Uzun soru okumayacaklar veya kırıcı yorum yapacaklar rica ediyorum lütfen yazmayın.
Neden burada sorduğumu sorgulan arkadaşlar inanın sorabilecek tek bir kişi gizli tutabilecek tek bir kişi tanımadığımdan ama birilerinde tavsiye almak istediğimden burada sormak zorunda kaldım.
İyi geceler, ben konsomatris bir kadınım. Bir pavyonda çalışıyorum. 17 yaşında abim olacak it yüzüne düştüm bu aleme. Girdiğim ilk günden beri çıkmak için çırpınıyorum. 12 senede önce kızlığım sonra onurum sonra şerefim en sonda insanlığım yok oldu. Artık kendimi insan gibi bile hissetmiyorum. 4 kere denedim ölmeyi de beceremedim. Üstüne ölmeyi denediğim için abim olacak itten babam olacak büyük itten ve patronum olacak haysiyetsizden ayrı ayrı dayak yedim. Ulan ölmeyi göze almışım dayak korkutur mu diye düşünmediler bile. Hayatım böyle berbat giderken bir yerden bir şekilde büyük para kazandım. Yasadışı filan değil baya normal yollu kumar. Vergisini bile verdim. Kazandıktan sonra bir umut doğdu belki dedim ama korkuyorum. Bu para yurt dışında 0 dan başlamaya yeter diye düşünüyorum. Parayı çekmeden %100 benim olduğuna bile inanmıyordum ama geçen hafta kişisel gizli banka hesabıma yattı tüm para. Bu hesaptan ben hariç kimsenin haberi yok. E-devlette görünür diye babam, abim ve patronlarımda e-devlet şifrem var diye şifremi değiştirdim. Yani hızlı olmalıyım. Biri şifremi değiştirdiğime uyanırsa işim biter. En iyi ihtimalle paraya zorla el koyup bu hayata devam diğer ihtimal ise öldürürler. Nede olsa evli değilim, çocuğum yok yani tüm mirasım babam ve abimin. Annem zaten yıllar önce öldü. Onu sormayın o bambaşka bir trajedi. Pek kontrol etmiyorlar ayda yılda bir giriyorlar ama ne olur ne olmaz. Nereden nasıl başlarım pek bilmiyorum. Kuaföre diye çıkıp bir daha asla dönmemek gibi bir planım var ama yapabilir miyim bilmiyorum. Çıkarım uzak bir ile giderim. Telefonumu kırıp atarım. Bir küçük ev tutarım pasaport vize için bir süre orada kalırım sonrada asla dönmemek üzere ilk vize veren ülkeye giderim. Şimdilik planım bu ama ne kadar uygun bir plan veya neresinde kusur çıkabilir bir akıl verirseniz çok makbule geçer.