Tabiki tutacağım, gerçekten oruç tutmak iftar yapmak kısacası ramazanın gelmesi huzur veriyor, tabi eskisi kadar keyifli olmuyor ama yinede insana huzur veriyor bence.
Yaşın doğru ise benden büyüksün ama gönlüme geleni soyleyim allahin rahmeti herşeyden büyük can bedenden çıkmadan tövbe ile samimiyet ile düzelir kaçırmış olabilirsin ama arani düzeltmek için firsat olur bu inşallah herşeyi kaçırdık dediğin için şu dua yi edeyim sana allah kalan ömrünü geçeninden hayırlı etsin nefsin ya da şeytanın seni kaldırmasına müsade etme inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet her ramazan olduğu gibi sağlık sorunum olmadığı sürece Allah izin verdiği sürece tutmaya niyetim var.
Tabiki tutacağım, gerçekten oruç tutmak iftar yapmak kısacası ramazanın gelmesi huzur veriyor, tabi eskisi kadar keyifli olmuyor ama yinede insana huzur veriyor bence.
İnşallah tutacağım hep
Nasıl tutalım herşeyi kacırmışız
Herşeyi kaçırmaktan kastın nedir
Hayat yarı yolda bırakmış bizi ramazan dan önce çok şey kacırdık oruc tutacak kafa yok bizde
Yaşın doğru ise benden büyüksün ama gönlüme geleni soyleyim allahin rahmeti herşeyden büyük can bedenden çıkmadan tövbe ile samimiyet ile düzelir kaçırmış olabilirsin ama arani düzeltmek için firsat olur bu inşallah herşeyi kaçırdık dediğin için şu dua yi edeyim sana allah kalan ömrünü geçeninden hayırlı etsin nefsin ya da şeytanın seni kaldırmasına müsade etme inşallah
Amin hayırlı bir insansın teşekkür ederim huzur mutluluk peşini bırakmasın sağol
Amin sadece gönlüme geleni söyledim iyi geceler
Hemde hepsinii
Evet
Evet
Tutucam
Evet amin
Tutucam inşallah :)
Tutucam
E herhalde
Yok bea.
Tutmayacagim
Bilmiyorum