını haram etsen de sayılmaz belki çünkü o haklı olabilir sjsjs
Unutamamış eski sevgilisini. Ufak tefek hatalarımdan dolayı da soğudu benden. Sevgi böyle basit mi. Hata da hata değil. Birisi benim hesabımı ödemişti lokantada. Kendim ödemek için ısrar ettm. Almadılar çıktım gittim. Ramazan diye hayır yapılmıştır diye düşündüğüm için de üstünde durmadım konunun. Çok kızdı kabul mu ettin. Sen adamın niyetini nasıl anlamadın kızlar çok iyi anlar bunu. anlamaman anormal. Sen tepki veremiyorsun diyerek soğudu benden.
Alla alla
O kadar şeye yorumun bu mu
Unutamamis eski sevgilisini yazmışsın o zaman seni hiç sevmemiştir demektir bu. O yüzden gitmek isteyene bahane çok. Eski sevgilisini unutmadiysa bu koca bi vazgeçme sebebi olmalı senin için
Kız evli
Kızın evli olması bir şeyi değiştirmez ki. Sorun erkeğin onu unutamamış olması onu sevmeye devam ederken seni sevecek hali yok. Birak acı çekip dursun
Unutamadığnı düşünüyorum bana kendisi söylemedi. Hareketleri bana bunu düşündürdü. Başta seviyordu sonra soğudu. Soğuma sebebinide yazdım sana
Sen ödemek için ısrar etmişsin bunu anlamamak güç değil
Takıldığı konu benim adamın niyetini anlamamış olmammış. Herkese yapılmamış nasıl hayır olduğunu düşündün dedi. Ben de umursamadım açıkçası önesemediğim için üstünde durmadım konunun dedim. Açık bir hareket olsa zaten daha farklı tepki veririm dedim. Üstü kapalı olunca anlayamıyor musun dedi. boş ver artık uzatmayalım dedim. İşine gelince çok güzel savunmaya yapıyorsun ama başka konularda dedi.
Valla bilmiyorum değişik
Güven sarsacak bir konu olarak görmediğim için rahat davrandım. Ama onun için önemliymiş anlayamadım
Haklı olabilir kendim ödemeliydim gerekirse garsona sert tepki vermeliydim yani hoş değil çünkü. Ama niyetim kötü olsa zaten bu olayı anlatmazdım. Kendimi kötü bir şey yapmış gibi hissettim
Gönülsüzde olsa helal ettiğin için helal etmiş sayılırsın
Tekrar yüzüne mi söylemem lazım helal etmiyorum diye
Hayır helal ettiysen bitti gitti go
Enayi oldum 😞
Umarım 🥺
Demeseydin keşke. sonuçta ayrılıyorsunuz yalan söylemek zorunda değilsin
Keşke..
Geçti artık o is adam garantiye almış 😁
Neyi garantiye almış
Yüzüne karşı söylesem şimdi olmaz dimi
Neyse zaten diğer tarafta hesaplaşacağız nasıl olsa kimin kimde hakkı varsa alsın.
Kalbimi mahvetti
Psikolojim bozuldu onun yüzünden
Garip olan ne?
O bıraktı beni. Ben son ana kadar çabaladım. Belki barışırız diye düşünerekten helal ettim. Ama etmek istemedim
O yüzden pişman oldum. O üzülmezken ben ne haldeyim diye enayi gibi hissettim kendimi
Sen niye bıraktın birde evlenelim diye nasıl döndün tuhaf geldi. Evlenecek kadar ciddi düşünüyorduysan niye bıraktın kızı.
İlgilendiriyor demedim zaten
Tanımıyoruz da zaten
Öyle zaten
Nefret ediyorum ondan da kendimden de içimde günbegün büyüyen bi öfke var
Bilmiyorum ne yaptığını
Çalışıyorum işte. Bişeye yaramıyor kafam dağılmıyor nasıl bir belaysa
Aşıktım ona
Aptal gibi
Karşılıksız yarım aşk eziyet. Hiç aşık olmamayı dilerdim nefret ediyorum aşktan. Sevgiden. Çift görmyeye tahammül yok midem bulanıyor
Herkesten
Sen böyle söyleyince içim acıdı
Ben onu bu kadar sevdim o anlayamadı mı diye. Veya istenmeyen yerden gelen sevgi para etmiyor demek ki.
Ya kızlar seviyorsa eğe en çabaya dayanamıyor. Sevmiyorsa istemiyorsa çabanı da istemez
Boş işler hep boşşş nefret geldi yine bana. Aşkı sevgisi yerin dibine batsın. Sevdik de bir boka yaramadı. Kalbim elimde ortada kaldım.
Ölmeyi
Psikolojim bozuldu
Ben etmem. Sen etmişsin.
Etmek istemedim. Çok kıırılmıştım etmiş bulundum ama hiç içimden de gelmemişti kötü kapatmak istemedim sadece
Yaktı hem de fazlasıyla. O an içimde duygularım daha baskındı. Ama artık değil
Skilmis gtün davası olmaz
Allah bilir
Sayılmaz
Umarım olmamıştır. 1 aydır yaşadığım kalp ağrısını bir ben birde Allah biliyor
sayilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin kırılmış belli, içinde kalmış şeyler var 💔 Sen o an ortam daha fazla gerilmesin diye “helal olsun” demişsin ama içinde tam kapanmamış. Bence helallik biraz kalpten gelir. Dil söyleyebilir ama kalp direniyorsa süreç bitmemiş demektir. Ah almak meselesi de vicdanla ilgili aslında. Sen şu an öfke ve kırgınlık yaşıyorsun, bu çok normal. Zaman geçse gerçekten affedebilir misin, yoksa bu yara hâlâ çok taze mi? 🌸