Bu sene sınava gırdım.Ve Karabük üni.-Çocuk gelişimi bölümü geldi .Bu dölüm hakkında fazla bilgim yok .Okuyan ,okumayı düşünen ya da bu mesleği icra edenler varsa .Bana biraz bilgi verebilir mi :)
Cevabın nedir?
+1 yılvalla SABRINA ve ENERJİNİZE güveniyorsanız okuyun derim hatta bu bile yetersiz seçiminizi yapmadan evvel çeşitli anasınıflarına gözlem için gitmenizi öneririm. ''Ben çocukları severim bu mesleği yapabilirim'' diye düşünürseniz yanılmış olursunuz... bende bu bölümü okumuş, staj sonucu hem psikolojik hemde bedensel sağlığım bozulmuş biri olarak sormuş olduğunuz soru tüylerimi bile diken diken etmeye yetti :(
02 Yorumla- +1 yıl
sabır gerektiren bir iş dediğim gibi ''ben çocukları çok severim'' demek çok yanıltıcı oluyor iyi yada kötü kişisine göre değişiyor fakat karar sizin... yine diyorum önce çeşitli anasınıflarına gidin ve gözlem yapın ilerde öğretmen olunca arkanızı döndüğünüz an bir tane pul için birbirini boğazlayan çocuklar sadece bir dergi çalışması yaparken o sesinizi duyurabilmek için ıkınmaktan dolayı tansiyonunuzun yükselip aynı anda dikkatleri dağılmasın diye harcadığınız çaba gerçekten sabır işi
"Piyangodan mı çıktı?" diye çok basit.. bir o kadar felsefik. bir o kadar sinir bozucu ve gereksiz ..ama bir o kadar da hayat dersi bir cümle edip kaçıyorum ben..
01 Yorumla
bölümü araştırıp tercih yapman akıllıca olurdu çocukları sevıyorsan meslegıde seversın heralde
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
valla saçma sapan bir bölüm bana sorarsan ama atanıyormusun evet,para kazanıyorumusun evet,o halde gerisi teferrüat saçma olmuş gereksiz olmuş çokta önemli değil özet iyidir
02 Yorumla
+1 yılresım cızersin kartondan ev yaparsın kek bölüm zorlanmadan yata yata okursun
05 Yorumla- +1 yıl
hıms kreslerde okullarda calısırsın heralde pampa
- +1 yıl
pampa neredeyse her bölümden arkadasım var o yuzden :D bılıom azıcık :D
eski kız arkadaşım okuyodu. profesyonel annelik gibi bişey
04 Yorumla
+1 yılBol bol alt bezle.Arada birde tasaruf için yığarsın artıkım :PP
01 Yorumlayurtlar evler ateş pahası.
karabük üniye geliyorsun sayın okuldaşım
allah kolaylık versin00 Yorumla
+1 yılaa kınaa geldi bıktım bana bura çıktı şura çıktı bu kaçınçı soru uffffffffffffffffffff
09 Yorumla- +1 yıl
saanane keyfimin kahyasımın hanımefendi
- +1 yıl
nerden biliyon mezun olmadığımı müneccin misin yada falcı mısın?
- +1 yıl
pardon yanlış anlamışım burası hür biyer memnununiyetsizliğimi heryere yazabilirim sizi ilgilendirmez
- +1 yıl
tabiii ben hakıyım biraz elleştiriye açık olmalısın
Vay benim memleket çıkmış hayırlı olsun
11 YorumlaMerhaba bend eo bölümüsityurm memnunmusun
00 YorumlaÇok zevkli. :) Allah yardımcın olsun şimdiden. ;)
07 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler