Akp nin içkilere uyguladığı pahalı fiyatlar yüzünden gençler uyuşturucuya kaysada peki bu uyuşturucu Türkiye'ye nereden geliyor cevabı ise kaçaklar uyuşturucu nün üretim ülkesi Afganistan ve Taliban yönetimi yüzünden çoğu Afgan ülkesini terketti milyonlarca Afgan Türkiye'ye geldi geleli ama gelirken sırt çantasına uyuşturucu koyup da getirmişler her gelen Afgan da uyuşturucu var ve buyüzden Türkiye'de uyuşturucu kullanımı çok yaygınlaştı ve arttı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ne saçm yorum. içki içemiyoruz uyuşturucu kullanalım. uyuşturucu kullanan beynin senaryosu sanırım
maalesef akp ümmeti politikaları yüzünden içkilere büyük zamlar yaptı buyüzden içki alamayan insanlar artık uyuşturucu ya yöneliyor
sallama olum. vr mı elinde veri ispat.
Off piyasadaki içki fiyatlarına baksana aw
sor bkalım içki alamayanlar uyuşturucu mu kullanıyormuş. herkesi kendin mi sandın uyuşuk.
Uyuşturucunun üretim merkezi Afganistan dünyadaki uyuşturucuların çoğu orada üretiliyor
terizekalı. söylediğinle bile uyuşmuyor. hani işki alamayan uyuşturucu kullnıyordu.
Her ozaman canım Türkiye'de uyuşturucu kullanımı niye çok arttı bana daha mantıklı bir cevap ver bakalım
arttığına dair istatistiki veri ver bende tartışayım uyuşuk
psikiyatri.org.tr/.../uyusturucu-madde-bagimliligi
siz hakikaten terizekalısınız. paylaştığın dökümanda nerde yazıyor uyuşturucu kullanımı içki fiyatları yüzünden rttı diye. türkiyede uyuşturucu kullanımı arttı diyende yok.
Cahil herif burada uyuşturucu kullanımı oranının nekadar arttığı ve nekadar olduğu yazıyor azıcık beynini kullansan anlarsın
G. eri. zekalı bu metni iyi oku. artış oranı yazıyor mu. içki kullanımına bağlı bir veri var mı? G. ötünüzden sallayın. :))))))))))))))) uyuşturucu etkisini göstermiş.
Sana okulu öğreten hocalara acıyorum
Neyse bye bye
sizin gibi anaokulu terk değiliz çok şükür. :))))))))))))))))))))))
Kötüye giden ne varsa sebebi akp
CHP li uyuşturucu kullanan gençlik.
@BirGaripGörünmezAdam Ben chp'yi de sevmiyorum Atatürk'e bi alakaları kalmadı. Akp'yi sevmeyen Chp'li olacak diye bi kaide mi var?
O zaman daha kötü, demek içen uyuşturucu kullnan kesim ya CHP li ya da Atatürkçü öylemi?
Boş ver bu akp li cahil anlamaz laftan anca vir vir konuşur
@BirGaripGörünmezAdam Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya harbiden cahilsiniz
cahil sizsiniz uyuşturucu ve içki bağımlıları. :) verecek cevabınız yok.
@BirGaripGörünmezAdam Hayatımda sigara bile içmemiş biriyim ama sen ve senin gibiler hayatında bir kez de olsa fetoşa hocam demiş kişilersiniz senin de buna verecek cevabın yoktur eminim. Aslında var da işine gelmez
sigara içmemen uyuşturucu içki kullanmadığını göstermez. Madem öyle neyi savunuyorsun. Ulan ona buna bok atmak için elin uyuşuk beyinli cahilini örnek gösteriyorsun. Oda sizin gibiş afyonla besleniyor. Ama soruma cevap veremiyorsun. AKP dışındakiler uyuşturucu ve içki kullanıyorsa, o zaman AKP nin günahı ne?
@BirGaripGörünmezAdam içki fiyatlarına okadar zam yaparsa insanlarda içki alamadığı için uyuşturucu alır azıcık beynini çalıştır
nerden biliyorsun sen öylesin diye herkesi öyle mi sanıyorsun. elinde veri yok. sallıyorsun.
Canım benim ömrümde ne hiç içki veya uyuşturucu kullanmadım bilimsel verilere bakıp ve azıcık mantık yürütüp anlayabiliyorsun
Ayrıca en çok içki veya uyuşturucu kulllanan kesimde akp haberin olsun kapiş
Yok hacı onlar pudra şekeri kullanıyor boş ver buna cevap verme daha fazla
sallayın uyuşturucu kullanan kafanızla sallayın. elinizde bir tane veri yok.
İTÜ da okudum ama sen bilirsin canım
salla anasını satayım. başka?
Off valla diyorumki bazen kendime yerleş Amerika'ya Türkiye'de niye hala yaşıyorsun diye artık kendime kızıyorum
si. ktirip gidebilirsin. başka?
Haha senin Amerika pasaport un olsa çoktan ülkeni bırakıp gitmiştin ama ben gitmedim ve gitmeyecem çünkü ülkemi seviyorum seninle benim arkamdaki en büyük fark bu
Dosteyevski eğer yaşıyor olsaydı senin yazdıklarını gördükten sonra intihar ederdi
CHP zihniyeti işte soruya cevap veremez, döndürüp dolaştırıp, siz cahilsiniz anlamazsınız dersiniz. Amerika pasaportu beklentisi sizde var. Dostoyevski senin seviyeni aşar... O uyuşturucu kullananların yazarı dedğildi. :)))))))))))))))))))) Başka?
Canım sen hiç viyanaya berline amsterdama gittinmi
berline gitmedim. ama hamburg, stutgart, frankfurt, münich gördüm.
Veya kaç dil biliyorsun ben şahsen bu yerleri hem gittim hemde 3 dil biliyorum kendini çok zeki zattenme bilgimle ezerim seni gözünün yaşına bakmam
amstedam ve pariside gördüm.
sizin asla göremeyeceğiniz yerler. :)))))))))))))))))))))
Bukadar yer gezip ve kitap okuyan bir insan akp ye oy vermez akıllım
3 dil biliyormuş. Evet ben söyleyim bildiğin dilleri. 1) CHP zihniyeti 2) Atatürk yalakalığı 3) Manüplasyon :=)))))))))))))))))))))))))))) soruma cevap veremiyorsunuz daha... ne dili.
Canım bize Suriye iç savaşını hangi ülke başlattı veya Libya iç savaşını Kaddafi ye kim suikast düzenledi veya ırak ta Amerika'ya kim dua etti?
o senin ze. ka seviyen o kadar. mikro bakıyorsun olaylara. kısaca "stupid" diyebilir miyim sana. :))))))))))))))))))))))))))
hala manüplasyon hala 0 icraat.
Akp nin sattığı fabrikalar mi icraat
Siz önceden fetullaha hocam diyen kişilersiniz
manüplasyon konusundada beceriksizsin. AKP yi suçluyorsun CHP ye fetöcü diye sen şimdi o şerefsizin reklamını yapıyorsun
Dostum kendini çok zeki sanıyorsun ama maalesef zırh cahilsin ülkeyi yönetenler zaten zeki olsaydı ülke bu halde olmazdı
hala sallama yorumlar. bende sizi ciddiye alıyorum. cahil olduğumu kanıtlayamayacağın için sallamak iftira atmak işine geliyor ama sorduğum soruya cevap vermemek asıl seni cahil yapıyor. :))))))))))))) başka?
Hemde benim manipülasyon yalakalık yaptığım falanda yok ayrıca CHP li değilim bilip bilmeden g. den uyduruyorsun tipik akp li işte ne beklersin
sen söyledin. zihniyet aynı. CHP nin atatürk ilkelerine uymadığı için sevmiyorum dedin. bende dedim ki içki içen uyuşturucu kullanan zihniyet o zaman CHP ya da Atatürkçü dedim cevap veremedin?
Fakirlik ve özentilik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!