Gündem Ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? UserName_12826575 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhabalar herkese. Yarın 11 Mart Pazartesi günü ilk sahur yapılacak. Akşamına da iftar. Sizde oruç tutacak mısınız bu sene? Kendinize hedef koydunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Yarın değil. 2 Gün sonra. Ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. HAyır tutmayacağım 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Anladım
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok tutmuyorum ben bir hedefim de yok normal hayatımın akışına devam edeceğim 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Anladım Yorumla
talebebirliği Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Dinden soğudum hatta neredeyse çıkmaya yaklaştım sanırım tutmayacağım 0 23 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl neden peki soğudun Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl kız kardeşimde namaz kılmıyor kapanmıyor maalesef Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl son yıllarda dinsizlik artıyor dinden soguyorlar üzücü bir durum ateist deist sayısı artıyor Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl orucun bir çok faydası var Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz inanıyorum diyip her haltı yiyenleri gördüğüm için soğudum Yorumla talebebirliği +1 yıl Kadınların çıplaklaşmasından dolayı soğudum Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl haklısın talepe ama yinede ibadet gerekiyor namaz oruç farz bır sorumluk Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl kimse kimsenin günahını çekmez ama oruç farz sorumluk Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl maalesef çok var çıplak Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz geçen cami bahçesinde öpüşüyolardı Yorumla talebebirliği +1 yıl He bide kral o adam sana yazdı mı Yorumla talebebirliği +1 yıl Mesaj atmıştınya Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl valla yazmadı yazsa derdim Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl talepe ismin ne bilmiyorum ahir zamanda yaşıyoruz fitneler kıyamet yaklaşıyor Melhamei Kübra yaklaşıyor dinsizlik artıyor Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz anladım saol yinede Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl zor zamanda yaşıyoruz her şey var ben asosyal biriyim pek dışarı çıkmam Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz biliyorum ama ben soğudum maalesef yapçak bir şey yok Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl yinede tut talepe imanın varsa tutmakla mükellefsin deli değil isen hasta değilsen Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz deli değilim hasta da değilim farz biliyorum Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl umarım tutarsın tutmamak büyük gunah yinede sen bilirsin sen günay çekecen Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz haklısın ama canım istemiyor Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl istersen dertleşelim mesaj atabilirsij Yorumla talebebirliği +1 yıl @uyanmakzorundayiz yok saol burdan yazabilirsin Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet tutmayı düşünüyorum 1 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Tartelette +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl yarın 11 Mart değil ki 1 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Yanlış yazmışım. Yorumla
Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Allahın izniyle inşallah 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. tutacağız inşallah Allah'ın izniyle 0 5 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl amin cümlemize Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl sen tutacan mi Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Evet Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Allah kabul etsin senindr Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutacağım inşallah. 0 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin, cümlemizinkini kabul etsin. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Gündem konusunda 912 cevap paylaştı. Allah nasip ederse inşallah 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 766 cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Anladım Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evet tabiki 1 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Hergün mü tutacaksınız Yorumla
Birtanemmmm1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl niye Yorumla Birtanemmmm1 +1 yıl @uyanmakzorundayiz hesap mı vericem sana? Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Neden sert cevap verdiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yarın 11 Mart mı 🤔 0 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Yanlış yazmışım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
HAyır tutmayacağım
Anladım
Yok tutmuyorum ben bir hedefim de yok normal hayatımın akışına devam edeceğim
Anladım
Dinden soğudum hatta neredeyse çıkmaya yaklaştım sanırım tutmayacağım
neden peki soğudun
kız kardeşimde namaz kılmıyor kapanmıyor maalesef
son yıllarda dinsizlik artıyor dinden soguyorlar üzücü bir durum ateist deist sayısı artıyor
orucun bir çok faydası var
@uyanmakzorundayiz inanıyorum diyip her haltı yiyenleri gördüğüm için soğudum
Kadınların çıplaklaşmasından dolayı soğudum
haklısın talepe ama yinede ibadet gerekiyor namaz oruç farz bır sorumluk
kimse kimsenin günahını çekmez ama oruç farz sorumluk
maalesef çok var çıplak
@uyanmakzorundayiz geçen cami bahçesinde öpüşüyolardı
He bide kral o adam sana yazdı mı
Mesaj atmıştınya
valla yazmadı yazsa derdim
talepe ismin ne bilmiyorum ahir zamanda yaşıyoruz fitneler kıyamet yaklaşıyor Melhamei Kübra yaklaşıyor dinsizlik artıyor
@uyanmakzorundayiz anladım saol yinede
zor zamanda yaşıyoruz her şey var ben asosyal biriyim pek dışarı çıkmam
@uyanmakzorundayiz biliyorum ama ben soğudum maalesef yapçak bir şey yok
yinede tut talepe imanın varsa tutmakla mükellefsin deli değil isen hasta değilsen
@uyanmakzorundayiz deli değilim hasta da değilim farz biliyorum
umarım tutarsın tutmamak büyük gunah yinede sen bilirsin sen günay çekecen
@uyanmakzorundayiz haklısın ama canım istemiyor
istersen dertleşelim mesaj atabilirsij
@uyanmakzorundayiz yok saol burdan yazabilirsin
Evet tutmayı düşünüyorum
Allah kabul etsin
Teşekkür ederim
yarın 11 Mart değil ki
Yanlış yazmışım.
Allahın izniyle inşallah
Allah kabul etsin
tutacağız inşallah Allah'ın izniyle
Allah kabul etsin
amin cümlemize
sen tutacan mi
Evet
Allah kabul etsin senindr
Tutacağım inşallah.
Allah kabul etsin
Amin, cümlemizinkini kabul etsin.
Allah nasip ederse inşallah
Allah kabul etsin
Hayır
Anladım
Evet tabiki
Hergün mü tutacaksınız
Hayır
niye
@uyanmakzorundayiz hesap mı vericem sana?
Neden sert cevap verdiniz
Yarın 11 Mart mı 🤔
Yanlış yazmışım